mehrfra 0 ارسال شده در مرداد 89 با عرض سلام راستش من می خواستم اطلاعات خاصی از بعضی از سایت ها را توی سایت خودم نمایش بدهم . برای مثال در سایت http://www.irportfolio.com قسنتی برای نمایشقیمت سهام وجود داره که بصورت اسکرول در بالای سایت حرکت می کند و هر روز با توجه به قیمت عوض می شود من می خواهم این قسمت از این سایت رو توی سایت خودم داشته باشم و بطور خودکار اطلاعات جدید هم با تغییر در سایت مادر در سایت من هم نمایش داده شود. راستش من از یکی از دوستانم شنیده بودم که اگر کد های Html رو از سایت منبع برداریم و در یک ماژول به صورت دستی به صورت کد های Html کپی کنیم جواب می ده!! اما راستش من که هر کاری کردم نشد!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام از ماژول wrapper یا لینک آور که در جوملا هست استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در مرداد 89 اين كد رو توي ماژول mod_html يا mod_php كپي كنيد و بندازيد توي يه موقعيت عريض نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
simorgh128 1 ارسال شده در دی 89 با تشكر از دوستان . من ميخوام قسمت اخبار اين سايت رو در سايت خودم نشون بدم. اما هر چقدر كد ها رو تغيير دادم فرقي نكرد . ميشه كاري كرد كه فقط قسمت وسط صفحه رو -قسمت اخبار-نشون بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در دی 89 با تشكر از دوستان . من ميخوام قسمت اخبار اين سايت رو در سايت خودم نشون بدم. اما هر چقدر كد ها رو تغيير دادم فرقي نكرد . ميشه كاري كرد كه فقط قسمت وسط صفحه رو -قسمت اخبار-نشون بده؟ سلام فكر نميكنم بشه. مدير اين سايت Rss رو بسته. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر