mkamka 1 ارسال شده در مهر 90 اگر به سایت ACEsef مراجعه کرده باشید و بخواهید کامپوننت را دانلود کنید با تصویر زیر رو به رو می شوید : حالا می خواستم بدونم هر کدام از این امکانات که در سمت چپ نوشته شده و من هم زیرشون خط قرمز کشیدم ، چه کاری رو انجام می دهند ؟ چون می خواهم کامپوننت را خریداری کنم ، اطلاعات کافی ندارم . خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در مهر 90 اگر به سایت ACEsef مراجعه کرده باشید و بخواهید کامپوننت را دانلود کنید با تصویر زیر رو به رو می شوید : حالا می خواستم بدونم هر کدام از این امکانات که در سمت چپ نوشته شده و من هم زیرشون خط قرمز کشیدم ، چه کاری رو انجام می دهند ؟ چون می خواهم کامپوننت را خریداری کنم ، اطلاعات کافی ندارم . خیلی ممنون با سلام کپی رایت رموال: یعنی کپی رایت سایت یا سازنده کامپوننت رو حذف می کنند. اکسس تو ویدیو توتوریالز: به ویدیوهای آموزش استفاده از کامپوننت دسترسی خواهی داشت. درصورت داشتن سوال یا روبرو شدن با مشکل امکان ارسال تیکیت خواهی داشت و به شما جواب خواهند داد. و... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام به نظر من بهترین نسخه pro هست آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز اون امکانات چیست ؟ سوالم این هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام ابوالفضل جان دوستمون هم امکانات رو گفتن دیگه sitemap = ایجاد نقشه سایت tags = ایجاد برچسب برای مطالب internal links = لینک های داخلی از جملات انگلیسی شون کاملا مشخصه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در مهر 90 خوب sitemap ایجاد نقشه برای سایت . بقیه چی ؟ معنیش رو می دونم. کاربرد چی هست ؟ مثلا internal link یا social bookmark کاربردشون چی هست خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 internal link لینک هایی هستند که به بخش های درون همون سایت متصل اند social bookmark ، شبکه های اجتماعی هستند مثل فیسبوک و ... که برای این دو تنظیمات گذاشته است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر