mylove_iman 12 ارسال شده در شهریور 93 سلام من قالب بازار را خریدم وقتی لوکال نصبش کردم خطا داد که به کمک جستجوی که کردم متوجه شدم نیازه که ioncube_loader_win_5.3.dll را نصب کنم که نصب کردم حالا موقع اجرا خطای زیر را نشون میده که واقعا دیگه دیوانه شدم هر چقدم میگردم چیزی در رابطه باهاش پیدا نمیکنم فقط میدونم مشکل از قالبه. چون وقتی قالب عوض میکنم بدون ایراد سایت را نشون میده Fatal error: The encoded file D:\wamp\www\Persian_JM_Bazaar_Quick_Start_Package_V1.0_J2.5_Coded\templates\jm_bazar\html\com_content\featured\default.php requires a license filetmplicence.txt. in Unknown on line 0 دوستان کسی متوجه میشه چی میگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 قالب رو از کجا خریداری کردید؟؟کسی که قالبی رو میفروشه اولا باید بی عیب و بدون نقص باشه دوما باید تا مدتی پشتیبانی کنه و مشکلی داشت برطرف کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) منم اتفاقا همین الان ioncube رو روی ومپ نصب کردم خطای زیر رو میده راهنماییم کنید لطفا Fatal error: The file C:\wamp\www\esoi.ir\components\com_grandpayment\grandpayment.php was encoded by the ionCube Encoder for PHP 5 and cannot run under PHP 5.5. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for either PHP 5.3 or PHP 5.4 or PHP 5.5. in Unknown on line 0 ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی اضافه کردن متن "روی ومپ" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 البته من پلاگین پرداخت بانک ملیم این ارور رو میده خود سایت بالا میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 قالب بازار معمولا لایسنس داره منم که قبلا خریدم یه لایسنس واسم ارسال کرد که باید توی روت هاست میریختم فک میکنم از اون باشه 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 میشه بگی از کدوم سایت خریدی قالب رو ؟ 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در شهریور 93 از سایت http://www.joomi.ir/ 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 از سایت http://www.joomi.ir/ ببین دوست من این سایت یه لایسنس باید بهت بده، یه ایمیل بده و درخواست لایسنس کن، منم قبلا از این سایت خرید داشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر