rpynco 2 ارسال شده در آبان 93 با سلام خدمت اساتید محترم بنده نوع منوهای خود را مطلب خاص انتخاب کردم و آن مطلب را هم ساخته و انتساب دادم ولی پس از کلیک روی منوی انتخابی خطای 404 میدهد. مثلا برای منوی درباره ما یک مطلب خاص انتصاب دادم ولی پس از کلیک کردن روی آن خطای 404 میدهد.همه چیز را هم چک کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) اگر مراحل رو به درستی انجام داده باشید قائدتا نباید مشکلی پیش بیاد. بازم چک کنید اگر درست نشد دسترسی بدید تا مشکل رو برطرف کنم و راه حل رو در تاپیک مطرح کنم. ویرایش شده آبان 93 توسط مهدی منتظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) اگر مراحل رو به درستی انجام داده باشید قائدتا نباید مشکلی پیش بیاد. بازم چک کنید اگر درست نشد دسترسی بدید تا مشکل رو برطرف کنم و راه حل رو در تاپیک مطرح کنم. issuer.vvs.ir user:******* pass:******* ویرایش شده آبان 93 توسط مهدی منتظری انتشار عمومی یوزر و پسورد ادمین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 دوست عزیز یوزر و پسورد ادمین خودتون رو چرا به صورت عمومی به انتشار میگذارید؟؟ وقتی من یا هر مدیر دیگری درخواست دسترسی میکند باید به صورت خصوصی براش بفرستید. یوزر و پسورد حذف شد 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla15 4 ارسال شده در آبان 93 مشکلتون حل شد مجموعه اخبار شما از حالت انتشار خارج شده بود مشخصات سایت رو در قسمت پ.خ ارسال کنید نه عمومی موفق باشید 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر