moh377 6 ارسال شده در مهر 93 سلام دوستان عزیز ... میخواستم بدونم که آدرس URL در بالای سایت ها دقیقا چیه ؟ یعنی از کجا گرفته میشه ؟ از نام مستعار کتگوری ها گرفته میشه ؟ چون من نام مستعار کتگوری هام رو انگلیسی کردم اما وقتی مقاله ای مینویسم اوله URL اون به صورت چند تا عدده که فک کنم معنی اش اینه که هنوز فارسی اند ؛ می خواستم بدونم این URL ها به چه چیزی بستگی دارند چون میخوام به صورت انگلیسی بنویسمشون . ممنون از پاسخ های شما ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 سلام دوستان عزیز ... میخواستم بدونم که آدرس URL در بالای سایت ها دقیقا چیه ؟ یعنی از کجا گرفته میشه ؟ از نام مستعار کتگوری ها گرفته میشه ؟ چون من نام مستعار کتگوری هام رو انگلیسی کردم اما وقتی مقاله ای مینویسم اوله URL اون به صورت چند تا عدده که فک کنم معنی اش اینه که هنوز فارسی اند ؛ می خواستم بدونم این URL ها به چه چیزی بستگی دارند چون میخوام به صورت انگلیسی بنویسمشون . ممنون از پاسخ های شما ... اگر در منو ها - مجموعه ها و مطالب نام مستعار ننویسید جوملا تاریخ انتشار هرکدام رو به جای نام مستعار میزاره و این به سئو ضربه میزنه برای بهینه سازی لینک ها هم فایل htaccess.txt رو به .htaccess تبدیل کنید و در پیکربندی تنظیمات سئو همه موارد رو روی بلی قرار بدید. 2 واکنش ها : moh377 و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در مهر 93 اگر در منو ها - مجموعه ها و مطالب نام مستعار ننویسید جوملا تاریخ انتشار هرکدام رو به جای نام مستعار میزاره و این به سئو ضربه میزنه برای بهینه سازی لینک ها هم فایل htaccess.txt رو به .htaccess تبدیل کنید و در پیکربندی تنظیمات سئو همه موارد رو روی بلی قرار بدید. سلام ... قسمت بالا رو فهمیدم ولی اون فایلی که نیاز به تغییر داشت رو نفهمیدم . میشه بیشتر توضیح بدین ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 در انجمن بهینه سازی لینک رو جستجو کنید پیدا میشه قبلا در موردش خیلی بحث شده 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر