امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 93 سلام این ها را مدیر سرور باید تغییر بده و شما دسترسی به این تیکه ندارید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imaniman 4 ارسال شده در مرداد 93 سلام این ها را مدیر سرور باید تغییر بده و شما دسترسی به این تیکه ندارید بنده مشکل حجم آپلود ندارم هرض کردم فایل به هر حجمی آپلود میشه ولی در قسمت دانلود برنامه فروش فایل چیزی اضافه نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 بنده مشکل حجم آپلود ندارم هرض کردم فایل به هر حجمی آپلود میشه ولی در قسمت دانلود برنامه فروش فایل چیزی اضافه نشده مطمئن هستید اضافه نمیشه . چون وقتی فایل و آپلود می کنی و صفحه رو می بندی . بعد دوباره صفحه رو باز می کنی تو قسمت آپلود فایل چیزی مشخص نیست / مثل این میمونه که خالیه ولی فایل شما آپلود شده و سر جای خودش هست . شما فایل و خریداری کن به احتمال زیاد لینک دانلودو بهت می ده و می تونی فایل و دانلودکنی.یه تست بگیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imaniman 4 ارسال شده در مرداد 93 مطمئن هستید اضافه نمیشه . چون وقتی فایل و آپلود می کنی و صفحه رو می بندی . بعد دوباره صفحه رو باز می کنی تو قسمت آپلود فایل چیزی مشخص نیست / مثل این میمونه که خالیه ولی فایل شما آپلود شده و سر جای خودش هست . شما فایل و خریداری کن به احتمال زیاد لینک دانلودو بهت می ده و می تونی فایل و دانلودکنی.یه تست بگیر بله مید.نم چی میگید ولی اینجوری ک شما میفرمایید نیست تست هم گرفتم یه فایل تکست دانلودمیشه و مثاله اینجاست ک فرایند اضافه کردن کالای جدید کامل نمیشه و تو قسمت فایل هیچی وجود نداره و قبل از اینکه صفحه را ببندم و باز کنم همه بخشهاش خالی میشه و انگار سیستم فروش فایل قادر به ذخیره سازی اطلاعات نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imaniman 4 ارسال شده در مرداد 93 بله مید.نم چی میگید ولی اینجوری ک شما میفرمایید نیست تست هم گرفتم یه فایل تکست دانلودمیشه و مثاله اینجاست ک فرایند اضافه کردن کالای جدید کامل نمیشه و تو قسمت فایل هیچی وجود نداره و قبل از اینکه صفحه را ببندم و باز کنم همه بخشهاش خالی میشه و انگار سیستم فروش فایل قادر به ذخیره سازی اطلاعات نیست کسی نیست جواب بدهد ؟ این افزونه خیلی عالی هست برای فروش فایل چون کم حجم ساده و کاربردی هستش ولی با همچین مشکلی که داره اصلا قابل استفاده نیست متاسفانه آیا کسی هست که بدونه مشکل آپلود فایل حجیم چجوری حل میشود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 کسی نیست جواب بدهد ؟ این افزونه خیلی عالی هست برای فروش فایل چون کم حجم ساده و کاربردی هستش ولی با همچین مشکلی که داره اصلا قابل استفاده نیست متاسفانه آیا کسی هست که بدونه مشکل آپلود فایل حجیم چجوری حل میشود؟ آخه قربون شکلت برم همچین مشکلی نداره من الان دارم کار می کنم با این افزونه فایل هایی هم که میزار فایل لایه بازه psd وحجمشون هم از 20 تا 80 مگابایته و هیچ مشکلی ندارم . نمی دونم مشکل شما چیه؟ می خوای دسترسی بده یه نگاهی بندازم ببینم مشکل از کجاست.برو سایت منو ببین مشکلی نیست http://gilanagraphic.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imaniman 4 ارسال شده در مرداد 93 آخه قربون شکلت برم همچین مشکلی نداره من الان دارم کار می کنم با این افزونه فایل هایی هم که میزار فایل لایه بازه psd وحجمشون هم از 20 تا 80 مگابایته و هیچ مشکلی ندارم . نمی دونم مشکل شما چیه؟ می خوای دسترسی بده یه نگاهی بندازم ببینم مشکل از کجاست.برو سایت منو ببین مشکلی نیست http://gilanagraphic.ir دسترسی ارسال کردم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 دسترسی ارسال کردم ممنون سلام روی سرورتون soap نصب هست تو پی لاین حساب داری؟ فکر کنم ایراد از زرین پال باشه مال منم الان بری نگاه کنی بازرین پال نمیشه خرید کرد ولی روی پی لاین بزاری راحت عملیات انجام میشه.حالا شما جواب این دو سئوال و بده تا بقیه رو چک کنم ببینم مشکل دیگه ای هم هست یانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imaniman 4 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام روی سرورتون soap نصب هست تو پی لاین حساب داری؟ فکر کنم ایراد از زرین پال باشه مال منم الان بری نگاه کنی بازرین پال نمیشه خرید کرد ولی روی پی لاین بزاری راحت عملیات انجام میشه.حالا شما جواب این دو سئوال و بده تا بقیه رو چک کنم ببینم مشکل دیگه ای هم هست یانه soap نمیدونم چی هست و حساب پی لاین ندارم با حساب پی لاین خودتون چک کنید مشکلی نیست؟ مشکل آپلود نشدن حجم بالا هستش خودم زرین پال را تست کردم فایل کم حجم به راحتی خریداری میشه اگر لازمه چیزی پاک کنید که به سایت ضربه ای وارد نشه مشکلی نیست و بکاپ ندارم مواظب باشید سپاسگزارم ویرایش شده مرداد 93 توسط imaniman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imaniman 4 ارسال شده در مرداد 93 soap نمیدونم چی هست و حساب پی لاین ندارم با حساب پی لاین خودتون چک کنید مشکلی نیست؟ مشکل آپلود نشدن حجم بالا هستش خودم زرین پال را تست کردم فایل کم حجم به راحتی خریداری میشه اگر لازمه چیزی پاک کنید که به سایت ضربه ای وارد نشه مشکلی نیست و بکاپ ندارم مواظب باشید سپاسگزارم بنده با ایدی bodybildingboy@yahoo.com آنلاین هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 بنده با ایدی bodybildingboy@yahoo.com آنلاین هستم دوست عزیز شما فرموده بودید که محدودیت حجم آپلود ندارید در صورتی که حتی در مدیریت جوملای شما هم محدودیت اعمال شده.محدودیت آپلود شما در جوملا روی 22 بایت بود و خیلی از فایل ها به عنوان فایل مجاز برای آپلود تعریف نشده بود که من یکسری رو مثل zip , rar و .... اضافه کردم .الان تنظیمات جوملای شما انجام شده ولی محدودیت هایی نیز در سرور وجود دارد که باید به مدیر سرورتون بگید اون کارهایی رو که آقای تهرانی در بالا گفتند را برایتان انجام دهد/یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 دوست عزیز شما فرموده بودید که محدودیت حجم آپلود ندارید در صورتی که حتی در مدیریت جوملای شما هم محدودیت اعمال شده.محدودیت آپلود شما در جوملا روی 22 بایت بود و خیلی از فایل ها به عنوان فایل مجاز برای آپلود تعریف نشده بود که من یکسری رو مثل zip , rar و .... اضافه کردم .الان تنظیمات جوملای شما انجام شده ولی محدودیت هایی نیز در سرور وجود دارد که باید به مدیر سرورتون بگید اون کارهایی رو که آقای تهرانی در بالا گفتند را برایتان انجام دهد/یاحق ضمنا فضای خالی سی پنل شما 300 مگابایت است نه 30 مگابایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imaniman 4 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) دوست عزیز شما فرموده بودید که محدودیت حجم آپلود ندارید در صورتی که حتی در مدیریت جوملای شما هم محدودیت اعمال شده.محدودیت آپلود شما در جوملا روی 22 بایت بود و خیلی از فایل ها به عنوان فایل مجاز برای آپلود تعریف نشده بود که من یکسری رو مثل zip , rar و .... اضافه کردم .الان تنظیمات جوملای شما انجام شده ولی محدودیت هایی نیز در سرور وجود دارد که باید به مدیر سرورتون بگید اون کارهایی رو که آقای تهرانی در بالا گفتند را برایتان انجام دهد/یاحق بسیار سپاس گزارم بخاطر وقتی ک گذاشتید آخه بنده کاربر حرفه ای نیستم چ حجم فایلی الان میشه آپلود کرد؟ به مدیر سرور دقیقا بگم چکار کنه؟ و چجوری میتونم جبران کنم زحماتتون را دوست گرامی؟ حق نگهدارتون ویرایش شده مرداد 93 توسط imaniman 1 واکنش ها : gilangraphic نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 بسیار سپاس گزارم بخاطر وقتی ک گذاشتید آخه بنده کاربر حرفه ای نیستم چ حجم فایلی الان میشه آپلود کرد؟ به مدیر سرور دقیقا بگم چکار کنه؟ و چجوری میتونم جبران کنم زحماتتون را دوست گرامی؟ حق نگهدارتون خواهش می کنم کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم برای دوستان انجام بدم.برای آپلود با حجم بالا فایل php.ini باید تغییرات داشته باشه و مواردی مثل زمان آپلود و حجم آپلود تغییر کنه که مشکل نداشته باشید.واین کارها باید توسط مدیر سرور انجام بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imaniman 4 ارسال شده در مرداد 93 خواهش می کنم کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم برای دوستان انجام بدم.برای آپلود با حجم بالا فایل php.ini باید تغییرات داشته باشه و مواردی مثل زمان آپلود و حجم آپلود تغییر کنه که مشکل نداشته باشید.واین کارها باید توسط مدیر سرور انجام بشه ممنون ولی هنوز مشکل پابرجاست به مدیر هاست درخواست دادم نتیجه را اعلام میکنم برای سایر دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 ممنون ولی هنوز مشکل پابرجاست به مدیر هاست درخواست دادم نتیجه را اعلام میکنم برای سایر دوستان می دونم مشکل پابرجاست عرض کردم که خدمتت 1 واکنش ها : imaniman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imaniman 4 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) می دونم مشکل پابرجاست عرض کردم که خدمتت با سلام در مورد مشکل با حجم بالای آپلود د در فروش فایل که نیاز به تغییرات در فایل پی اچ پی و... هست با پشتیبانی هاستینگ مکاتبه کردم و این جواب را به بنده دادند گفتند:دوست گرامی، درخواستی که شما دارید نیاز به اعمال تغییرات در تنظیمات سرور دارد که با توجه به اشتراکی بودن هاست ها تنظیمات غیر قابل تغییر می باشد سوال بنده اینه که شما از چه هاستینگی استفاده میکنید و برای خرید حجم حدود یک گیگابایت چه پنلی از چه هاستینگی را پیشنهاد میکنید و چه قیمت هست؟ باتشکر ویرایش شده مرداد 93 توسط imaniman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 با سلام در مورد مشکل با حجم بالای آپلود د در فروش فایل که نیاز به تغییرات در فایل پی اچ پی و... هست با پشتیبانی هاستینگ مکاتبه کردم و این جواب را به بنده دادند گفتند:دوست گرامی، درخواستی که شما دارید نیاز به اعمال تغییرات در تنظیمات سرور دارد که با توجه به اشتراکی بودن هاست ها تنظیمات غیر قابل تغییر می باشد سوال بنده اینه که شما از چه هاستینگی استفاده میکنید و برای خرید حجم حدود یک گیگابایت چه پنلی از چه هاستینگی را پیشنهاد میکنید و چه قیمت هست؟ باتشکر هاستینگ های زیادی وجود داره هاستی رو که من استفاده می کنم رو سرور ابری (مخصوص سایت های پربازدید)با امکانات سخت افزاری فول یک گیگابایتشم 80 تومنه و منطبق با مدیریت های محتوا مخصوصا جوملاست ولی هاستای زیادی هست با قیمت های متفاوت .ضمنا خود جومینا هم هاست میفروشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sobhani20 0 ارسال شده در مرداد 93 با سلام خدمت آقای انگوتی من سیستم فروش فایل شما بطور کامل نصب و استفاده می کنم ممنون از زحمات شما انشاالله خداوند محبت شما را با محبت خودش جبران کند می خواستم بدونم قصد ندارید پلاگین پرداخت بانک ملت را بهش اضافه کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 93 با سلام خدمت آقای انگوتی من سیستم فروش فایل شما بطور کامل نصب و استفاده می کنم ممنون از زحمات شما انشاالله خداوند محبت شما را با محبت خودش جبران کند می خواستم بدونم قصد ندارید پلاگین پرداخت بانک ملت را بهش اضافه کنید؟ سلام درگاه بانک ملت + سایر امکانات تکمیلی در نسخه لایسنس دار اضافه شده است برای دریافت نسخه لایسنس دار از طریق پیام خصوصی اقدام کنید 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در مرداد 93 سلام درگاه بانک ملت + سایر امکانات تکمیلی در نسخه لایسنس دار اضافه شده است برای دریافت نسخه لایسنس دار از طریق پیام خصوصی اقدام کنید چطور این کامپوننت را در سایت نمایش بدهیم ایا ماژولی داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 93 سلام در نسخه رایگان از طریق ایجاد منو و در نسخه لایسنس دار از طریق ماژول ها و پلاگین های ارائه شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortezajafari76 0 ارسال شده در مرداد 93 افزونه ای با همین کارایی برای جوملا 3 هستش عایا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imaniman 4 ارسال شده در مرداد 93 سلام خیلی خوب میشه اگر امگان درج لینک فایل در نسخه رایگان هم باشد دیگه مشکل آپلود فتیل با حجم بالا برطرف میشه 2 واکنش ها : رضاقاسمی و siamak نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
siamak 3 ارسال شده در مرداد 93 این افزونه خیلی امکانات داره و خیلی هم خوب طراحی شده ولی هنوز خیلیا باهاش مشکل دارند برای آپلود کردن و لینک دادن هم راه حل خیلی ساده ای هست که همه میتونن استفاده کنن فقط یه کم زمان باید بزارید ولی ارزشش رو داره . آقای انگوتی با تمام احترامی که برای شما قایلم هم باید بگم پاسخهاتون به کاربرا یه کم ناقصه ولی هرکی مشکل داشت پیام خصوصی بزاره تا من براش نصب کنم . البته بعضی از هاستها و بعضی از قالبها یه مقدار با این افزونه مشکل دارند . هرکسی تو نصب مشکل داشت پیام خصوصی بده تا راهنماییش کنم . 1 واکنش ها : m.ayoubzadeh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر