moosoola 4 ارسال شده در شهریور 96 سلام و وقت بخیر دوستان میخواستم یه سایت آگهی با جوملا راه اندازی کنم.اولا میخواستم بدونم که میشه با جوملا یه سایت خوب تو این زمینه ساخت؟و سوال دومم اینه که بهترین ماژول برای ساخت سایت آگهی چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fidoman 3 ارسال شده در شهریور 96 17 minutes قبل , moosoola گفت: سلام و وقت بخیر دوستان میخواستم یه سایت آگهی با جوملا راه اندازی کنم.اولا میخواستم بدونم که میشه با جوملا یه سایت خوب تو این زمینه ساخت؟و سوال دومم اینه که بهترین ماژول برای ساخت سایت آگهی چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. سپاس سلام با این کامپوننت بساز عالیه DJ-Classifieds 1 واکنش ها : وحید محمدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در شهریور 96 38 minutes قبل , moosoola گفت: سلام و وقت بخیر دوستان میخواستم یه سایت آگهی با جوملا راه اندازی کنم.اولا میخواستم بدونم که میشه با جوملا یه سایت خوب تو این زمینه ساخت؟و سوال دومم اینه که بهترین ماژول برای ساخت سایت آگهی چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. سپاس سلام دوست عزیز در تاپیک زیر مفصل در این مورد بحث شده و افزونه های معروف برای ساخت سایت آگهی تحت جوملا گفته شده و موارد دیگرhttp://forum.joomina.ir/topic/33482-سیستم-محتوای-مناسب-سایت-نیازمندیها-؟/#comment-153849 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر