payamak 4 ارسال شده در مهر 93 سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم... آیا فقط یک راه برای ارسال مطالب در جوملا وجود دارد.. همانطور که میدونید برای ارسال مطلب برای یک مجموعه باید ابتداــ 1 مدیریت مطالب 2 جدید 3 انتخاب گزینه مطالب. انتخاب عنوان..... و مراحل بعد تا یک مطلب ارسال بشه... من بخاطر نوع وبسایتم هر روز باید مطالب زیادی رو ارسال کن.. آیا راه آسانتری وجود داره برای ارسال مطالب/ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 آیا فقط عنوان و مطلب رو میخواید بنویسید؟ 1 واکنش ها : payamak نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
payamak 4 ارسال شده در مهر 93 بله.. فقط میخوام مطلب رو ارسال کنم.. عنوان رو زیاد لازم ندارم چون مجموعه مطالب و منو ها ایجاد شده .... .. همینطور که عرض کردم در روز مطالب زیادی رو باید ارسال کنم.. و جون از قبل همه مجموعه مطالب و منو ها ایجاد شده من فقط باید مطلب رو ارسال کنم ، با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 کمی صبر کنید بنویسمش 1 واکنش ها : payamak نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) دعوا ممنوع هست من تا الان بیرون بودم دعای عرفه و ... . و برای فردا میخوام این چیزی که میخواین رو بنویسم. حق با آقای منتظری هست شما نباید تاپیک ها روبالا بیارید صبر کنید تا خودم بیام بهتره از پیام خصوصی استفاده کنید تو اینجورموارد. تمام پست ها مخفی شد. در صورت تکرار اخطار دریافت خواهید کرد. در ضمن کمی صبور باشید. ویرایش شده مهر 93 توسط رضا قاسمی 2 واکنش ها : AmIn1412 و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smhghiasi 1 ارسال شده در مهر 93 با سلام و تبریک به کاربران و مدیریت سایت جومینا به عرض کاربر محترم سوال کننده می رسانم که خیر تنها یک راه برای ورود مطالب جوملا وجود ندارد بلکه چندین راه است که یکی از آنها ورود به بک اند سایت یعنی ورود به ادمین سایت و ارائه مطالب است . راه بعدی ورود از طریق فرانت اند سایت است که اگر به کاربری بخواهیم تنها دسترسی ارسال مطالب به سایت بدهیم باید از طریق فرانت اند وارد شود و مطلب بگذارد . راه بعدی ورود انبوه مطالب توسط کامپوننتهای آن می باشد. 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر