alihz2006 1 ارسال شده در تیر 90 لطفا اگه کسی می دونه منو راهنمایی کنه من ماژول اسلاید شو سه بعدی رو نصب کردم و کار هم می کنه ولی همیشه تو سمت چپ سایت میاد .چجوری می تونم وسط چین کنم . ویرایش css یا html بلد نیستم .لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام لطفا دمو آنلاین بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام منظورت عکس هایی هستند که داخل اسلاید شو حرکت می کنند یا خود اسلایدشو؟ اگه خود اسلاید شو کلا میره سمت چپ باید کد css قالب رو ویرایش کنی و align رو روی center بذاری اگه هم عکس ها مشکل دارن و سمت چپ میرن باید کدهای ماژول اصلاح بشه دمو آنلاین بذاری بهتر میشه کمک کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در تیر 90 باتشکر از شما این آدرس دمو هستش سایت خودم www.zenouz.koolserve.com منظورم هم خود ماژول هستش که میخوام وسط چین شه و align رو هم تو کد css پیدا نمی کنم .باید template.css ویرایش شه دیگه درسته ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام line 253 / Template.css .art-sheet { cursor: auto; text-align: center;} یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در تیر 90 این قالب رو با آرتیستر زدین. می تونی اونجایی که ماژول رو گذاشتی ، یه موقعیت تعریف کنی که اونو می تونی دستکاری کنی . البته می تونی قالب رو بفرستی ، برات موقعیت رو اضافه کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام amirv60 جان اگه دقت کنید من راه چاره رو عرض کردم . آیا می دونید این جواب نمیده ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در تیر 90 واقعا ممنون از لطفتون مشکلم حل شد خدا خیرتون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر