rafieipour 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان. من کلی کار کردم. امروز موقع باز کردن قسمت مدیرت تصاویر، تصاویر نشون داده نمی شه و این پیغام ظاهر میشه Warning: dir(/home/imamhadi/public_html/images/showtopnews_thumbs) [function.dir]: failed to open dir: Permission denied in /home/imamhadi/public_html/administrator/components/com_media/helpers/media.php on line 190Fatal error: Call to a member function read() on a non-object in /home/imamhadi/public_html/administrator/components/com_media/helpers/media.php on line 192 وقتی روی گزینه function.dir کلیک می کنم این پیغام ظاهر میشه The requested URL /administrator/function.dir was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. پرمیژن ها را تغیر دادم و روی 755 تنظم کردم فایده نداشت. لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان. من کلی کار کردم. امروز موقع باز کردن قسمت مدیرت تصاویر، تصاویر نشون داده نمی شه و این پیغام ظاهر میشه Warning: dir(/home/imamhadi/public_html/images/showtopnews_thumbs) [function.dir]: failed to open dir: Permission denied in /home/imamhadi/public_html/administrator/components/com_media/helpers/media.php on line 190 Fatal error: Call to a member function read() on a non-object in /home/imamhadi/public_html/administrator/components/com_media/helpers/media.php on line 192 وقتی روی گزینه function.dir کلیک می کنم این پیغام ظاهر میشه The requested URL /administrator/function.dir was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. پرمیژن ها را تغیر دادم و روی 755 تنظم کردم فایده نداشت. لطفا راهنمایی کنید از کی این اتفاق افتاد؟ 1 واکنش ها : rafieipour نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rafieipour 0 ارسال شده در مرداد 93 از کی این اتفاق افتاد؟ کار خاصی نکردم... دیشب سالم بود امروز اینجوری شده شاید هم دیروز 1جایی رو تو پلاگین ها دستکاری کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما هر دستکاری کردید باید بک آپ تون رو برگردونید البته ارور میگه که این ادرس پیدا نمی شود images/showtopnews_thumbs نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر