shahriarr 2 ارسال شده در دی 93 سلام دوستاناز وقتی اومدم تو کارای جوملا مخصوصا متوجه شدم که بهترین سی ام اسی هست که میشه همه کار باش کردتصمیم به زدن یک سایت فروشگاهی ساده کردمیه بسته نصبی خوب هست سادس فقط یک سوال اینجا مطرحهدر این بسته یه نوار منو بالاس یک اسلایدر خوب زیرش که مشکلی نیست زیرش سه تا باکس داره که از طریق ماژول ها مدریت میشه که تنها اسمیم توش بود ماژول HTML سفارشی هستش.برای اون سه تا باکس سه تا ماژول به کار رفته که هر ماژول مخصوص یک باکس هستحالا من میخوام 20 تا از اون ماژول تکثیر کنم بیاد زیر هم که دقیق مثله فروشگاه میشه ولی امکانات یک فروشگاه رو نداره منم همینو میخوامحالا سوال اینه محصولی که تو یک ماژول ثبت میشه آیا در جستجوی گوگل میارش یا نه؟اصلا میشه بهینش کرد یا نه از اینا بگذریم من یه چیز اینجوری میخوام: در عکس فوتر وجود ندارد-ولی یه فوتر ساده که چنتا لینک داشته باشه خوب میشه یه بسته نصبی یا چیزی مشابه به این اگه سراغ دارید معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما سوال سئو : در گوگل ایندکس می شود ولی نه به عنوان یک مطلب جدا اگر قالبی شبیه به نمونه می خواهید سری به جومینا مارکت بزنید 2 واکنش ها : shahriarr و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 93 یه سری به صفحه ای که لینک میدم بزنید اکثر وب سایت های فروشگاهی رو توی این مجموعه ذخیره میکنیم. http://www.joominamarket.com/ready-websites/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C.html موفق باشید 1 واکنش ها : shahriarr نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahriarr 2 ارسال شده در دی 93 درود بر شما سوال سئو : در گوگل ایندکس می شود ولی نه به عنوان یک مطلب جدا اگر قالبی شبیه به نمونه می خواهید سری به جومینا مارکت بزنید پس اگه من در زمان x مطلب xx را منشر کنم در ماژول در زمان y مطلب xx در جستجوی گوکل دیده میشود یه سری به صفحه ای که لینک میدم بزنید اکثر وب سایت های فروشگاهی رو توی این مجموعه ذخیره میکنیم. http://www.joominamarket.com/ready-websites/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C.html موفق باشید رایگان باشه دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 93 دوست عزیز من تنها میتونم بهتون پیشنهاد کنم که به قالب های رایگان موجود در جومینا مراجعه کنید در غیر این صورت از قالب های جومینامارکت استفاده کنید. پیشنهاد دیگری نمیتونم بهتون بکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر