mkamka 1 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان وقتتون به خیر من دو تا مشکل با کامپوننت sh404sef دارم: 1- وقتی کامپوننت رو نصب می کنی و به وب سایت مراجعه می کنی، به صورت اتوماتیک برای مطالب صفحه لینک بهینه شده می سازه. حالا من میام و اون لینک بهینه شده رو تغییر می دم. مثلا هست :"Darbarema" من تغییر می دم "aboutUS". این کار رو که می کنم لینک اصلاح میشه. اما وقتی به داخل صفحه درباره ما می روم و مجدد به کامپوننت بر می گردم میبینم دوباره لینک "Darbarema" ساخته شده. دلیلش رو هم تغریبا فهمیدم. اما نمی دونم چطور اصلاح کنم. ببینید تو صفحه اصلی لینک درباره ما حاوی catid نیست. اما وقتی داخل مطلب می ریم catid می گیره و چون من برای لینک که catid داره "aboutus" نساختم لینک "Darbarema" دوباره ساخته میشه. حالا چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام اول بگم که متوجه نمیشم چرا وقتی که شما میتونید در نام مستعار مطالب بنویسید about us می نویسید darbarema که بعد مجبور بشید عوضش کنید (هدفم اینه لینک رو از همون اول درست بنویسید) لینک darbarema برای این ساخته میشه که یکی از لینک های سایت به این نام است شما ابتدا در مطلب یا صفحه مورد نظر باید نام مستعار که لینک از اون گرفته میشه رو تغیر بدید بعد لینک darbarema رو از sh404sef حذف کنید لینک بعدی خود به خود ساخته میشه.( میتونید تغیرش هم بدید) بدرود 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در دی 91 ممنون دوست عزیز راهنمایی خیلی خوبی بود. تا حالا به این نکته دقت نکرده بودم. ولی بازم یک مشکلی هست. ببینید من می خوام نام مجموعه قبل از نام alias مطلب نمایش داده بشه که sh404sef به طور اتوماتیک این کار رو انجام میده. اما برای بعضی مطالب نمی خوام نام مجموعه نمایش داده بشه. حالا وقتی نام مجموعه رو از لینک بهینه شده حذف می کنم درست عمل می کنه و در صفحه اصلی به درستی نمایش داده میشه؛ اما وقتی وارد مطلب میشی دوباره لینک ساخته میشه. برای این موضوع چه کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر