رفتن به مطلب

تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروزرسانی می شود     

  1. هفته گذشته
  2. جرالدو غازی

    یادگیری جوملا

    با تشکر برای مواد با ارزش !
  3. جدیدا
  4. ویدیوی TikTok را بدون واترمارک یا با واترمارک دانلود کنید. require 'tiktok-downloader.php'; $res = (new TikTok()) ->url('https://vm.tiktok.com/3Ejte5/') ->getData(); print_r($res); توجه اگر به صفحه developers.tiktok.com هدایت شدید، سپس user-agent را تغییر دهید. require 'tiktok-downloader.php'; $res = (new TikTok()) ->setUseragent('Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/83.0.4103.97 Safari/537.36') ->url($url) ->getData(); print_r($res); خروجی: Array ( [user] => Array ( [verified] => 1 [username] => olima_omega [name] => Paul Olima [avatar] => https://p16-va-tiktok.ibyteimg.com/img/musically-maliva-obj/1647217892347910~c5_100x100.jpeg [stats] => Array ( [followers] => 85500 [likes] => 971800 ) ) [music] => Array ( [title] => Eating Chips Type Beat by GTTC [author] => ybndev [cover] => https://p16-va-tiktok.ibyteimg.com/img/musically-maliva-obj/1664195675102213~c5_100x100.jpeg [page] => https://www.tiktok.com/music/Eating-Chips-Type-Beat-by-GTTC-6729442193162980102 [link] => ) [video] => Array ( [cover] => https://p16-tiktok-va.ibyteimg.com/obj/tos-maliva-p-0068/d5d16c5839cad4572e53660abbbcd5ca?x-expires=1592946000&x-signature=JQN1icZe7YSS7jBPbOA5fFKNPXE%3D [links] => Array ( [raw] => https://v19.tiktokcdn.com/a37f5db2746d48f539587249cb4d2f0f/5ef01fa3/video/tos/useast2a/tos-useast2a-pve-0068/73710ac84aaa45128dc10889e21ea896/?a=1233&br=2050&bt=1025&cr=0&cs=0&dr=0&ds=3&er=&l=202006212103480101890482105979C2A1&lr=tiktok_m&mime_type=video_mp4&qs=0&rc=amxteWkzaTN3dDMzNTczM0ApM2k5ZWRoNGU5NzZoOWg6ZGdhbDVvYTZrMGRfLS1gMTZzc19gXzQxYWIwYzM0NS5eY2I6Yw%3D%3D&vl=&vr= [clean] => https://api2.musical.ly/aweme/v1/playwm/?video_id=v09044c20000bqgt30nf90dfrv8joidg ) [meta] => Array ( [width] => 540 [height] => 960 [ratio] => 15 [duration] => 15 ) [text] => On that Chilli Heatwave Flow #beats #flow #fyp #foryou #viral #girlsinict ) ) سوالی بود در خدمتم منبع: http://tiktok.avablog.ir
  5. رضاقاسمی

    ارور 500 هنگام لاگین کردن در جوملا

    سلام جناب پاک نژاد، وقت بخیر، پیشنهاد میکنم حتما پیگیر ارتقا نسخه PHP باشید چرا که در حال حاضر پشتیبانی از برخی از نسخه های 7 هم پایان یافته و بهیچ وجه پیشنهاد نمیشه که از نسخه های بدون پشتیبانی استفاده کنید. موفق باشید.
  6. رضاقاسمی

    لود ناقص سایت جوملا 2.5

    سلام وقت شما بخیر، اگر بطور کامل از دیتابیس و فایل ها بکاپ گرفته باشید و چیزی رو از قلم ننداخته باشید، مسئله ای نیست و باید بالا بیاد. در صورت امکان بصورت پیام خصوصی دسترسی هاست جدید رو ارسال بفرمائید، بنده بررسی میکنم و در صورت امکان مشکل سایتتون رو رفع میکنم. یا علی.
  7. چهارسوق

    لود ناقص سایت جوملا 2.5

    سلام اولاجوملا2.5 خیلی وقته از دور خارج شده جوملا3 هم داره میره به زودی شما که میخواستی هاست جابجاکنی با اکیبا بکاپ می گرفتی بسته نصبی بهت میداد یا به هاست جدید میگفتی برای شما منتقل کنه این که کار نمیده ممکنه به خاطر نسخه قدیمی جوملا باشه احتمال داره php هاست جدید بالا باشه مثلا7 باشه
  8. mehrdadnb

    لود ناقص سایت جوملا 2.5

    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید گرامی بنده سایتی دارم که مجبور شدم هاستمو عوض کنم . از دیتابیس و فایل ها بکاپ گرفتم اما متاسفانه تو هاست جدید کلا سایت ناقص بالا میاد. منو ها نمایش داده نمیشه , ادامه مطلب رو زدنی کلا تو صفحه ادامه مطلب , مطلبی نیست گالری تصویر از کار افتاده. صفحه مدیریت هم کلا زبانش انگلیسی شده در حالی که رو فارسی هست. حتی قابل تغییر هم نیست. بعد کلی تیکت آخر سر هم به جایی نرسیدم . کل فایل های هاست رو پاک کردم جوملا 2.5 رو آپلود کردم ببینم اصلا جوملا نصب میشه دیدم حتی جوملا هم نصب نمیشه همون اول خطای Field required: INSTL_LANGUAGE_LABEL میده و گیر میکنه اما جوملا 3 نصب میشه. هاستم رو دوباره از جای دیگه خریدم ولی بازم همین مشکل رو دارم. از اساتید گرامی خواهش میکنم بهم کمک کنید تا سایتم بالا بیاد ممنونم.
  9. چهارسوق

    رتبه برای سایت فرش

    سلام بستگی به سئو سایت داره که چقدر روش کارکرده باشی https://www.smartaddons.com/ این شرکت قالب های خوبی داره من از یکی از قالب هاش استفاده میکنم خوب بوده تا حالا که طراحی خوبی هم داره سایت های ایرانی هم قالب هاش با قیمت مناسب میفروشن
  10. چهارسوق

    به روزرسانی

    سلام بافیلترشکن برو تا بتونی دانلود کنی از سایت جوملا
  11. وحید محمدی

    به روزرسانی

    سلام برید به لینک زیر از سایت جهانی جوملا و هرچی نیاز دارید از بسته های نصبی تا بسته های بروزرسانی از جوملا 1 تا جوملا 4 و آخرین نسخه منتشر شده، دانلود کنید https://downloads.joomla.org/cms
  12. amindashty

    به روزرسانی

    با سلام میخواستم جوملای سایتم را از 3.4 به آخرین نسخه موجود فارسی 3.10 ارتقا بدم تو سایت جومینا بسته ای برای به روزرسانی موجود نیست که دانلود کنم از خود مدیریت هم این امکان را ندارم از سایت جوملای مادر هم دانلود نمیشه اگه امکانش هست بسته های به روز رسانی را لینک بدید با تشکر
  13. ما در وبسایت ایران آموزشگاه به معرفی بهترین آموزشگاه آیلتس پرداخته و گزینه های متنوعی متناسب با شرایط شما به شما پیشنهاد میکنیم.
     

  14. مدرن ویلا

    رتبه برای سایت فرش

    قالب های وردپرس بنظرم بهتر باشن، طراحی مدرن و شیک هم دارند
  15. شما با شرکت دوره‌های آموزش آرایشگری میتوانید راه درآمدزایی خود را هموارتر نمایید. ما سعی داریم در این مطلب لیست، بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه تهران و ایران را گرد هم آوریم

  16. simayehani برگزار کننده دوره‌های مراقبت و زیبایی با مناسب‌ترین قیمت در ایران همراه با اعطای مدرک معتبر از سازمان فنی و حرفه‌ای کشور

  17. paknejad

    ارور 500 هنگام لاگین کردن در جوملا

    درود بر شما جناب محمدی من با هاست نگار کار می کنم. و خیلی با اخلاق و پیگیر هستند. حدود یک هفته بود که برای این مشکل باهاشون در ارتباط بودم ولی هیچ اشاره ای به نسخه PHP نکردند. خیلی راحت با تغییر نسخه از 7.5 به 5.6 مشکل حل شد. تشکر از شما
  18. وحید محمدی

    ارور 500 هنگام لاگین کردن در جوملا

    سلام خطای 500 مال سرور و هاست هست، با پشتیبانی سرور و هاست تماس بگیرید تا مشکل را برایتان برطرف کند همچنین احتمال دارد که در این مدت سرور آپدیت و بروز رسانی شده است و نسخه phpارتقا یافته است و سایت شما که قدیمی هست با نسخه php جدید همخوانی نداشته باشد. بنابراین در تنظیمات هاست نسخه php را بر روی نسخه های پایین مثل 5.6 قرار دهید
  19. paknejad

    ارور 500 هنگام لاگین کردن در جوملا

    سلام دوستان من روی سایت جوملا با جومشاپینگ یک فروشگاه ساخته ام و چندین سال در قالب کاتالوگ باهاش کار کرده ام. اما حدود یک هفته است که سایت هنگام لاگین کردن ارور 500 میاره و نمیتوانم وارد محیط مدیریت بشوم. و از طرفی به طور خودکار سایت چپ چین شده و برخی اطلاعات صفحه اول نمایش داده نمیشه. هر کاری کردم نتوانستم وارد محیط ادمین جوملا بشوم. آیا امکان ه-ک یا اتک سایت وجود داره؟ لطفا راهنمایی کنید.
  20. وحید محمدی

    بالا نیومدن سایت

    سلام به احتمال زیاد نسخه PHP هاست با نسخه PHP سایت و بک آپتون همخوانی ندارد، نسخه PHP را از طریق کنترل پنل هاست تغییر بدید
  21. mohammad66

    بالا نیومدن سایت

    سلام ببخشید من از سایتم بکاپ گرفتم و انتقال دادم هاست جدید اما اینجا دیگه بالا نمیاد و این ارور رو میده Fatal error: Can't use method return value in write context in /home/sedaghateyeclini/public_html/plugins/content/quix/quix.php on line 128
  22. MRDindar

    راه اندازی سایت در شبکه داخلی

    سلام. وقت بخیر. بله با زمپ هم میشه اگر پورت 80 رو توی فایروال باز کنید و توی روتر هم یک سری تنظیمات انجام بدین اوکی میشه. اما از نظر امنیتی نصب و راه اندازی دایرکت ادمین یا سی پنل یا لاقل lampp رو توصیه میکنم بهتون. موفق باشید.
  23. lalsevda_62

    راه اندازی سایت در شبکه داخلی

    سلام. من تو یه شرکت کار میکنم که دارای یه سرور و چندین نمایندگی در شهر هست و از مرکز به همه کامپیوترها دسترسی داریم (میتونیم ریموت بگیریم) سوال: من چگونه می تونم یه سایت داخل شبکه راه اندازی کنم و اطلاعاتی رو برای نمایندگی ها تو اون سایت قرار بدم؟ آیا با استفاده از xampp میتونم انجام بدم؟ لطفا راهنمایی فرمایید.
  24. سلام، وقتتون به خیر من یک سایت جوملا دارم که در نتایج جستجوی کلمات کلیدیش در صفحه اول و دومه، و با صفحه لیست برچسب ها بالاست؛ ولی همین نتایج ارور 404 برمیگردونن من از داخل سایت لیست برچسب ها رو انتخاب میکنم بدون ارور مطالب رو نمایش میده (مطالب با k2 داخل سایت درج شده) ولی وقتی از نتایج گوگل وارد میشیم ارور 404 داریم ممنون میشم اگر تجربه مشابه دارید راهنمایی کنید
  25. فنی سازان این افتخار را دارد که در مراحل پس از دوره آموزشی نیز همراه کارآموزان بوده تا پشتیبانی لازم را از این عزیزان داشته باشد.

  26. درست کردن سایت را به راحتی با وب سایت سی فایو بیاموزید

  27. سلام لینک های سایت من به صورت جاوااسکریپتی و با OnClick Event کار میکنند که تو آموزش سئو جاوااسکریپت یکی از متخصص های ایرانی دیدم که گفته لینک های باید به صورت a href=”” باشند: https://bit.ly/3lR40Tm سوالم اینه که آیا واقعا گوگل این مدل لینک ها رو نمیفهمه؟ گوگل هم یک سری دستور العمل برای لینک های داخلی تو لینک زیر داده اما برای مفهوم نیست☹️ https://bit.ly/2ZmP1Jt
  1. نمایش فعالیت های بیشتر
×
×
  • افزودن...