behsoftinfo 6 ارسال شده در شهریور 96 سلام دوستان جوملا رو از 3.7.4 به 3.7.5 و php را از نسخه های قدیمی به 7.1 آپدیت کردم. وقتی وارد بخش مدیریت میشم مشکلی نیست ولی وقتی بخوام محتوای جدید ایجاد کنم یا یکی از محتواها رو ویرایش کنم. این خطا دیده میشه. یک خطا رخ داده است . 0 syntax error, unexpected '<', expecting function (T_FUNCTION) or const (T_CONST) برگشت به کنترل پنل چیکار باید کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در شهریور 96 35 minutes قبل , behsoftinfo گفت: سلام دوستان جوملا رو از 3.7.4 به 3.7.5 و php را از نسخه های قدیمی به 7.1 آپدیت کردم. وقتی وارد بخش مدیریت میشم مشکلی نیست ولی وقتی بخوام محتوای جدید ایجاد کنم یا یکی از محتواها رو ویرایش کنم. این خطا دیده میشه. یک خطا رخ داده است . 0 syntax error, unexpected '<', expecting function (T_FUNCTION) or const (T_CONST) برگشت به کنترل پنل چیکار باید کنم؟ سلام دوست عزیز جوملای شما به احتمال زیاد موقع بروزرسانی دچار مشکل شده است لطفاً طبق اموزش زیر جوملای خود را تعمیر می کنیدhttp://forum.joomina.ir/topic/33610-مشکلات-رایج-بعد-از-بروزرسانی-جوملاراه-حل/#comment-154544 علاوه بر تعمیر جوملا، اگر از ادیتور و ویرایشگر خاصی برای ایجاد مطلب استفاده می کنید یا آن را آپدیت کنید یا از یکی از ویرایشگرهای خود جوملا استفاده کنید. 3 واکنش ها : a.tabatabaee، behsoftinfo و امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behsoftinfo 6 ارسال شده در شهریور 96 22 ساعت قبل, bashka گفت: سلام دوست عزیز جوملای شما به احتمال زیاد موقع بروزرسانی دچار مشکل شده است لطفاً طبق اموزش زیر جوملای خود را تعمیر می کنیدhttp://forum.joomina.ir/topic/33610-مشکلات-رایج-بعد-از-بروزرسانی-جوملاراه-حل/#comment-154544 علاوه بر تعمیر جوملا، اگر از ادیتور و ویرایشگر خاصی برای ایجاد مطلب استفاده می کنید یا آن را آپدیت کنید یا از یکی از ویرایشگرهای خود جوملا استفاده کنید. بسیار ممنونم. مراحل رو نتونستم به صورت کامل پیدا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در شهریور 96 44 minutes قبل , behsoftinfo گفت: بسیار ممنونم. مراحل رو نتونستم به صورت کامل پیدا کنم سلام دوست عزیز اگر مشکل جوملای شما حل نشده، در صورت رضایت یوزرنیم و پسورد مدیریت جوملا را برام پیغام خصوصی بفرستید تا شخصاً مشکل شما را بررسی کنم. متاسفانه خطاهایی بعد از بروزرسانی هر از گاهی پیش می آید که امیدوارم متخصصان برای رفع این خطاها آموزشی هر چند کوتاه بصورت تصویری تولید کنند. بنده حقیر توانم در حد یک مقاله کوتاه بود 1 واکنش ها : a.tabatabaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر