s_hamed_h 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من از ماژول نظرسنجی خود جوملا استفاده می کنم. جمع درصد پاسخ ها 100% نمیشود.مثلا شده 91.5% جالب است که این مطلب را در چند سایت هم چک کردم ، همه همین مشکل را دارند. لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در تیر 90 سلام و درود دوست عزیز شما وقطی چند گزینه انتخابی دارید خوب بایدم به این شکل باشد. چرا که جمع کل موارد میشود 100% پس یک گزینه هیچ گاه به 100 نمیرسد. مگر اینکه بخوای این ماژل و کامپوننتش را ویرایش کنی. پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s_hamed_h 0 ارسال شده در تیر 90 منهم منظورم همینه، شاید مطلب را بد مطرح کردم جمع درصد نظرات 100 نمی شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در تیر 90 دوست خوبم یه دمو قرار بده منظورت را بهتر متوجه بشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s_hamed_h 0 ارسال شده در تیر 90 برای نمونه نظر سنجی سایت زیر را ببینید: yomnaa.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر