برترین های انجمن


ارسال های محبوب

مشاهده مطالب مورد پسند پس از 26/08/96 در همه مناطق

  1. 1 point
    bashka

    ویرایش یه صفحه خاص

    سلام دوست عزیز در کل کدهای html را از داخل خود جوملا نمی توانید تغییر دهید ( بجز در موارد خاص ) کدهای html که در مرورگر می بینید در واقع خروجی و تفسیر کدهای مختلف هستند که قسمتی از این کدها در اصل phpهستند که توسط سرور تفسیر شده و بصورت html به مرورگر ارسال می شود. بنابراین شما باید اول از همه ببینید که این کدهای html مربوط به چه چیزی، چه افزونه ای یا خود هسته جوملا هست و از کجا تولید و تفسیر شدند و آنجا را تغییر و اصلاح کنید و فایل های مربوط را از روی هاست و سرور تغییر دهید نه از طریق مدیریت جوملا. بنابراین برای اینکه دوستان و اساتید بهتر شما را راهنمایی کنند دقیقاً بگویید کجای سایت و کدام قسمتش را می خواهید ویرایش کنید.
  2. 1 point
    RezaDindar

    ریسپانسیوکردن عکس

    درود آدرس سایتتون رو قرار بدین تا برسی کنم... یاحق
  3. 1 point
    RezaDindar

    ریسپانسیوکردن عکس

    درود اگر قالبتون از بوت استرپ استفاده میکنه کلاس .img-responsive رو به تگ img اضافه کنید. در غیر اینصورت width رو 100% و height رو auto کنید. یاحق
  4. 1 point
    سلام تا اونجائیکه من می دانم نه الان و نه در آینده html. مانع توسعه نیست. شاید فروشگاههای بزرگ به خاطر اینکه طول لینک و تعداد کاراکترهای لینک را کاهش دهندکاراکترهایی که مفید نیستند یا کمتر مفید هستند را استفاده نمی کنند و به جای آنها از کلمه های مفید و ضروری که محصول را توضیح می دهد در لینک استفاده می کنند بنابراین با همان تعداد کاراکتر ، تعداد کلمات مفید در لینک افزایش می یابد که برای سئو بسیار مفید است.
  5. 1 point
    سلام به نظر من بین دو کلمه main و category کلمه category بهتر است چون معنی مجموعه می دهد و گوگل و موتورهای جستجو به راحتی این کلمه را تشخیص می دهند و معنی و مفهوم آن را متوجه می شوند. امتحان نکردم ولی شاید چون فروشگاه است و بحث فروش است به جای category از کلمه فروش مثل sale یا shop استفاده کنید واضحتر و بهتر باشد
  6. 1 point
    smah2

    تغییر فونت قالب

    درود کد زیر رو جایگزین کدی که دادید بکنید مشکل حل خواهد شد. @font-face { font-family: 'IRANSans-web'; src: url('../asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.eot?#iefix') format('eot'), url('../asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.woff2') format('woff2'), url('../asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.woff') format('woff'), url('../asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.ttf') format('ttf'); font-weight: normal; font-style:normal; } body { font-family: "IRANSans-web",tahoma,arial !important; } ضمنا دقت فرمایید که همواره برای ادرس دهی مستقیم حتما http:// در ابتدا ادرس وجود داشته باشد.موردی که شما در کدتون رعایت نکردید و احتمالا مشکل همین باشد.
  7. 1 point
    درود برشما جوملا از تابع hash_password استفاده میکنه که پیش فرض خود پی اچ پی هست. یاحق
  8. 1 point
    مشکل بنده توسط خودم حل شد فقط فایل قالب را مجددا در پوشه تمپلت ریختم قالب به حالت اولش برگشت.
  9. 1 point
    این یکی که معمولا جواب نمیده چون اکثر اونایی که یه خورده حالیشون باشه ، آدرس ورودی ادمین رو تغییر میدن برای این کار هم افزونه های زیادی هست چنتاییش رو هم جومینا معرفی کرده بهترین راه تشخیص از طریق کد هاشه
  10. 0 points
    میرحسن

    افزونه اي براي درج كد خبر

    سلام و ادب يه افزونه ميخوام كه كد خبر رو برام درج كنه براي وب سايت خبري يا اينكه راهنمايي بفرماييد چطور ميتونم به جاي كلمه شناسه آيتم بزنم بشه كد خبر، بعد داخل خود خبر هم نمايشش بده توي سايت چونكه شناسه آيتم رو نميشه نمايش داد و فقط توي بخش مديريت ديده ميشه