رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام من دانلود کردم و نصب هم کردم فایل آپدیت شده رااما باز هم ارور میده بعد از پرداخت !!!!!!!! اول اینکه ارور شما بعد از پرداخت نیست و قبل از پرداخته!مشکل شما این بود که پین کد زرینپال خودتون رو با یه کاراکتر فاصله وارد میکردین و نمیتونست به درگاه وصل بشه، من فاصله رو برداشتم و پرداخت و دانلود با موفقیت انجام شدفقط مشکل در ارسال ایمیل ها بود که اون هم مربوط میشه به تنظیمات ایمیل و هاست شما سلام اول از همه تشکر از سازنده کامپوننت و دست بوسشون بابت این کامپوننت با ارزش هستم.وقتی رو زرین پال ست میشه بعد از زدن دکمه تایید و پرداخت هیچ عملی انجام نمیشه و رو لینک view=payment&task=pay میمونه میتونید کمکم کنیدهنوز مشکل افزونه حل نشد ممنون از نظر لطفتون دوست عزیز اگر قبل از اتصال به درگاه زرینپال خطای ERR رو مشاهده میکنید 2 مورد هست که باید بررسی کنید: 1 - کداتصال به زرینپال رو بررسی کنید که فاصله و یا کاراکتر اضافی نباشه 2 - آیپی سرورتون رو با آیپی ثبت شده در زرینپال هماهنگ کنید (بررسی کنید تغییر نکرده باشه) اگر موارد فوق صحیح باشه نباید در اتصال به درگاه مشکلی پیش بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در مرداد 92 آقای انگوتی عزیز مشکل ایمیل هاستم هم حل شد دیگه بهتر از این نمیشه دوستانی که مشکل تنظیمات ایمیل دارند لطفا تنظیمات ایمیل کامپوننت را با تنظیمات ایمیل هاستشون تطابق بدن درست میشه امروز روز خیلی خوبی برام بود با تشکر فروان از آقای انگوتی(طراح کامپوننت) مهربان و تشکر ویژه هم از مدیر محترم سایت 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) یکی دو مشکل تا الان دارم یکی اینکه وقتی به صفحه پرداخت میرم و پرداخت میکنم صفحه میاد که دکمه تکمیل فرآیند پرداخت هست که اگر اونو کلیک نکنم مشکلی پیش نمیاد و بهصفحه دانلود میره ولی اگر روش کلیک کنم صفحه دیگه اروری میده که میگه اطلاعات بانک شما صحیح نیست دومین مشکل هم اینه که تنظیمات پیامک را چطور باید فعال کنم؟ ویرایش شده مرداد 92 توسط irannnnn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام در مورد مشکل اول: این صفحه پرداختی که میفرمایین همون سمت زرینپال هست؟ یعنی وقتی خودکار منتقل میشه خطا نمیده ولی وقتی کلیک میکنید خطا میده!؟ مورد دوم: از قسمت تنظیمات پیامک، پیامک ایرانیان رو انتخاب و اطلاعات پنل پیام کوتاهتون در پیامک ایرانیان رو وارد کنید و ذخیره کنید همین ______________________________________________________________ من برای دومین بار روی هاست شما تست کردم و عملیات پرداخت و ایمیل و دانلود با موفقیت انجام شد، فقط پیامک نبود که اونم حتما فعال نکردین ویرایش شده مرداد 92 توسط رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) بله یعنی وقتی تو صفحه پرداخت پرداخا میکنم صفحه بعد که میگه منتظر بمونید یا دکمه تکمیل فرآیند را بزنید اگر نزنم حله وگرنه ارور میده اما در مورد دومی شمارم را وارد کردم قسمت نام کاربری و کلمه عبور و شماره ارسال چی هست؟ اونارو هم قبلا از خودم وارد کرده بودم ویرایش شده مرداد 92 توسط irannnnn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 تنها ایرادی که می شه گرفت پرداختشه ! کاش پرداخت مستقیم داشت. مثلا به بانک ملت ممنون 2 واکنش ها : tehran90 و topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 بله یعنی وقتی تو صفحه پرداخت پرداخا میکنم صفحه بعد که میگه منتظر بمونید یا دکمه تکمیل فرآیند را بزنید اگر نزنم حله وگرنه ارور میده اما در مورد دومی شمارم را وارد کردم قسمت نام کاربری و کلمه عبور و شماره ارسال چی هست؟ اونارو هم قبلا از خودم وارد کرده بودم من تست کردم همچین موردی نیست تنظیمات پیامک: شماره موبایل مدیر: شماره مدیریت سایت برای ارسال پیامک های اطلاع رسانی. نام کاربری: نام کاربری در پیامک ایرانیان. کلمه عبور: رمز پنل پیامک ایرانیان. شماره ارسال: خط اختصاصی و یا اشتراکی در پیامک ایرانیان. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در مرداد 92 وقتی پس از پرداخت که میگه با موفقیت انجام شد روی تکمیل فرآیند پرداخت کلیک میکنم اینو میده https://ir.zarinpal.com/pg/Transactions/Verify/Sep نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 نمی شه پرداختی به جز زرین پال داشته باشه ؟ که مستقیم تو حساب خودمون بره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 نمی شه پرداختی به جز زرین پال داشته باشه ؟ که مستقیم تو حساب خودمون بره ؟ اگر بخوایین از درگاه مستقیم استفاده کنید باید سفارش بدین تا براتون آماده کنیم وقتی پس از پرداخت که میگه با موفقیت انجام شد روی تکمیل فرآیند پرداخت کلیک میکنم اینو میده https://ir.zarinpal....ions/Verify/Sep شما یه تیکع پرداخت همت به زرینپال بزنید و بگید این خطا در چه حالاتی رخ میده بازم میگم من موقع پرداخت همچین مشکلی رو ندارم 1 واکنش ها : irannnnn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در مرداد 92 چشم ممنون از راهنمایی های کاربردیتون سوال دیگه برای درگاه مستقیم بانکی به نظرم مجوز لازمه درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام بله باید از بانک مربوطه درخواست کنید، معمولا در هر بانک در قسمتی از سایت مراحل دریافت درگاه رو توضیح میدن 1 واکنش ها : irannnnn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 از این 2 نمی شه استفاده کرد ؟ http://www.joomina.ir/joomla-extension-bank-commerce/605-bank-mellat.html http://www.joomina.ir/joomla-extension-bank-commerce/426-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%D8%AA.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام نه دوست عزیز این افزونه ها مستقل از همدیگر کار میکنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 آقای انگوتی می دونم اینجا جاش نیست اما پس کاربرد اینها چیه ؟ میشه بگید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام کاربرد هر ماژول در لینک هایی که قرار دادین توضیح داده شده، بخونید حتما متوجه میشید اینکه کاربران سایتتون بیان و اطلاعات پرداخت رو وارد کنن و یه مبلغی رو به حساب شما بریزن، مبلغ رو خودشون مشخص میکنند و این با سیستم فروش متفاوته 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در مرداد 92 آقای انگوتی مسولان زرین پال میگن درگاه بانک سامان این مشکل را داره...میخام بدونم برای شما هم بانک سامان هست؟ آخه برای من فقط یک درگاه هست اونم بانک سامان...برای شما هم یک درگاهه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidft 0 ارسال شده در مرداد 92 ممنون از آقا رامین گل بابت زحماتشون آقا رامین میشه کاری کرد که از هاست دانلود واسه فروش فایل لینک بزاریم یا موقع آپلود فایل رو تو هاست سایت نریزه بریزه تو یه هاست دانلود که خریداری کردیم چون هاست سایت محدودیت حجمی داره مشکل ایجاد میشه اینجوری لینک هارو هم مخفی نگه داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام، ممنون نه متاسفانه این امکان وجود نداره موفق باشید 1 واکنش ها : majidft نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidft 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام، ممنون نه متاسفانه این امکان وجود نداره موفق باشید ممنون از لطفتون میشه کامپوننت رو اختصاصی کرد و هزینش چقدر میشه بازم ممنون از پاسختون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام بله میشه مطالب مربوط به سفارشات فقط در پیام خصوصی ذکر شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در مرداد 92 آقای انگوتی عزیز آیا نمیشه کاری کرد که اول تو صفحم توضیحات مختصری درباره مطلبی بدم بعدش زیرش دکمه "مشاهده جزییات و خرید باشه" ؟ آخه اول باید روی دکمه کلیک کنیم تا به جزییات بره !!! آیا راهی داره اول توضیحات باشه زیرش هم دکمه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام باید پلاگین درج در مطلب رو طراحی کنم اگر ضروری بود فعلا شما میتونید به فایل هاتون دستی لینک بدین به این صورت: index.php?option=com_rmfileselling&view=item&id=48 تو سایت خودم هم به همین صورت استفاده میکنم، چون اینطوری دستتون بازتره در اولین فرصت پلاگین درج در مطلب اضافه خواهد شد ویرایش شده مرداد 92 توسط رامین انگوتی 1 واکنش ها : web developer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در مرداد 92 خیلی ممنون از زحماتون...منتظر درج پلاگین هم میمونم میشه سایتتون را ببینم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در مرداد 92 آقای انگوتی عزیز ببخشید باز مزاحم میشم...میخام بدونم کی پلاگین درج مطلب را طراحی میکنید آخه الان فقط معطل اون هستم...همه چی خوب پیش میره به لطف شما...یه تخمینی بزنید ببینیم این هفته آماده میشه؟!! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر