رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام باید منو ایجاد کنید از نوع سیستم فروش فایل و مجموعه هایی که میخواهید فایل هاش رو نشون بدید رو در پارامترها انتخاب و ذخیره نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
power2 4 ارسال شده در فروردین 93 با سلام جناب انگوتی بنده اخیرا به مشکلی برخوردم و اونم حملات ربات بر روی این افزونه بوده که باعث شده در کمتر از 2 ساعت 200 درخواست ناموفق ثبت بشه و در نتیجه آن واسط بانک درگاه رو غیر فعال کرده به چه شکل میشه یه کد کپچا به فرم ورود اطلاعات افزوده کرد تا بتوان مشکل ورود ربات ها رو حل کرد؟ ممنون از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام باید افزونه بروزرسانی بشه، اولین فرصت این کار رو خواهم کرد 1 واکنش ها : power2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
power2 4 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) ایا امکانش هست از پلاگن های کپچا موجود استفاده کرد و با این افزونه سازگار کرد؟ چون سیستم کاملا غیر فعال شده و تا زمان بروز رسانی افزونه نیاز هست که به شکلی مشکل رو برطرف کرد ویرایش شده فروردین 93 توسط power2 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karimi_pol 0 ارسال شده در فروردین 93 سلام من این افزونه رو نصب کردم مجموعه بندی کردم آگهی هم اضاف کردم اما توسایت نمایششون نمیده اینم آدرس سایته wallmall.org نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام دوست عزیز این سیستم برای فروش فایل هست. برای نمایش فایل ها باید منو ایجاد کنید، در پست های قبلی اشاره شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در فروردین 93 سلام و تشکر آیا در بین درگاه ها بانک ملی هم هست ؟ چجوری میشه اونم اضافه کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام نخیر درگاه بانک ملی وجود ندارد 1 واکنش ها : mehdininja نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در فروردین 93 چجوری میشه بانک ملی رو هم افزود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام باید سفارش بدید برای شما نوشته شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hda2295 2 ارسال شده در فروردین 93 سلام. میشه بفرمایید این ارور برای چیه؟ Fatal error: Class 'SoapClient' not found in /home/berelianco/domains/berelianco.ir/public_html/components/com_rmfileselling/models/payment.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 377 ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bvc0037 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 من افزونه فروش فایل متصل به پی لاین را روی جوملا 2.5نصب کردم ولی برای تعریف محصولات با صفحه سفید مواجه میشوم در ضمن هاست از سیستم curl پشتیبانی میکنه و فعال است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام نمایش خطا ها رو فعال کنید تا خطا رو نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bodagh 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) با سلام ممنون بابت افزونه کاربردیتون. فقط یه مشکلی که هست فایلهای حجیم رو که آپلود می کنم اتفاقی نمیفته. اومدم از طریق هاست آپلود کردم تو دیتابیس هم مشخصاتشو دادم همه چی درست شد فقط وقتی که خرید انجام می شه بعدش به جای اینکه صفحه دانلود محصول بیاد صفحه سفید میاد. این صفحه index.php?option=com_rmfileselling&view=payment&task=verify ایمیل دانلود هم به مشتری ارسال نمیشه. در مورد فایلهای با حجم پایین مشکلی نداره. ممنون میشم راهنمایی کنید ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط bodagh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام از نسخه رایگان استفاده میکنید یا نسخه های لایسنس دار؟ این صفحه ای که اومده همون صفحه دانلود هست منتهی اینکه صفحه سفید میاد حتما خطایی وجود داره، باید نمایش خطاها رو فعال کنید تا خطا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bodagh 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) سلام از نسخه رایگان استفاده میکنید یا نسخه های لایسنس دار؟ این صفحه ای که اومده همون صفحه دانلود هست منتهی اینکه صفحه سفید میاد حتما خطایی وجود داره، باید نمایش خطاها رو فعال کنید تا خطا بررسی بشه از نسخه رایگان استفاده می کنم. نمایش خطاها رو فعال کردم این پیغام رو میده Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with that of JRegistry::loadSetupFile() in /home4/joomthem/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512 Strict Standards: Declaration of JCacheControllerPage::store() should be compatible with that of JCacheController::store() in /home4/joomthem/public_html/libraries/joomla/cache/controller/page.php on line 199  لطفا راهنمایی بفرمایید ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط bodagh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsenpedi 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 ممنون بابت این افزونه. فقط یک مشکلی هست که فایل هایی با حجم بالا را نمیشه آپلود کرد. می خواستم بدونم این مشکلو چه طوری باید حلش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام این خطای مشخصی نیست، به هرحال تا حد امکان این مشکل در نسخه لایسنس دار حل شده و امکانات جدیدی نیز اضافه شده است که میتوانید در سایت مشاهده نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsenpedi 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام ممنون بابت افزونه کاربردیتون. فقط یه مشکلی که هست فایلهای حجیم رو که آپلود می کنم اتفاقی نمیفته. اومدم از طریق هاست آپلود کردم تو دیتابیس هم مشخصاتشو دادم همه چی درست شد فقط وقتی که خرید انجام می شه بعدش به جای اینکه صفحه دانلود محصول بیاد صفحه سفید میاد. این صفحه index.php?option=com_rmfileselling&view=payment&task=verify ایمیل دانلود هم به مشتری ارسال نمیشه. در مورد فایلهای با حجم پایین مشکلی نداره. ممنون میشم راهنمایی کنید سلام. می تونید بگید توی دیتابیس کدام قسمت مشخصات دادین که مشکل آپلود فایل های حجیم رفع شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a_a6599 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام. ابتدا ممنون از افزونه بسیار عالی که طراحی نمودید. من یک مشکل دارم تمامی تنظیمات را طبق مطالب این چند صفحه فروم تنظیم کردم. فقط یک مورد آن هم وقتی که ایمیل به خریدار ارسال می شود جمله زیر را می نویسد برای دانلود فایل خریداری شده کلیک کنید ولی لینک ندارد و خود نوشته نیز هایپرلینک نیست. ممنون می شوم راهنمایی فرمایید. اگر تنظیمات را روی ارسال فایل بگذارم فایل را برای خریدار ارسال می کند اما می خواستم اگر امکان دارد ، لینک دارای تاریخ انقضاء برای مشتری ارسال گردد. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در خرداد 93 سلام لینک دانلود برای کاربر ارسال می شود و مشکلی ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در خرداد 93 سلام چطور این کامپوننت و با الفا یوزر پوینت ادغام کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در خرداد 93 سلام امکان ادغام فقط در بسته نصبی این افزونه امکان پذیر است که باید خریداری نمایید 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در خرداد 93 سلام امکان ادغام فقط در بسته نصبی این افزونه امکان پذیر است که باید خریداری نمایید قیمت این محصول چقدر هست . نسخه ی تجاریش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در خرداد 93 سلام http://www.rmjoomla.ir/products/buyprodocts/49/item.html http://www.rmjoomla.ir/products/buyprodocts/55/item.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر