playerone 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من چطوری میتونم فونت عنوان مطالب سایتم رو کوچیکتر کنم البته من مبتدی هستم راستش چیزی حالیم نیس. اینم لینک سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من چطوری میتونم فونت عنوان مطالب سایتم رو کوچیکتر کنم البته من مبتدی هستم راستش چیزی حالیم نیس. اینم لینک سایت سلام آخه شما باید یکم css بلد باشید منم بهتون بگم چیکار کنید نمیتونید اگر خواستیدپیام بدین براتون انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما به این آدرس بروید http://www.playerone.ir/templates/ja_mitius/css/themes/blue/k2.css نزدیکی خط 153 کد زیر رو پیدا خواهید کرد div.catItemHeader h3.catItemTitle { color: #444444; font-size: 28px; margin: 0; padding: 0; } کد بالا رو با کد پایین جایگزین کنید div.catItemHeader h3.catItemTitle { color: #444444; width:658px; margin: 0; padding: 0; } 2 واکنش ها : mahdi m و playerone نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر