rbm 0 ارسال شده در تیر 96 (ویرایش شده) سلام نسخه فعلی جوملای من 3.6.4 هستش و الان که میخوام به 3.7.3 آپدیت کنم نمیشه! روی حالت دانلود خودکار (بروز رسانی زنده)یهو میره یه سفید و ارور Token میده وقتی به صورت دستی(آپلود و بروز رسانی) اون پکیج آپدیت (از خود جوملا گرفتم) رو آپلود میکنم بعد از آپلود شدن بدون هیچ پیغامی میره صفحه اصلی و آپدیت نمیشه! ** آکیبا بک آپ نصب دارم و قبل از هر بروز رسانی زنده خودکار بک آپ میگیره و بعد از تکمیل فرایند ارور Tokken میده ! ویرایش شده تیر 96 توسط rbm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 15 ساعت قبل, rbm گفت: سلام نسخه فعلی جوملای من 3.6.4 هستش و الان که میخوام به 3.7.3 آپدیت کنم نمیشه! روی حالت دانلود خودکار (بروز رسانی زنده)یهو میره یه سفید و ارور Token میده وقتی به صورت دستی(آپلود و بروز رسانی) اون پکیج آپدیت (از خود جوملا گرفتم) رو آپلود میکنم بعد از آپلود شدن بدون هیچ پیغامی میره صفحه اصلی و آپدیت نمیشه! ** آکیبا بک آپ نصب دارم و قبل از هر بروز رسانی زنده خودکار بک آپ میگیره و بعد از تکمیل فرایند ارور Tokken میده ! سلام دوست عزیز قبل از آپدیت 1- بک آپ یادت نره ( بک را از طریق هاست انجام دهید و با آکیبا بک آپ فعلاً کاری نداشته باشید ) 2- کارهای زیر را انجام بده system->global chek in برای اصلاح جداولی که نشان می دهد -------------------------------------------- system->clear cache برای پاک کردن کش جوملا ----------------------------------------- system->clearexpired cache برای حذف موارد باطل شده -------------------------------------------- Extensions->Manage->Database دکمه Fix برای تعمیر دیتابیس --------------------------------------- موارد بالا را انجام دهید تا اگر جداولی از دیتابیس جوملا نیاز به تعمیر و بازسازی داشته باشه تعمیر بشه همچنین کش جوملا و موارد باطل شده حذف بشه. از مدیریت جوملا logout شوید. در نهایت کش مرورگرتان را خالی کنید.حالا وارد مدیریت جوملا شوید . اگر لازم شد موارد بالا را از نو انجام دهید تا اصلاحات جوملا کامل انجام شود. وقتی کا اشکالات جوملای فعلی شما برطرف شد آنوقت اقدام به آپدیت کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rbm 0 ارسال شده در تیر 96 11 ساعت قبل, bashka گفت: سلام دوست عزیز قبل از آپدیت 1- بک آپ یادت نره ( بک را از طریق هاست انجام دهید و با آکیبا بک آپ فعلاً کاری نداشته باشید ) 2- کارهای زیر را انجام بده system->global chek in برای اصلاح جداولی که نشان می دهد -------------------------------------------- system->clear cache برای پاک کردن کش جوملا ----------------------------------------- system->clearexpired cache برای حذف موارد باطل شده -------------------------------------------- Extensions->Manage->Database دکمه Fix برای تعمیر دیتابیس --------------------------------------- موارد بالا را انجام دهید تا اگر جداولی از دیتابیس جوملا نیاز به تعمیر و بازسازی داشته باشه تعمیر بشه همچنین کش جوملا و موارد باطل شده حذف بشه. از مدیریت جوملا logout شوید. در نهایت کش مرورگرتان را خالی کنید.حالا وارد مدیریت جوملا شوید . اگر لازم شد موارد بالا را از نو انجام دهید تا اصلاحات جوملا کامل انجام شود. وقتی کا اشکالات جوملای فعلی شما برطرف شد آنوقت اقدام به آپدیت کنید. تمام موارد رو انجام دادم - دیتا بیس سالمه کش ندارم بازهم همون مشکل هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر