yamna 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام من یکسری عکس دیروز اپلود کردم بی مشکل اما الان مشکل داره بند انگشتی درست نمیکنه فقط لطفا توضیح کامل بدین پرمشین های فوکال گالری و ایمیج 777 هست کتابخانه جی دی رو هم اصلا نمیدونم چی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در فروردین 90 از یه روش دیگه آپلود عکی استفاده کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhh14 3 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز من هم تقریبا مشکل مشابه داشتم یعنی من فوکا رو حدود یک ماه نصب کردم و باهاش کار کردم ولی بعد از مدتی هر وقت می خواستم عکسی رو اضافه کنم دچار این مشکل می شدم مشکل من این بود که یه گالری دیگه(فکر کنم مورفو شو) هم نصب کردم که با فوکا تداخل داشت وقتی اون رو غیر فعال کردم مشکل حل شد امید وارم این مطلب به دردت بخوره یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
disfun 4 ارسال شده در آبان 90 منم همین مشکل رو دارم اما هیچ ماژول یا کامپوننت اضافیی نصب نکدم قبلا درست کار میکرد .حتی تصاویر رو مستقیما تو هاست آپلود کردم اما تصویر بند انگشتی ساخته نمیشه!!!!!!!!!!!! کتابخانه GD چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر