mobtadi 2 ارسال شده در دی 93 با سلام. من در سایتم از "سیستم فروش فایل جوملا" استفاده میکنم: http://forum.joomina.ir/topic/21867-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25-%D9%85%D8%AA%D8%B5%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9%DB%8C-%D9%88-%D9%BE/ اما دوستان بهتر میدونند که میزان آپلود نهایت تا 20 مگابایت محدودیت داره و بیشتر از اون از طریق سایت نمیشه فایلی برای ایجاد یک کالای جدید در "لیست کالا" افزونه آپلود کرد برای همین من با مشاوره گرفتن از میزبانی هاستم متوجه شدم که میشه از طریق کنترل پنل خود "سایت" به میزان حجم دلخواه فایل آپلود کرد. حالا مشکلی که من دارم اینه که چطور بتونم اون فایل رو در همون جایی که دلم میخواد آپلود کنم.در واقع منظورم اینه که من بتونم از طریق آپلود کردن در سی پنل "سایت" یک فایل برای گزینه خرید آپلود کنم.و آیا اصلا این کار شدنی هست؟؟؟در نهایت چکیده مشکل من اینه: امکان قرار دادن فایل بدون محدودیت حجم برای فروش در "سیستم فروش فایل جوملا". لطفا راهنمایی کنید. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما نویسنده افزونه بنده نبودم اما یک مورد را عرض کنم طرز صحیح اینگونه است که میزان اپلود را باید در تنظیمات قرار داد تا مدیر سایت خود این کار را انجام دهد در هر صورت این مشکل را در تاپیک مخصوص خود این افزونه در این تالار بپرسید تا اقای انگوتی پاسخ دهند 1 واکنش ها : mobtadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mobtadi 2 ارسال شده در دی 93 درود بر شما نویسنده افزونه بنده نبودم اما یک مورد را عرض کنم طرز صحیح اینگونه است که میزان اپلود را باید در تنظیمات قرار داد تا مدیر سایت خود این کار را انجام دهد در هر صورت این مشکل را در تاپیک مخصوص خود این افزونه در این تالار بپرسید تا اقای انگوتی پاسخ دهند ممنون از شما دوست عزیز. من هم با شما هم نظر هستم و فکر میکنم این یکی از مشکلات این افزونه خوبه. ولی من خودم یه راه حل پیدا کردم و اینجا مطرحش میکنم شاید خیلی حرفه ایی نباشه و خیلی از دوستان بدونن ولی برای اونهایی میگم که شاید به این مشکل برخورد کنن. اول یه کالای جدید میسازیم با یه فایل موقت ترجیحا کم حجم و بعد میریم از طریق سی پنل او فایل رو پیدا میکنیم و دلیتش میکنیم و بعد یه فایل با حجم دلخواه با همون حجم از طریق سی پنیل آپلود میکنیم.به این ترتیب این فایل جدید با حجم زیاد و دلخواه جایگزین اون فایل قبلی موقت میشه چون هم اسم هستن. موفق باشید. 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر