nasrin-r 2 ارسال شده در شهریور 94 سلام من درگاه پرداخت بانک پاسارگادی که در سایت جومینا منتشر شده است رو گرفتم و آن را در هاست نصب کردم بعد از اینکه نصب میشه یک پیام هشدار میاد که میگه : JFolder::create: مسیر open_basedir وجود ندارد کپی ناموفق کپی ناموفق کپی ناموفق حالا چه کار باید بکنم هم چنین وقتی در جوم شاپینگ / تنظیمات / پرداخت / passargad / میرم و داخل تب پیکربندی هیچی نیست !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) مشکل این کاربر با بررسی توسط نرم افزار تیم ویور حل گردید. مشکل هم عدم نصب جوملا فارسی جومینا بود. موفق باشید ویرایش شده شهریور 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : khajehsaeidi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در شهریور 94 من هم دقیقا این مشکل را دارم باید چه کار کنم ؟ آیا این ایراد افزونه هست یا ایراد جوملا؟؟!!!!!!!! چون من جوملای اصلی را از وب سایت خود جوملا نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در شهریور 94 مشکل این کاربر با بررسی توسط نرم افزار تیم ویور حل گردید. مشکل هم عدم نصب جوملا فارسی جومینا بود. موفق باشید کاش طوری توضیحات ارائه بشه که بتونه مشکل کاربرای دیگه را هم حل بکنه و نیاز نباشه به خاطر مشکل مشابه تاپیک دیگری باز کنند یا منتظر جواب مجدد باشند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 من که مشکل رو گفتم جوملای جومینا رو نصب کنید نه جوملای جوملا فارسی و جوملای جوملاجهانی رو. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در شهریور 94 من که مشکل رو گفتم جوملای جومینا رو نصب کنید نه جوملای جوملا فارسی و جوملای جوملاجهانی رو. ضمن احترام این چه پاسخیه دوست من؟ حالا که جوملای جهانی را داریم چه کار کنیم؟؟ پاکش کنیم؟ کلی مطلب و .. روش دارم کجای جوملای جهانی مشکل داره که افزونه روش نصب نمیشه بگید اصلاحش کنند!! یا شما موقعی که مدعی جوملا هستید بر اساس استاندارد های جوملای جهانی افزونه بسازید نه بر اساس استاندارد جومینا میخواید اصلا اسم جوملا را هم عوض کنیم بزاریم جومینا ما پذیرفتیم که برای جوملا افزونه مینویسیم و جومینا هم یک افزونه نویس فعال جوملا هست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) دوست عزیز من مدعی جوملا نیستم. فقط به خاطر علاقه خودم دارم به کاربران کمک می کنم و هیچ وظیفه ای هم ندارم. بعد هم آقای تهرانی زرین پال رو نوشته و بنده و آقای میری داریم توسعه اش میدیم برای درگاه های دیگه. بنابراین باید با اقای تهرانی هماهنگ بشه. من به ایشون گزارش میدم. ویرایش شده شهریور 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : khajehsaeidi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در شهریور 94 دوست عزیز من مدعی جوملا نیستم. فقط به خاطر علاقه خودم دارم به کاربران کمک می کنم و هیچ وظیفه ای هم ندارم. بعد هم آقای تهرانی زرین پال رو نوشته و بنده و آقای میری داریم توسعه اش میدیم برای درگاه های دیگه. بنابراین باید با اقای تهرانی هماهنگ بشه. من به ایشون گزارش میدم . من قصد جسارت به شما عزیز پاسخگو را نداشتم و قبل از صحبت هام هم عرض کردم با توجه به مدیر تالار بودن شما را جزئی از گروه جومینا دونستم و ازتون خواستم که راه حل معقول تری برای امثال بنده پیدا کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در شهریور 94 خب دوستان چون این مشکل من هم بود بنده راه حلی که خودم به نتیجه رسیدم را پیشنهاد میکنم پوشه pm_mellat رو از مسیرcomponents\com_jshopping\pm_mellatکپی کنید و در سایت آپلود کنید یعنی در مسیر > components > com_jshopping > Payments پوشه pm_mellat رو کپی کنید با سپاس از جناب قاسمی 4 واکنش ها : sararad، محمدحسین میری، xwz و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 94 سلام من درگاه پرداخت بانک پاسارگادی که در سایت جومینا منتشر شده است رو گرفتم و آن را در هاست نصب کردم بعد از اینکه نصب میشه یک پیام هشدار میاد که میگه : JFolder::create: مسیر open_basedir وجود ندارد کپی ناموفق کپی ناموفق کپی ناموفق حالا چه کار باید بکنم هم چنین وقتی در جوم شاپینگ / تنظیمات / پرداخت / passargad / میرم و داخل تب پیکربندی هیچی نیست !! درود بر شما این خطا اکثرا به دلیل تنظیم نبودن تنظیمات سرور هست البته میتونه دلیل دیگری هم داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedsaghaei 4 ارسال شده در مهر 94 سلام من این مشکل را به صورت زیر حل کردم و تونستم کلیه درگاه ها را به جوم شاپینگ به صورت صحیح اضافه کنم روش اینطوره اول نسخه جوملا خود جومینا را نصب کردم نسخه 3 البته فکر کنم برای جوملای جهانی هم فرقی نکنه سپس جوم شاپینگ جومینا را نصب کردم بعد وارد هاست شدم به این آدرس رفتم از مسیر جوملا نصب شده به آدرس /libraries/joomla/filesystem/folder.php رفتم و بعد خط زیر را پاک کردم. فایل را ذخیره و خارج شدم مشکل برطرف شد $obd = ini_get(‘open_basedir’); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedsaghaei 4 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) مراحل کار جهت حل مشکل 1- نصب جوملا استاندارد 2- نصب جومشاپینگ ویژه جوملا 3 3- از مسیر جوملا نصب شده به آدرس /libraries/joomla/filesystem/folder.php رفته و بعد خط زیر را پاک کنید $obd = ini_get('open_basedir'); و فایل را ذخیره نمائید 4- اکنون افزونه های مربوط به درگاه های هر یک از بانک ها را از جومینا دانلود و سپس نصب نمائید مشاهده می کنید بدون ایراد نصب خواهند شد. ویرایش شده مهر 94 توسط hamedsaghaei 2 واکنش ها : khajehsaeidi و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xwz 1 ارسال شده در آبان 94 خب دوستان چون این مشکل من هم بود بنده راه حلی که خودم به نتیجه رسیدم را پیشنهاد میکنم پوشه pm_mellat رو از مسیر components\com_jshopping\pm_mellat کپی کنید و در سایت آپلود کنید یعنی در مسیر > components > com_jshopping > Payments پوشه pm_mellat رو کپی کنید با سپاس از جناب قاسمی من همین مشکل رو با درگاه پرداخت بانک ملی پیدا کردم که با همین روش حل شد.ممنون 1 واکنش ها : khajehsaeidi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafa008 0 ارسال شده در آبان 94 منم این مشکل رو دارم http://brandcenter.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sararad 0 ارسال شده در آذر 94 ضمن سلام و تشکر از شما من با روشی که گفتید تونستم مشکل را رفع کنم و نصب را انجام بدم. اما بعد از نصب وقتی که کد ترمینال و کد پذیرنده را وارد می کنم و فایل کد خصوصی certificate.xml را در مسیر components/com_jshopping/payments/pm_pasargad قرار میدهم هنگام انجام پرداخت با خطای فروشگاه ارسال کننده اطلاعات قابل شناسايي نيست. مواجه میشم کسی می تونه من را راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما بهتر بود تاپیک جدید میزدید (شایدم زدید و من ندیدم) به هر حال فکر می کنم این مشکل مربوط به درگاه و شما باشه چون بانک دقیقا می تونه گه که چرا اجازه ورود به شما داده نمیشه اینجوری بهتر می تونید متوجه شید که مشکل کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر