برترین های انجمن

  1. bashka

    bashka

    عضو تالار جوملا


    • امتیاز: پسندیدن

      17

    • تعداد محتوا

      52


  2. gediran

    gediran

    عضو تالار جوملا


    • امتیاز: پسندیدن

      12

    • تعداد محتوا

      216


  3. RezaDindar

    RezaDindar

    مدیر انجمن


    • امتیاز: پسندیدن

      6

    • تعداد محتوا

      945


  4. چهارسوق

    چهارسوق

    عضو تالار جوملا


    • امتیاز: پسندیدن

      3

    • تعداد محتوا

      649



ارسال های محبوب

مشاهده مطالب مورد پسند پس از 05/03/96 در همه مناطق

  1. 7 پسند ها
    راحت ترین راه تغییر آیکن سایت در مرورگر یا همون favicon در Cpanel وارد فایل منیجر شده و داخل پوشه public_html شده بعد داخل پوشه templates و بعد داخل پوشه قالب درحالت انتخاب یا قالب پیشفرض سایت شده و بعد داخل پوشه images شده و درصورت موجود نبودن فایل favicon.ico آنرا فقط آپلود می کنیم و اگر وجود داشت ابتدا آنرا حذف و سپس favicon.ico جدید را جایگزین می کنیم . برای طراحی آنلاین favicon.ico به این آدرس بروید : http://www.favicon.cc
  2. 2 پسند ها
    سلام دوست عزیز تیم جومینا این کار را برایتان انجام می دهند. به سایت http://sos110.ir/مراجعه بفرمایید و سفارش و درخواستتان را در بصورت تلفنی یا ایمیل و تیکت بهشون بگید ----------- در ضمن بنر سایت http://sos110.ir/ در بالای همین انجمن هست
  3. 2 پسند ها
    سلام دوست عزیز خیلی ساده هست. از صفحه سایت شما سورس گرفتم دیو مربوط به صفحه بندی را استایل دادید نشان ندهد display:none <div class="pagination" style="display:none;"> در مرورگر فایرفاکس از طریق inspect elemnt استایل display:none را برداشتم و حذف کردم و صفحه بندی نشان داده شد. بنابراین در css مربوط به قالب این کد را تصحیح کنید <div class="pagination" style="display:none;"> و style="display:none را از آن حذف کنید. این هم یک عکس از صفحه مرورگر و تصحیح صفحه بندی شما در مرورگر با حذف استایل display:none
  4. 2 پسند ها
    درود مهندس نیازی به دسترسی نیست میتونید از fa-send بجای fa-telegram استفاده کنید. یاحق
  5. 2 پسند ها
    سلام این اشکال گاهی در نصب بعضی از افزونه ها پیش میاید. دلایل اصلی 1- عدم سازگاری افزونه با نسخه جوملا 2- زیپ شدن چندین پوشه و فولدر اضافی به همراه افزونه : در این حالت اول باید پوشه زیپ شده را از حالت زیپ خارج کنید و فقط پوشه ای که حاوی افزونه موردنظر بصورت زیپ شده هست را نصب کنید. 3- بعضی وقتها اشکال کار در زیپ کردن افزونه هست: در این حالت افزونه را از حالت زیپ خارج کنید یعنی اکسترکت کنید. سپس دوباره همه فایل ها را با هم زیپ کنید تا بصورت یک افزونه واحد درآید و سپس نصب کنید. در مورد شما فکر کنم همان حالت سوم هست. چون همه فایل های افزونه وجود دارد پس همه فایل های افزونه را دوباره با هم زیپ کنید سپس نصب کنید اگر هم مشکلات حل نشد افزونه را بفرستید یا لینک دانلودش را از سایت جومینا بدهید تا بررسی کنیم
  6. 2 پسند ها
    سلام شما میتونید بسته اپدیت به هاست ببرید ودر اونجا روی جوملاتون از فشرده خارج کنید تا اپدیت بشه
  7. 2 پسند ها
    درود.مهندس شما باید یک منو از نوع دانلود ها برای k2store ایجاد کنید که کاربر پس از پرداخت از اونجا فایل هاشو دانلود کنه. موفق باشید.یا علی
  8. 2 پسند ها
    این کد رو اضافه کن : #jm-footer-details{border:none !important}
  9. 2 پسند ها
    خوب دوست من کلا اون خط رو پاک کن border-top-width: 30px;
  10. 2 پسند ها
    توی پوشه template.css مشاهده میکنید کد رو /* Line 1868 */ #jm-footer-details { border-top-width: 30px; border-top-style: solid; border-top-color: #f4f4f4; padding-top: 25px; padding-right: 15px; padding-bottom: 10px; padding-left: 15px; } خط 1868 border-top-width: 30px; میبینید که border 30 px گرفته اونو کمش کنید مثلا 2 px
  11. 1 پسند ها
    یک راه حل خیلی خوب بدون تغییر در منوها، بدون دستکاری سایت و بدون برنامه نویسی، استفاده از افزونه advancedmodulemanager است https://www.regularlabs.com/extensions/advancedmodulemanager وقتی این افزونه را نصب می کنید گزینه های جدیدی به تمام ماژول ها افزوده می شود و با استفاده از این گزینه ها می توانید دقیقاً مشخص کنید که ماژول دلخواه شما کجا نمایش داده بشه کجا نمایش داده نشود. یک افزونه بی نظیر که امتحان کردم و لذت بردم
  12. 1 پسند ها
    سلام بله دوست عزیز اکثر شرکت های که کار دامنه و هاست انجام می دهند، کارهای تبلیغات گوگل را نیز انجام می دهند. بعنوان مثال https://www.bertina.ir/adwords با شرکت برتینا در این زمینه مشاوره بفرمایید
  13. 1 پسند ها
    با سلام دسترسی هاست و پنل مدیریت خود را در پیام خصوصی برای بنده ارسال فرمائید تا مشکل را برایتان حل کنم موفق باشید.
  14. 1 پسند ها
    با سلام سیستم آر اس تیکت مورد نیاز شما هست. میتونید از وبسایت جومینا مارکت آنرا تهیه فرمائید: http://www.joominamarket.com/joomla-components/joomla-persian-rsticket.html موفق باشید.
  15. 1 پسند ها
    سلام و عرض ادب روش انجام این کار اشتراک گذاری اطلاعات بین دو سازمان هست. در حقیقت سایتهای فرودگاهی کد Api ای به این سایت داده اند تا آخرین اطلاعات را به صورت آنلاین و لحظه ای دریافت کند. موفق باشید.
  16. 1 پسند ها
    نه دوست عزیز، شما برای هر مجموعه مطلب، منو ساختید در نتیجه آن منو به تمامی مطالب آن مجموعه تعلق خواهد گرفت. منظور من این هست که برای هر کدام از مطالب یعنی برای تک تک هر مطلب یک منو بسازید یعنی هر مطلب منوی خاص خودش را داشته باشد. مطالب می توانند در یک مجموعه باشند ولی هر کدام دارای منوی خاص خودش خواهد بود. از طریق منو->جدید->منو از نوع مطلب->یک مطلب اختصاصی ( البته بستگی به ترجمه جوملا ممکنه متفاوت باشد یا مدیریت شما به زبان انگلیسی باشد ولی در کل همین هست ) . حال شما ماژول را به منویی که کل مجموعه مطالب را فراخوانی می کند نسبت می دهید ولی به منوی هر مطلب نسبت نمی دهید. بنابراین ماژول در حالتی که مجموعه مطالب را فراخوانی کردید نمایش داده خواهد شد ولی وقتی روی یک مطلب کلیک می کنید چون آن مطلب دارای منوی اختصاصی هست و به منوی آن مطلب ماژول را نسبت ندادید ماژول در صفحه آن مطلب نشان داده نخواهد شد. خیلی ساده و راحت می تونید یک جوملای خام در هاست یا در لوکال هاست نصب کنید و با ایجاد چند مطلب ساده و ساخت منو برای هر کدام و ایجاد چند ماژول، چیزی که گفتم را امتحان کنید خیلی چیز ساده ای هست
  17. 1 پسند ها
    با سلام جهت براورد هزینه در خواست خود را در سامانه پشتیبانی جومینا به آدرس www.sos110.ir/crm ثبت نموده تا کارشناسان جومینا بررسی و هزینه را اعلام نمایند. موفق باشید
  18. 1 پسند ها
    درود میتونید از colorbox استفاده کنید. کد اسکریپت رو توی فایلتون قرار بدید و اون قسمتی که عکس فراخوانی میشه رو توی تگ <a> بذارید، لینکش هم لینک عکس بذارید. فایلای css و جاواسکریپت colorbox رو هم توی فایلتون تعریف کنید.(پیوست شده) <?php $document = JFactory::getDocument(); $document->addStyleSheet(JURI::root() . 'components/com_jceschool/assets/css/colorbox.css'); ?> <script type="text/javaScript" src="components/com_jceschool/assets/js/jquery.colorbox-min.js"></script> <script> var h = jQuery.noConflict(); h(document).ready(function(){ h(".ajax").colorbox(); }); </script> <a class="ajax" href="<?php echo $image['src']; ?>"><img src="<?php echo $image['src']; ?>" width="70" height="50" /></a> colorbox.zip
  19. 1 پسند ها
    درود یکبار با به پرداخت تماس بگیرید و همزمان تلفنی یه بار درخواست ارسال کنید معمولا آی پی رو ست نمی کنند یا آی پی که شما اعلام کردید و اضافه کردند اشتباهه
  20. 1 پسند ها
  21. 1 پسند ها
    درود بله داره دقیق یادم نیست محلشو اما مطمئنم که داره توی تنظیمات اگر بگردید پیدا میکند. یاحق
  22. 1 پسند ها
    سلام اونا نقطه نیست مال خود منو هست / یکیش فلشه منوی و اون یکیش هم باز مربوط به خود منو هست / می تونید رنگشونو عوض کنید و همن رنگ ستاره رو بهش بدی تا با هم هم رنگ بشن و دیگه نقطه سیاه توش نباشه/ برو تو فایل ایندکس خط 85 و 89 این رنگ و جایگزین رنگ های قبلی کن (index):98 color: #f7a900 !important; border-top-color: #f7a900 !important; برای عکس بعدی هم تو همون فایل خط 94 color: #0cf4dc !important; این رنگ و جایگزین رنگ قبلی کن
  23. 1 پسند ها
    درود مشکلی سمت به پرداخت ملت هست که در حال پیگیری هستند تغییری توی سیستم اتون ایجاد نکنید.
  24. 1 پسند ها
    سلام دوست عزیز همان کلاس .pagination در فایل و خط bootstrap_rtl.21.css:4424 باید باشد. در این فایل و خط مذکور بگردید و پیدا کنید و در کلاس .pagination استایل display:none را حذف کنید. اگر هم نتوانستید پیدا کنید یا همچین چیزی در فایل ها وجود نداشت مهم نیست. کافیه در هر جایی از فایل template.css یا هر فایل css مربوط به قالب کد زیر را بنویسید div.pagination{display:inline !important;} تصاویر زیر از مرورگر فایرفاکس خدمت شما تصویر قبل از تغییر کد تصویر بعد از تغییر در کد
  25. 1 پسند ها
    این لینک صفحه افزونه فروش فایل جومینا هست برای جوملا 3 http://www.joomina.ir/item/782-فروش-فایل-جوملا-3-هدیه-نوروزی.html موفق باشید.یاعلی
  26. 1 پسند ها
    سلام دوست عزیز افزونه ای که فرستادید مال جوملا 1.5 هست در توضیحات فایل xml هم نوشته <!DOCTYPE install PUBLIC "-//Joomla! 1.5//DTD component 1.0//EN" "http://joomla.org/xml/dtd/1.5/component-install.dtd"> به راحتی در جوملا 1.5 نصب شد. بنابراین در جوملا 2.5 یا 3.5 و بالاتر نصب نخواهد شد
  27. 1 پسند ها
    سلام افزونه رو فرستادم لطف کنید بررسی کنید ؟ از طریق هاست هم امتحان کردم نشد. http://www.topjoomina.ir/do.php?filename=986b67e293c81.zip
  28. 1 پسند ها
    اگر نشد ؛ فایل زیپ شده توسط خدتون رو در پوشه tmp روت جوملا آپلود و اکسترکت کنید و در قسمت نصب افزونه های جوملا به تب نصب از پوشه رفته واز آنجا نصب کنید. یا علی
  29. 1 پسند ها
    سلام شاید افزونه خاص برای ساخت همچین منویی وجود داشته باشه. ولی بنده نمی شناسم. اما در کل ساختنش کاری نداره فقط کافیه HTMLو CSS بلد باشد. همین. اگر در مرورگر فایرفاکس بر روی منوی موردنظر راست کلیک کنید و inspect element بگیرید می بینید که که یک دیو با آی دی id="block-csr-csr-header-menu هست با زیر مجموعه ای از یک لیست که تشکیل منو می دهند. خیلی ساده ولی هنرمندانه و زیبا
  30. 1 پسند ها
    درود.مهندس باید یه فایله xml بانام مثلا k2.xml (به جای k2 ؛ باید نام افزونه باشه) وجود داشته باشه و شامل این تگ ها باشه: <extension> <name> <license> <author> <version> و... یا علی
  31. 1 پسند ها
    درود.فایل xml یا نصاب درون بسته وجود داره؟ یا علی
  32. 1 پسند ها
    برای تشکر از دکمه " پسندیدن " استفاده کنید و اسپم ارسال نکنید. یا علی
  33. 1 پسند ها
    مشکل سایت شما این بود که تنظیمات منوی اصلی > صفحه اصلی رو درست انجام نداده بودید. موفق و پیروز باشید.یا علی
  34. 1 پسند ها
    مهندس اگر مشکلتون حل نشد ؛ بهم دسترسی بدید تا بررسی کنم. یا علی
  35. 1 پسند ها
    دوست عزیز نباید ربطی به قالب داشته باشد ( اگر از تنظیمات خود قالب و بحث override کردن افزونه از طریق قالب چشم پوشی کنیم ) شما قالب سایتت را عوض کن حتی از همان قالب های ابتدایی و پیش فرض که به همراه جوملا نصب می شوند استفاده کنید. درسته ظاهر خوبی ندارند ولی کار با افزونه را یاد می گیرید و اگر اشکالی در قالب های مختلف وجود دارد برایتان مشخص می شود. بعد از یادگیری و رفع مشکلات جوملا را روی قالب دلخواه تنظیم کنید
  36. 1 پسند ها
    درود.مهندس اگر میخواین با افزونه کی2 مطلب بزارین که به نظرمن بهتره از افزونه کی2 فارسی جومینا استفاده کنید.من ازش استفاده میکنم و مشکلی ندارم. http://www.joomina.ir/item/979-کامپوننت-k2-کی-2-برای-جوملا-3.html یا علی
  37. 1 پسند ها
    بله. اینکه عکس ها یا فایل ها از طریق هاست اپلود می شوند شکی در آن نیست. هاست ربطی به جوملا یا هر اسکریپت دیگری ندارد. جوملایتان را آپدیت کنید ببینید مشکل حل می شود. البته قبل از اپدیت حتماً بک آپ بگیرید که در صورت مشکل یا مشکلات دیگری بتوانید بک اپ را برگردانید.
  38. 1 پسند ها
    مهندس برای تشکر از دکمه " پسندیدن " اسفاده کن و اسپم ارسال نکن. یا علی
  39. 1 پسند ها
    بله بر اساس نسخه های جوملا این گزینه شاید متفاوت باشد. اما اصول کار یکسان است. مثلاً در نسخه 3.6.2 گزینه چک کلی وجود دارد که شامل سه گزینه بررسی، پاکسازی کش و پاکسازی کش منقضی شده است. وقتی میگه " هیچ جدولی که چک کلی شده باشد یا جداولی که با چک کلی مطابقت داشته باشند وجود ندار د " یعنی خوش به حالتون هیچ کدام از جداول دیتابیس شما نیاز به بررسی ندارد یعنی مشکلی وجود ندارد
  40. 1 پسند ها
    سلام به نظر بنده اگر قصد راه اندازی یک فروشگاه داری بهتره یک قالب فروشگاهی بخری که همه امکانات روش اماده هست
  41. 1 پسند ها
    مهندس اینارو ببین شاید بدردت بخورهhttps://www.afzoneha.com/جوملا-joomla/افزونه-ها-extensions/smartaddons-اسمارت-اددآنز/item/3402-دانلود-ماژول-حرفه-ای-و-زیبای-نمایش-محصولات-فروشگاه-ساز-جوم-شاپینگ-sj-mega-product-for-joomshopping http://www.golchinonline.ir/extenstions-joomla/2016-05-22-19-27-12/373-sjextera-slider.html یا علی
  42. 1 پسند ها
    سلام در هنگام آپدیت جوملا به 3.7.2 خطای زیر رو میده مشکل چیست ؟ هر دو روش نصب همین خطا رو میده . تشکر درخواست ارسالی اخیر غیر مجاز است چونکه token امنیتی غیر معتبر است. لطفا این صفحه را مجددا بارگذاری نمایید.
  43. 1 پسند ها
    درود این خطا پس از آپدیت به جوملا 3.7.2 طبیعی هست منتها رفع بشه بهتره برای اینکارم طبق توضیحاتی که انجمن جوملا مطرح شده به شکل زیر است: 1- ابتدا وارد مدیریت جوملا خود شوید سپس روی منوی افزونه ها رفته و از قسمت مدیریت آن گزینه کاوش را انتخاب کنید. 2- پس از وارد شدن به قسمت کاوش(discovery) در قسمت جستجو عبارت fields را جستجو کنید و تمام افزونه هایی که نمایش داده میشود را انتخاب کرده و در نهایت روی دکمه نصب کلیک نمایید.
  44. 1 پسند ها
    سلام. قالب مدیریت را عوض کنید ببینید آیا با تعویض قالب مدیریت مشکل حل میشه؟ در مرورگر دیگه بررسی کنید همچنین کش جوملا و مرورگر را پاک کنید ببینید مشکل حل میشه؟
  45. 1 پسند ها
    با سلام اونی که در سایت جومینا هست از پایه نوشته شده اما شما میتونید از alphauser point هم استفاده کنید
  46. 1 پسند ها
    درود از بخش مدیریت کاربران -> تنظیمات یه گزینه اولش رو داره که ثبت نام رو غیرفعال میکنه از اونجا میتونید درستش کنید. یاحق
  47. 1 پسند ها
    درود لطفا اسپم ارسال نکنید و برای تشکر از دکمه ی پسندیدن استفاده کنید. یاحق
  48. 1 پسند ها
    سلام این آموزش از جومیناهاست را نگاه کنید: http://www.joominahost.com/امنیت-در-جوملا/آموزش-ویدیوی-امنیت-در-جوملا
  49. 1 پسند ها
    خیلی ساده هست. در مرورگر فایرفاکس بر روی عکس کلیک راست کنید گزینهinspect element را انتخاب کنید. می بینید که این خط مربوط به یک دیو با این مشخصات هست <div class="clear"></div>. حالا با استفاده از css هر بلایی خواستید سر این خط بیاورید. مثلاً به این دایو clear: both; داده شده که اگر غیرفعالش کنید خط هم حذف می شود. البته این فقط یک راه حل بود و راه حل های زیادی هست. فقط منظورم این بود که مشکل خاصی نیست و با یک css ساده حل می شود.
  50. 1 پسند ها
    درود میتونید جداول مربوط بهشون رو توی پی اچ پی مای ادمین پیدا کنید و اکسپورت و ایمپورت کنید. یاحق