magicgfx 3 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان من میخواستم بدونم چطور میتونیم کاری کنیم که وپالایزر نتونه متوجه بشه که ما از جوملا استفاده کردیم ؟ یا نرم افزارهایی که متوجه میشن از چه سی ام اس استفاده شده اولین دلیلش اینه که هکر به سادگی متوجه نشه جوملا است دوم اینکه افراد غیر متخصص در ارتباط با جوملا نظریه پردازی نکنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما به تالار جومینا خوش آمدید ببینید اینکه افرادی از خدا بی خبر بیان و در باره جوملا نظر بدن (اکثرا تخریب) فکر کنم بد نباشه چون قدرت جوملا رو نشون میده که این همه دشمن داره. حال اگر شما بخواین این مورد را حلا حذف کنید فکر نکنم کاملا بتونید. زیرا افراد با تجربه خیلی راحت می تونند دریابند که این سایت با جوملاست از روی کد نویسی ,نام افزونه ها , نحوه لینک دهی , ادرس دهی پوشه ها و ... متسفانه نحوه کارایی وبالایزر رو نمیدونم که چطور متوجه میشه که بتونم کمک تان کنم 3 واکنش ها : mahdi m، رضاقاسمی و AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) بلی ولی نظر من اینه که یه قالب نصب کنید برای مدیریت و همچنین آدرس پوشه مدیریت رو تغییر بدید این مورد از یافتن پوشه مدیریت جلوگیری تا درصد بالایی می کنه مثلا میتونید کاری کنید وقتی فردی وارد پوشه admin123 سایت شد administrator داخل پوشه admin123 نمایش داده بشه ولی وقتی پوشه Administrator رو وارد کرد وارد صفحه 404 سایت بشه. ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
magicgfx 3 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما به تالار جومینا خوش آمدید ببینید اینکه افرادی از خدا بی خبر بیان و در باره جوملا نظر بدن (اکثرا تخریب) فکر کنم بد نباشه چون قدرت جوملا رو نشون میده که این همه دشمن داره. حال اگر شما بخواین این مورد را حلا حذف کنید فکر نکنم کاملا بتونید. زیرا افراد با تجربه خیلی راحت می تونند دریابند که این سایت با جوملاست از روی کد نویسی ,نام افزونه ها , نحوه لینک دهی , ادرس دهی پوشه ها و ... متسفانه نحوه کارایی وبالایزر رو نمیدونم که چطور متوجه میشه که بتونم کمک تان کنم محمد جان ممنون از پاسخ شما مشکل بزرگ ما الان به شکلی شده که در طول امسال دو بار این موضوع برای ما اتفاق افتاده که افراد غیر متخصص فقط با دونستن اینکه سایت با جوملا طراحی شده سایت رو کم ارزش جلوه میدهند ومشتری تصور میکنه سرش کلاه رفته و ... به طور مثال ما سایتی را برای یک موسسه طراحی نمودیم و حدود 8ماه طول کشید چون فوق العاده مطالب زیادی داشت و فرم های آنلاینی آن بیش از 80 فرم که هر فرم بیش از 20 فیلد داشت و فرم ها همه با هم متفاوت و قیمتهای مختلف و کد رهگیری. حال تصور کنید به مشتری گفته شده سایت شما 200هزار تومان بیشتر نمی ارزه. بیش از 200 محصول و مطلب مشتری گذاشته شده و همچنین کلی کارهای گرافیکی بر روی عکس های مشتری انجام شده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
magicgfx 3 ارسال شده در آبان 93 بلی ولی نظر من اینه که یه قالب نصب کنید برای مدیریت و همچنین آدرس پوشه مدیریت رو تغییر بدید این مورد از یافتن پوشه مدیریت جلوگیری تا درصد بالایی می کنه مثلا میتونید کاری کنید وقتی فردی وارد پوشه admin123 سایت شد administrator داخل پوشه admin123 نمایش داده بشه ولی وقتی پوشه Administrator رو وارد کرد وارد صفحه 404 سایت بشه. رضا جان ممنون از پاسخ شما آدرس ادمین بر روی طراحی های انجام شده همه تعویض شده و پوسه ادمین نیز عوض میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) به دیدگاه من یکی از کارهایی که بسیار با اهمیته که در بیشتر Security Checklist های جوملا گفته شده پاک کردن Meta tag جوملاست .از دید موتورهای جستجو هم بهتر پنهان میشه، (جستجوی هکرها و برنامه های ه-ک ). <meta name="generator" content="Joomla! - Open Source Content Management" /> افزونه مناسب این کار هم .ByeByeGeneratorتا جایی که یادم هست RSfirewall هم این گزینه رو داشت. درباره ی این هم : مشکل بزرگ ما الان به شکلی شده که در طول امسال دو بار این موضوع برای ما اتفاق افتاده که افراد غیر متخصص فقط با دونستن اینکه سایت با جوملا طراحی شده سایت رو کم ارزش جلوه میدهند ومشتری تصور میکنه سرش کلاه رفته و ... به طور مثال ما سایتی را برای یک موسسه طراحی نمودیم و حدود 8ماه طول کشید چون فوق العاده مطالب زیادی داشت و فرم های آنلاینی آن بیش از 80 فرم که هر فرم بیش از 20 فیلد داشت و فرم ها همه با هم متفاوت و قیمتهای مختلف و کد رهگیری. حال تصور کنید به مشتری گفته شده سایت شما 200هزار تومان بیشتر نمی ارزه. بیش از 200 محصول و مطلب مشتری گذاشته شده و همچنین کلی کارهای گرافیکی بر روی عکس های مشتری انجام شده. پیشنهاد می کنم این پست رو ببینید http://forum.joomina.ir/topic/24882-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DA%A9%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86/ ویرایش شده آبان 93 توسط تیرداد 1 واکنش ها : magicgfx نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
magicgfx 3 ارسال شده در آبان 93 به دیدگاه من یکی از کارهایی که بسیار با اهمیته و در بیشتر Security Checklist های جوملا گفته شده پاک کردن Meta tag جوملاست . از دید موتورهای جستجو هم بهتر پنهان میشه، (جستجوی ه-ک رها و برنامه های ه-ک ). <meta name="generator" content="Joomla! - Open Source Content Management" /> افزونه مناسب این کار هم . ByeByeGenerator تا جایی که یادم هست RSfirewall هم این گزینه رو داشت. درباره ی این هم : پیشنهاد می کنم این پست رو ببینید http://forum.joomina.ir/topic/24882-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DA%A9%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86/ ممنون تیرداد جان این متا تگ که فرمودید در کدام فایل یا فایل ها موجود است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در آبان 93 ممنون تیرداد جان این متا تگ که فرمودید در کدام فایل یا فایل ها موجود است ؟ افزونه ای که گفتم را به کار بگیرید یا پرونده index.php در پوسته جوملا را ویرایش کنید و این Code را در Head Tag بگذارید <?php $this->setGenerator('Place your replacement text here'); ?> 1 واکنش ها : magicgfx نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 یه سری افراد میان پوشه های کامپوننت و .... رو تست میکنند داخل اینها فایل index.html وجود داره اولا که صفحه 404 رو اختصاصی کنید دوما این فایل رو ظاهرشو دقیقا مانند اونا قرار بدید. 2 واکنش ها : m4mali و magicgfx نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
magicgfx 3 ارسال شده در آبان 93 آیا کسی از دوستان راهکاری داره که وپالایزر آیکن جوملا رو نشون نده ؟ الان سایت هایی شبیه www.rahnama.com جوملایی هستند ولی وپالایزر نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 خیر این سایت جوملایی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر