mr100 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام اين سايت منهghabus-sms.ir جوملا 2.5 نصب شده بچه ها تو منو تماس با ما ميخوام آدرس وارد كنم شماره تلفن ايميل خودم وارد كردم حالا هرچقدر ميگردم پيدا نميكنم تمام بخش ها رفتم مثل مطالب اينا تماس با ما بود ولي توش هيچ چيز نبود ميشه راهنمايي كنيد چطوري وارد كنم اطلاعات به اون بخش ضرورويه مرسي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اردیبهشت 93 این طور که من دیدم مشخصات وب خودتون رو در تماس با ما وارد کردید به هرحال راهنمایی کلی میکنم برای ویرایش تماس باما به کامپوننت تماس ها برید و در اونجا تمامی فرم ها موجوده و حتی خودتون نیز میتونید فرم ایجاد کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر آقاي منتظري اگه اجازه هست من هم كمي مبتدي تر به دوست عزيزمون توضيح بدم. از منوي هاي بالايي مديريت جوملا وارد كامپوننت ها بشويد. در زير منوها يك منو هاست به نام تماس ها كه خود از دو زير منو تشكيل شده است. زير منوي تماسها و مجموعه ها. شما زير منوي تماس ها رو انتخاب كنيد . در صفحه باز شده يك مورد از قبل ساخته ايد به نام تماس با ما آنرا كليك كنيد، وارد صفحه ي اديت مي شويد. اگر مديريت جوملاي شما فارسي باشد در آن صفحه تب هايي در سمت چپ وجود دارد كه يكي از آنها گزينه مشخصات تماس است. آنرا باز كنيد و ويرايش خود را انجام داده و در انتها هم ذخيره كنيد "" فكر كنم كه خيلي خيلي مبتدي گفتم ديگه "" موفق باشيد 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر