pixel2007 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان من نصب كردم فقط تنظيمات اضافه شد چيزي به اديتور اضافه نشد سه تا فايل رو هم نصب كردم دوست من به قسمت پلاگینها برو و هر دوتا رو فعال کن با سلام : من این کامپوننت را نصب کردم و مرچنت کد را هم از سایت زرین پال گرفتم ولی زمانیکه روی دکمه پرداخت کلیک می کنم و وارد سایت زرین پال میشه با خطای زیر مواجه می شم. لطفا راهنمایی فرمایید. این هم صفحه داخل سایت من، می تونید تست کنید و ببینید. سلام من چک کردم مشکلی نداشت احتمالا شما کد رو اشتباه وارد کرده بودید دوستان من همین مشکلو دارم با این تفاوت که او ارور قرمز نمیاد فقط صفحه بازگشت به صفحه اصلی میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pixel2007 0 ارسال شده در دی 90 سلام مجدد پشتیبانی زرین پال میگه باید نسخه جدید رو بگیریم با (**** تبليغ ****) هم ارور میدادمن عکس سایت خودمو میزارم وقتی رو پرداختت کلیک میشه این صفحه میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در دی 90 سلام خدمت دوستان احتمالا زرین پال سیستم خودش رو تغییر داده من از این تغییرات مطلع نیستم دوستان که پرسیدن ما رو هم مطلع کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pixel2007 0 ارسال شده در دی 90 سلام خدمت دوستان احتمالا زرین پال سیستم خودش رو تغییر داده من از این تغییرات مطلع نیستم دوستان که پرسیدن ما رو هم مطلع کنند همین دیشب من با پشتیبانی در تماس بودم در اخر گفتند کلیه ماژولها دیروز عصر {جمعه} بروز شدند و در باری زرین جومینا و پی سی داکتر باید با سازندگان تماس بگیریم تا نسخه بروز شده را ارسال کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در دی 90 سلام خدمت دوستان احتمالا زرین پال سیستم خودش رو تغییر داده من از این تغییرات مطلع نیستم دوستان که پرسیدن ما رو هم مطلع کنند همین دیشب من با پشتیبانی در تماس بودم در اخر گفتند کلیه ماژولها دیروز عصر {جمعه} بروز شدند و در باری زرین جومینا و پی سی داکتر باید با سازندگان تماس بگیریم تا نسخه بروز شده را ارسال کنند سلام نه تماسی با من ګرفته شده و نه وب سرویسی برام ارسال شده در صورتی که تماس ګرفتن در خدمتیم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pixel2007 0 ارسال شده در دی 90 قربان پس این مشکل رو چطوری حل کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در بهمن 90 سلام من هنگام نصب با ارور مواجه میشم JInstaller: :Install: Error SQL DB function failed with error number 1146 Table 'pasargad_schools.pwd_components' doesn't exist SQL=INSERT INTO `pwd_components` ( `id` , `name` , `link` , `menuid` , `parent` , `admin_menu_link` , `admin_menu_alt` , `option` , `ordering` , `admin_menu_img` , `iscore` , `params` , `enabled` ) VALUES ( 1000 , 'zarinjoomina', 'option=com_zarinjoomina', '0', '0', 'option=com_zarinjoomina', 'zarinjoomina', 'com_zarinjoomina', '0', 'components/com_zarinjoomina/assets/images/com_zarinjoomina.ico', '0', '', '1' ); SQL = INSERT INTO `#__components` ( `id` , `name` , `link` , `menuid` , `parent` , `admin_menu_link` , `admin_menu_alt` , `option` , `ordering` , `admin_menu_img` , `iscore` , `params` , `enabled` ) VALUES ( 1000 , 'zarinjoomina', 'option=com_zarinjoomina', '0', '0', 'option=com_zarinjoomina', 'zarinjoomina', 'com_zarinjoomina', '0', 'components/com_zarinjoomina/assets/images/com_zarinjoomina.ico', '0', '', '1' ); اگر ممکنه کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در بهمن 90 سلام من هنگام نصب با ارور مواجه میشم JInstaller: :Install: Error SQL DB function failed with error number 1146 Table 'pasargad_schools.pwd_components' doesn't exist SQL=INSERT INTO `pwd_components` ( `id` , `name` , `link` , `menuid` , `parent` , `admin_menu_link` , `admin_menu_alt` , `option` , `ordering` , `admin_menu_img` , `iscore` , `params` , `enabled` ) VALUES ( 1000 , 'zarinjoomina', 'option=com_zarinjoomina', '0', '0', 'option=com_zarinjoomina', 'zarinjoomina', 'com_zarinjoomina', '0', 'components/com_zarinjoomina/assets/images/com_zarinjoomina.ico', '0', '', '1' ); SQL = INSERT INTO `#__components` ( `id` , `name` , `link` , `menuid` , `parent` , `admin_menu_link` , `admin_menu_alt` , `option` , `ordering` , `admin_menu_img` , `iscore` , `params` , `enabled` ) VALUES ( 1000 , 'zarinjoomina', 'option=com_zarinjoomina', '0', '0', 'option=com_zarinjoomina', 'zarinjoomina', 'com_zarinjoomina', '0', 'components/com_zarinjoomina/assets/images/com_zarinjoomina.ico', '0', '', '1' ); اگر ممکنه کمک کنید مشکل حل شد در جوملا 1.7 جدولی با نام کامپوننت وجود نداره و من این جدول رو از جوملا 1.5 کپی کردم و مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز این افزونه برای جوملا 1.5 هست فکر نمیکنم بتونید استفاده کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Armagedon47 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام مجدد پشتیبانی زرین پال میگه باید نسخه جدید رو بگیریم با (**** تبليغ ****) هم ارور میدادمن عکس سایت خودمو میزارم وقتی رو پرداختت کلیک میشه این صفحه میاد قربان پس این مشکل رو چطوری حل کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 90 درود بر شما زرین پل سیستمش را عوض کرده باید صبر کنید برای سیستم جدید افزونه نگارش پیدا کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzin_cloop 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من اون دو تا پلاگین رو هم فعال کردم اما نمی دونم از کجا باید برای مطالبم توضیحات یا عکس اضافه کنم می شه یکی لطف کنه و برای خیلی از تازه کارها یه توضیح کاملتر بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarkhoshkele 0 ارسال شده در فروردین 91 ببخشید کد زرین پال رو از کجا گیر بیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 خیلی خوبه اما اگه می شد تبدیلش کنید واسه 2.5 خیلی بهتر می شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام این فروشگاه رو با امکان پرداخت از طریق بانکها هم منتشر کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در مرداد 91 واقعا ممنون از زخمتتون اما کاش واسش یه فالب خوب فارسی هم معرفی میکردین که باهاش خوب کار کنه من خیلی بهش نیاز دارم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در شهریور 91 سلام خدمت شما دوست ګرامی ببینید دوست عزیز این افزونه با قالب هایی که بخش محتوا قابلیت چند ستونه شدن رو راده خوب مچ می شه در حالت تک ستونی خیلی جالب به نظر نمی رسه ولی در حالت 2 - 3 ستونی نمای بسیار جالبی به خودش می ګیره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolfazl90 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام من بالای سایتم قبل از متن ها این رو می نویسه Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zarmehro/public_html/plugins/content/zarinjoomina.php on line 229 اگر میشه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BoXeR 2 ارسال شده در شهریور 91 بی زحمت نسخه کاملش رو قرار بدید:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hajizadeh 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام و عرض خسته نباشید من میخوام تویکی از مطالبم بیش از یکی از کد های محصولات از قبل تعریف شده قرار بدم ولی انگار نمیشه فقط اون کد اول را بصورت فروشگاهی نشون میده کد دوم را بصوذت نوشته ساده نشون میده خواهش میکنم راهنمایی کنید که چطور میتونم بیش از یک محصول در مطلب استفاده کنم با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در مهر 91 برای این کار باید در کدها دست کاری کنید اګر توانایی این کار رو دارید باید برید داخل پلاګین content zarinjoomina و یک حلقه بزارید و حلقه رو تنظیم کنید که چند بار اجرا بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hajizadeh 0 ارسال شده در مهر 91 جناب حاجی پور از کد نویسی پی اچ پی زیاد سر در نمی یارم می تونید کد مربوطه را بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hajizadeh 0 ارسال شده در مهر 91 دوستان برنامه نویس کسی نمی تونه کمک بکنه و این تکه کد را بزاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در آبان 91 چه چیزی باید توی مطالبمون وارد کنیم که اون محصول رو نشون بده مثلا می خوایم در مطلبمون محصول شماره یک در کامپوننت زرین پال رو نشون بده باید چی وارد کنیم ؟؟ یادمه یه همچین چیزی بود {zarinpal_1} کسی دقیقشو نمی دونه چیه ؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید بعد از نصب کامپوننت و پلاگین ها چه طور می تونم توی مطالب پرداخت انلاین زرین پال برای محصولات مورد نظرم رو بزارم ؟؟؟؟؟/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آبان 91 چه چیزی باید توی مطالبمون وارد کنیم که اون محصول رو نشون بده مثلا می خوایم در مطلبمون محصول شماره یک در کامپوننت زرین پال رو نشون بده باید چی وارد کنیم ؟؟ یادمه یه همچین چیزی بود {zarinpal_1} کسی دقیقشو نمی دونه چیه ؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید بعد از نصب کامپوننت و پلاگین ها چه طور می تونم توی مطالب پرداخت انلاین زرین پال برای محصولات مورد نظرم رو بزارم ؟؟؟؟؟/ سلام خدمت شما دوست ګرامی کد به این صورت بود {zarinjoomina-1} که این شماره شماره ایدی کالای شما هست اش . این افزونه داری یک پلاګین هست اش که کار ورود کد رو برای شما آسانتر می کنه پیشنهاد می دم از نسخه 2.5 این افزونه استفاده کنید. این نسخه توسط نویسینده پشتیبانی نمی شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر