چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام من یک پلاگین ملت نصب کردم اما درجداول دیتابیس- جوم-پی منت اصلا نیست چه باید کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما واضح تر بیان کنید که هدف تون چیست ؟ کدام پلاگین ملت ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام من یک پلاگین ملت برای جوم طبق دستورالعمل درهاست درجای موردنظر جوم ریختم ازفشرده خارج کردم درمدیریت جوم تنظیمات اعمال کردم حالا موقع خریدبه بانک نمیره وپیام سفارش انجام شد رامیده حالا میگن برودرجدول پی منت جوم ویک گذینه راعوض کن اصلا پلاگین نیست داخلش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در بهمن 93 پلاگین های پرداخت معمولا برای اتصال یک کامپوننت به درگاه هستند این پلاگین مربوط به کدام کامپوننت است؟ از چه سایتی تهیه کردید؟اگر جومینا است لینکش رو بزارید! مراحل اتصال به درگاه رو کامل و صحیح پیش رفتید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 سلام این پلاگین نصبی نبودبه گفته سازنده فایل درپی منت جوم ریختم ودرمدیریت جوم اطلاعات واردکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bankaf 9 ارسال شده در بهمن 93 سلام این پلاگین نصبی نبودبه گفته سازنده فایل درپی منت جوم ریختم ودرمدیریت جوم اطلاعات واردکردم یعنی از قسمت مدیریت افزونه پلاگین نصب نکرده اید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 93 بله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما اگر پلاگین را از جایی خریداری کردید از همان جا طریقه نصب را کامل جویا شوید ظاهرا نصب ان دارای یک سری فوت فن خاصی هست یا منتظر بمانید کسی اگر طریقه نصب را می داند به شما کمک کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر