mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 با سلام درباره لینک زیر چند تا سوال داشتم از دوستان اگر لطف کنن و پاسخ بدن واقعا ممنون می شم http://www.woopy.ir/index.php/woopy.html 1. در قسمت سمت راست منوی تمام مجموعه ها چطور میشه همچین چیزی را انجام داد؟ که وقتی رو نوشته قرار می گیری متحرک شود؟ 2. در قسمت جستجو قیمت از چه ماژولی استفاده شده است؟ 3. قسمت بالای سایت رو چطور میشه درست کرد؟ با تشکر از همه دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 1- شما میتوانید یک دسته منو تعریف کرده و ویژگی های دلخواه خودتون رو بهش بدید و در hover اون دستور background-position بهش بدید و میزان دلخواه رو مشخص کنید که در کدهای سایت مذکور مشخص است. 2- جستجوی قیمت متصل به کامپوننت فروشگاه سازشون هست که به صورت اختصاصی توسط تیم جومینا براشون نوشته شده است. 3- قسمت بالای سایت هم که من هرچی نگاه میکنم چیزی نداره منظورتون کدومه؟؟اگر منو ها رو میگید که خب دسته منو تعریف میکنید و ویژگی های سی اس اس رو بهش میدید دیگه.این دیگه بستگی به دانش خودتون داره. 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 1- شما میتوانید یک دسته منو تعریف کرده و ویژگی های دلخواه خودتون رو بهش بدید و در hover اون دستور background-position بهش بدید و میزان دلخواه رو مشخص کنید که در کدهای سایت مذکور مشخص است. 2- جستجوی قیمت متصل به کامپوننت فروشگاه سازشون هست که به صورت اختصاصی توسط تیم جومینا براشون نوشته شده است. 3- قسمت بالای سایت هم که من هرچی نگاه میکنم چیزی نداره منظورتون کدومه؟؟اگر منو ها رو میگید که خب دسته منو تعریف میکنید و ویژگی های سی اس اس رو بهش میدید دیگه.این دیگه بستگی به دانش خودتون داره. میشه درباره مورد اول اگر لینک آموزشی در تایپیک ها دارید به من بدید؟ یا اگر لطف کنید همین جا یک آموزش مختصر و نحوه قرار دهی آن را بیان کنید؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر