yousof2000 36 ارسال شده در آذر 93 آقا من می خوام یه فروشگاه اینترنتی آنلاین ایجاد کنم. رفتم بانک ملت و پاسارگاد، بهم گفتن که باید مجوز فعالیت داشته باشی تا بتونی درگاه اینترنتی از ما دریافت کنی؟ دوستانی که فروشگاه اینترنتی راه اندازی کردن بگن باید چیکار بکنم؟ خواهشا اگه اطلاع ندارید، وقت ما رو نگیرید! با عرض معذرت البته. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما اول بگم این جمله ی : خواهشا اگه اطلاع ندارید، وقت ما رو نگیرید! با عرض معذرت البته. اصلا به مزاج من یکی خوش نیومد. از شمایی که از کهنه کارهای این تالار هستی بعید هست بگذریم. برای مجوز منظور همان نماد اعتماد است. شما در اولین قدم باید سایتت نماد اعتماد داشته باشه. به سایت enamad.ir برو و اونجا ثبت نام کن و مراحل رو یکی یکی پشت سر بذار. بعد نماد درخواست یک درگاه اینترنتی رو میدی الان فروشگاهت کامله دیگه درسته ؟ چون نماد فروشگاهت رو نگاه میکنه اگر کامل بود که هیچ و اگر نبود اشکالاتش رو میگه و شما برطرف می کنی. 1 واکنش ها : yousof2000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آذر 93 اول بگم این جمله ی : نقل قول خواهشا اگه اطلاع ندارید، وقت ما رو نگیرید! با عرض معذرت البته. اصلا به مزاج من یکی خوش نیومد. از شمایی که از کهنه کارهای این تالار هستی بعید هست حرف شما متین و معذرت می خوام اگه دوستان ناراحت شدند. ولی خداییش بعضی مواقع می بینی طرف درباره اون پست چیزی نمی دونه، میاد به جای اینکه کمک کنه، هی بدتر وضعیت رو خراب می کنه، ما رو هم گیج می کنه و باعث میشه زمان زیادی هدر بره. به خاطر همین گفتم اگه کسی می دونه بیاد پاسخ بده. بگذریم ... . یه جایی یه نفر گفته بود: می تونید از زرین پال یا پارس پال استفاده کنید اگه می خوایید از ملت یا ملی بگیرید، باید حتما نماد اعتماد، جواز کسب و مشخصات کامل داشته باشید. جواز کسب و مشخصات کامل هم لازمه یا همون نماد اعتماد کفایت می کنه؟ یعنی با همون نماد اعتماد میشه بری بانک ملت یا پاسارگاد بگی که آقا مجوز من نماد اعتماد الکترونیکیه؟ شما گفتی: بعد نماد درخواست یک درگاه اینترنتی رو میدی. این یعنی چی؟ درست متوجه نشدم؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 93 سلام زرین پال وپارس پال درگاه خودشون به شما میدن پول به حساب انهاواریز میشه بعد کامزخودشون کم میکنند پول میدن یعنی نماد نداشته باشی بهد بانک درگاه نمیده قبلا اجباری نبود حالا شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آذر 93 بانک ها چی؟ به غیر از نماد، مجوز کسب هم می خوان؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 93 سلام قبلا که بانک ملی فقط نماد میخواست ملت با یک برگه اجاره نامه حل شد 1 واکنش ها : yousof2000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irmacfa 5 ارسال شده در آذر 93 دوستان فرصت مناسب بود گفتم سوالی در این بهر بپرسم ماژول بانکی بهتره یا خصوصی هایی نظیر پی لاین و زرین و .... از نظر تعرفه ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) خواهشا اگه اطلاع ندارید، وقت ما رو نگیرید! با عرض معذرت البته. دوست عزیز اگر منظورتون از حرف بالا من بودم که توی تاپیک قبلی همون حرفی که من زدمو دقیقا آقای میری توی همین تاپیک زدن دوستان فرصت مناسب بود گفتم سوالی در این بهر بپرسم ماژول بانکی بهتره یا خصوصی هایی نظیر پی لاین و زرین و .... از نظر تعرفه ها در پاسخ شما هم باید بگم سوالتون رو در تاپیک جدید بپرسید ولی پاسخی مختصر به شما میدم: بستگی به خودتون داره اگر از پی لاین وزرین پال استفاده کنید مقداری از هزینه پرداختی رو برمیداره. ولی بانک اینطور نیست در ضمن بانک سایتتون رو بسیار معتبر تر نشون میده ویرایش شده آذر 93 توسط رضا قاسمی 3 واکنش ها : mahdi m، irmacfa و yousof2000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آذر 93 متشکرم دوستان؛ اگه کسی از حرفی که زدم ناراحت شده، معذرت می خوام. منظورم هم فرد خاصی نبود. اما خداییش هر کی که پاسخ رو بلده و احاطه داره پاسخ بده. بعد از تحقیق کامل درباره بانک ملت و دریافت شرایط متقاضی درگاه اینترنتی، باید بگم که همون نماد اعتماد رو اگه بگیری کافیه، چون زیرنظر وزارت صنعت، معدن و تجارته. گفتم که بدونید. متشکرم، التماس دعا 1 واکنش ها : irmacfa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 بله شما نماد رو دریافت کنید فکر نمیکنم مدرک دیگری بخواهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر