tworag 2 ارسال شده در خرداد 93 درود دوستان عزیز یه سوال دارم اونم اینه که چجوری میشه فهمید که سایت ها با چه زبانی نوشته شده اند؟ یا نرم افزار مدیریت محتواشون چیه؟ سپاس 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 اگر از فایر فاکش استفاده میکنید پلاگین Wappalyzer رو نصب کنید در نوار آدرس تمامی مشخصات از جمله زبان سایت و مدیریت محتوا را می نویسد البته فکر میکنم در گوگل کروم هم نصب میشه 2 واکنش ها : rivalboy و tworag نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tworag 2 ارسال شده در خرداد 93 اگر از فایر فاکش استفاده میکنید پلاگین Wappalyzer رو نصب کنید در نوار آدرس تمامی مشخصات از جمله زبان سایت و مدیریت محتوا را می نویسد البته فکر میکنم در گوگل کروم هم نصب میشه سپاسگزارم دوست گرامی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما برای قدر دانی از شخص ست دهنده از دکمه پسندیدم لطفا استفاده نمایید تا میزان اسپم کاهش یابد. ساس گذاریم 2 واکنش ها : tworag و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر