amira4 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام خدمت شما دوستان عزیز من سایتم در روز حدودا 100 تا بازدید داره و یا با وبگذر 10 تا بازدید !! ولی سایتم اسپم شده و حدودا هر روز 2000 تا بازدید کننده داره !! از mod_vvisit_counter هم استفاده میکنم !! به نظر شما چیکار باید کنم ؟ تشکر [/code] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام ابتدا بازدید دقیق اتون رو با google analytics بررسی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در آبان 90 آمار این ماژول کلا غلط است! از ابزارهای دیگر استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام ابتدا بازدید دقیق اتون رو با google analytics بررسی کنید... موفق باشید ممنون جناب فرحزادیان به نظر شما آمارگیر مخصوص جوملا ، چه چیزی خوب است ؟تشکر آمار این ماژول کلا غلط است! از ابزارهای دیگر استفاده کنید تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز بهترین و دقیقترین آمار برای سایت شما گوگل آنالیز هست افزونه های موجود برای آمار سایت، آمار درستی رو به شما نمیدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sean 0 ارسال شده در آبان 90 اگر مي خواهيد تو سايت نشون بديد از وبگذر استفاده كنيد و با يه كاستوم ماژول تو سايت نمايش بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدرا حسابی 3 ارسال شده در آبان 90 وبگذر هم خیلی مشکل داره و اگه از google analytics در کنارش استفاده کنید متوجه خطای زیادش می شید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر