goblet 5 ارسال شده در بهمن 96 سلام من میخواستم مثل این سایت که در پایین صفحه یک کادری آبی رنگ قرار داده و لینک کانال تلگرام توش گذاشته؛ در قالب سایتم قرار بدم برای این کار باید چه کار کنم؟ پیشاپیش از پاسختون ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در بهمن 96 سلام دوست عزیز خیلی خیلی ساده است. اصلاً نیاز به تغییر در قالب سایت نیست. فقط کافیه شما یک ماژول از نوع دستی یا اچ تی ام ال بسازید متن و لینک را در آن قرار دهید و در موقعیت موردنظرتان منتشرش کنید. اگر قالب شما همچین موقعیتی ندارد می تونید به ماژول دستی که ساختید استایل بدید و در پوزیشن خاص از صفحه قرار دهید. همچنین می تونید از ماژول هایی استفاده کنید که پیغامی را در گوشه های سایت نشان می دهند استفاده کنید. در جوملای جهانی سرچ کنید زیاده است. 1 واکنش ها : goblet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goblet 5 ارسال شده در بهمن 96 بر 2/1/2018 at 13:29 , bashka گفت: سلام دوست عزیز خیلی خیلی ساده است. اصلاً نیاز به تغییر در قالب سایت نیست. فقط کافیه شما یک ماژول از نوع دستی یا اچ تی ام ال بسازید متن و لینک را در آن قرار دهید و در موقعیت موردنظرتان منتشرش کنید. اگر قالب شما همچین موقعیتی ندارد می تونید به ماژول دستی که ساختید استایل بدید و در پوزیشن خاص از صفحه قرار دهید. همچنین می تونید از ماژول هایی استفاده کنید که پیغامی را در گوشه های سایت نشان می دهند استفاده کنید. در جوملای جهانی سرچ کنید زیاده است. ممنون برای پوزیشن دادن بصورتی که فریز باشه باید چه کار کرد؟ برای پیدا کردن ماژول، چه کی وردی را سرچ کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر