yousof2000 36 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان لطفا وارد آدرس زیر بشید: http://www.tasveergar.ir می بینید که فونت جملات در این صفحه، با فونت اصلی وب سایت فرق می کند. لطفا بنده را راهنمایی کنید تا فونت این صفحه را همانند فونت پیش فرض قالب بکنم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 سایت غیرفعاله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در شهریور 93 خب می خواستم وضعیت رو ببینی! چون منظورم همین صفحه بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) در offline.css خط 6 دستور font-family موجوده اگر فونت مد نظرتون موجوده که اسمش رو درج کنید اگر نه که باید فونت رو تزریق کرده و بعد اسمش رو در اینجا ذکر کنید ویرایش شده شهریور 93 توسط مهدی منتظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در شهریور 93 آقا دم شما گرم؛ فقط نمی دونم چراجای کادرهای نام کاربری و ... به هم ریخت! میشه این مورد رو هم راهنمایی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 غیرفعال کنید راهنماییتون کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در شهریور 93 غیرفعال شد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 فعال هست که نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در شهریور 93 دیر اومدی مجبور شدم فعالش کنم؛ الآن غیرفعاله داداش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 الان شما فونت رو اعمال کن تا بگم برای فیلد ها چه کار کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 در فایل offline.css خط 50 کد زیر رو میبینی: input { padding: 1px; } مقدار 1 رو افزایش بده 1 واکنش ها : yousof2000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آذر 93 آقا توی وب سایت جدید، دوباره دچار مشکل شدم. لطفا وارد آدرس زیر بشید: http://www.extenweb.ir می بینید که فونت جملات در این صفحه، با فونت اصلی وب سایت فرق می کند. لطفا بنده را راهنمایی کنید تا فونت این صفحه را همانند فونت پیش فرض قالب بکنم. در ضمن کاری که آقای منتظری گفتند توی اینجا جواب نداد متاسفانه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 سوال جدید در تاپیک جدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر