تمامی فعالیت ها

بروزرسانی خودکار این جریان   

  1. دیروز
  2. سلام شب بخیر تو این وب سایت هر چی گشتم موقعیت این مطلب رو پبدا نکردم نه تو مطالب بود نه تو ماژول سفارشی بود چطور میشه این موقعیت رو پیدا کرد میخوام متنش رو تغییر بدم http://irbsport.ir/ پایین اسلاید شو پیشنهاد ما و ایتم های پایینی اش
  3. درود سایتی هست به نام stopbadware.org کافیه به این سایت در خواست بدین تا آدرس سایت شما رو از دیتابیس شرکت های مختلف حذف کنه. هم از گوگل پشتیبانی میکنه و هم شرکت های دیگه اما از دامنه ی شما چیزی پیدا نکرد. یاحق
  4. همه فایلها رو پاک کردم ولی باز هم تغییری صورت نگرفت
  5. سلام جواب سئوال شما را دقیق نمی دانم اما بهتر است از طریق webmasters tools -> crawl - fetch as google یکی از لینک های جدید سایتتان را به گوگل دهید و بر روی دکمه fetch and render کلیک کنید و ببینید نتیجه ای گه گوگل می دهد چیست. اگر نتیجه complete باشد یعنی روبوتهای گوگل دسترسی کامل به سایت شما دارند ولی اگر نتیجه partial باشد یعنی روبوتهای گوگل نمی توانند بصورت کامل به سایت شما دسترسی داشته باشند. در این حالت بر روی کلمه partial کلیک کنید تا دقیقاً مشخص شود که روبوتهای گوگل به چه قسمت هایی از سایت شما دسترسی ندارند. دسترسی لازم را برای روبوتهای گوگل باز کنید.
  6. سلام در سایت جوملای جهانی عبارتهای مثل corner modul یا corner popup را جستجو کنید افزونه های زیادی هست. جستجو کنید و دموی آنها را ببینید تا افزونه موردنیازتان را پیدا کنید مثلاً افزونه JT Popup Balloon شاید برایتان مناسب باشد
  7. سلام دوستان نام ماژول یا کامپوننتی که موس رو زمانی که به کناره های قالب می بریم یه کادر بصورت پاپ آپ ظاهر میشه و مطالب یا ماژول دلخواه رو نمایش میده چیه ؟ تریگرهایی که دارم با رفتن موس به کناره ها این عمل رو انجام نمیده
  8. با سلام به دوستان آیا تغییر permission فایل index.php به 444 در ایندکس کردن گوگل و سایر موتورهای جستجو تاثیر منفی دارد؟ (یک هفته پس از تغییر به 444، مطالب جدید در گول ایندکس نمی شوند! )
  9. با سلام و عرض خسته نباشید سایت kitec.ir در حدود یک سال پیش ویروسی شده بود و در لیست سایت های ویروسی قرار گرفته بود در همان زمان هست سایت را فرمت کرده ام و سایت جدیدی طراحی و پیاده سازی شد اما با گذشت یک سال ، سایت همچنان به عنوان سایت ویروسی شناخته میشود و انتی ویروس ها اجازه ورود به سایت را نمی دهند هم اکنون نیز انتی ویروس کسپر هیات را ویروسی نمایش میدهد و اجازه ورود به سایت را نمی دهد لطفا راهنمایی بفرمایید چطور می توانیم سایت را از لیست سایت های ویروسی خارج نماییم با تشکر
  10. سلام دوست عزیز 1- بک آپ ندارید برگردانید؟ 2- جداول را انتخاب کنید و دکمه چک و بررسی را بزنید. 3- اگر جوملا را به آخرین نسخه آپدیت کرده باشید بهتر است که نسخه php سرور و هاست را نیز به نسخه 7 ارتقا دهید 4- اگر همه این کارها را انجام دادید و جواب نگرفتید، جوملا را بصورت آنلاین دوباره آپدیت کنید تا به احتمال زیاد با آپدیت جدید و جایگزینی فایلها و دیتابیس مشکل حل شود. توجه: قبل از هر کاری بک آپ یادتان نرود.
  11. سلام. من راستش سایتم رو دوهفته پیش ایدیت کردم و هیچ مشکلی نداشت منتها چند روزیه که این خطا رو میده و خود سایت بالا نمیاد ولی میشه تو قسمت ادمین رفت. می خواستم بدونم چی کارش میشه کرد؟ هر چقدر هم دکمه fix رو می زنم اجرا نمیشه و خطا میده. پیشاپیش تشکر از پاسخگوییتون
  12. سلام دوست عزیز بنده توضیح بدم شما اعمال کنید کلی طول میکشه. باید یه مثنوی معنوی بنویسیم دوست داشتی یوزر نیم و پسورد هاست و یوزرنیم پسورد مدیریت خود جوملا را در پیغام خصوصی برام ارسال کن تا برات درستش کنم
  13. هفته گذشته
  14. سلام شما بایستی پی اچ پی سایت خودتون را ارتقا دهید وبه نسخه جوملا در زمان بر وز رسانی شده خواسته ارتقا دهید فکر کنم بالاتر از 5.6 باید باشد
  15. ایول عالی شد میشه توضیح بدید چکار کنم
  16. درود . یه سر به این جا بزنید شاید بدردتون بخوره : http://www.joomina.ir/item/1013-وب-سایت-آماده-موزیک-هدیه-نوروزی.html موفق باشید . یا علی
  17. سلام خدمت دوستان جوملایی عزیز. عیدتون مبارک. دوستان لطفا این پنج افزونه رو معرفی کنین: نیاز به راهنمایی شدید شما دوستان دارم. می خوام سایتی شبیه سایت Audiojungle ( برای فروش موزیک) راه اندازی کنم. به نظرتون برای هر قسمت از کدوم افزونه می تونم استفاده کنم؟ * آهنگ ها * 1. افزونه برای قسمت اصلی: نمایش آهنگ ها افزونه ای با مشخصات زیر: • امکانات معمول یک سایت فروش آهنگ رو داشته باشه. مانند درج آلبوم، سازنده، نوع آهنگ، مشخصات آهنگ و ... • (خیلی مهم) امکان درج پیش نمایش برای هرآهنگ و پخش آن ( مثل سایت audiojungle) • (خیلی مهم) امکان خرید آهنگ • و ... ------------------------------ * خرید و دانلود آهنگ ها* دو راه برای خرید باشه: امتیاز یا اشتراک : 1. از طریق کسب امتیاز: برای خرید آهنگ ها می خوام از راه کسب امتیاز باشه که دو راه داشته باشه: الف) افزونه خرید مستقیم امتیاز از طریق درگاه ب) افزونه کسب امتیاز از طریق فعالیت در سایت ( مانند ورود به سایت، دانلود و ...) به خصوص معرفی دوستان به سایت و ثبت نام دوستان شان در سایت 2. از طریق اشتراک علاوه بر امتیاز که در بالا گفتم،افزونه ای باشه که امکان خرید اشتراک (ماهانه و ...) هم باشه ----------------------- * درخواست و پشتیبانی * افزونه ای برای ارتباط با اعضای که بتونن پنل کاربری داشته باشن، آهنگ های مورد نیازشون رو که در سایت نیست درخواست بدن و پس از کسر امتیاز آنها، آهنگ های درخواستی (که می تونه در یه فایل zip باشن) در پنلشون برای دانلود قرار بگیره. دوستان لطفا این پنج افزونه (1. نمایش آهنگ ها – 2. افزونه خرید مستقیم امتیاز از طریق درگاه – 3. افزونه کسب امتیاز از طریق فعالیت در سایت – 4. افزونه خرید اشتراک – 5. افرونه پنل کاربری اعضا برای درخواست ها و پشنیبانی ) رو معرفی کنین خیلی لازم دارم، شاید به درد دوستان دیگه هم بخوره. ممنون
  18. سلام دوست عزیز مشکل را برایتان حل کردم. پیغام خصوصی را نیز بررسی بفرمایید.
  19. سلام اگر فقط می خواهید در داخل بعضی از مطالب این کار را انجام بدید، آن مطلب را باز کنید و در ویرایشگر خود جوملا، کدهای مطلب را ببینید، سپس عددی که قرار هست به انگلیسی نمایش دهد را بین تگ های زیر قرار دهید. من عدد فرضی را 123456789 گرفتم. امتحان کنید که بر اساس قالبتون و فونت هایی که در قالبتون استفاده میشه کدامیک برایتان عمل خواهد کرد <span lang="en">123456789</span> <span style="font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;">123456789</span>
  20. درو به همه دوستان وقت همگی بخیر دوستان همه اعداد من در قالب فارسی نمایش داده میشه ولی نیاز دارم در بعضی مطالب اعداد رو ویرایش بکنم تا به انگلیسی نمایش داده بشه . چطور میتونم اینکار رو انجام بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
  21. سلام دوست عزیز مشکلتون برطرف نشد؟ اگر آقای رضا قاسمی وقت نکردند که به مشکلتون رسیدگی کنند، لطفاً تمام مشخصات ورود به هاست همچنین مشخصات ورود به مدیریت خود جوملا را در پیغام خصوصی برام بفرستید تا بررسی کنم
  22. با سلام عرض تبریک عید دوستان امکان راهنمایی هست ؟؟ با تشکر
  23. سلام من جوملا 3.7 نصب دارم توی قسمت ماژول ها لیست ماژول های سایت هست ولی قسمت مدریت هیچ گزینه ای برای دسترسی نداره چکار کنم ؟
  24. بله بعدا دیدم این مطلبتون را برنامه خوبیه و طبق توضیحاتش همونیه که من میخوام ولی حتما باید نسخه pro نصب کنم شما فایلش را دارید ؟
  25. خُب دوست عزیز همین بالا توضیح دادم که از افزونه advancedmodulemanager استفاده کنید.
  26. تشکر با پاسختون ولی این روش ، روش خیلی سخت و وقتگیری هست ، یه چیزی میخوام به به طور اتوماتیک برای هر مطلب این کار را انجام بده
  27. سلام دوست عزیز در لینک زیر از همین انجمن به سئوالتون جواب داده شده http://forum.joomina.ir/topic/33426-سوال-در-مورد-قالب/#comment-153568
  1. بارگزاری جریان فعالیت های بیشتر