atilla82 0 ارسال شده در فروردین 93 با سلام من قصد ساخت منوهائی دارم که هر کدام دارای زیر منوهائی خواهند بود . و این منوهای اصلی به هیچ صفحه ای لینک ندارند و نگهدارنده زیرمنوها در خود می باشند . که با کلیک بر روی این منوها ،زیرمنوها نمایش می یابد . حال در هنگام ساخت این منوها و کلا منوهائی از این دست که زیرمنوها را در خود نگه می دارند ،و لینک به صفحه اصلی ندارند، نوع منو را از چه نوعی انتخاب کنم . متن جداکنند(یک نوع منو) جواب نمی دهد . چون فقط متن است و کلیک نمی خورد تا مثلا 5 زیر منوی آن بعد از کلیک نشان داده شود . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام اینکه بخواهید بعد از کلیک کردن روی منو زیرمنوها نمایش داده بشه اون رو باید خودتون روی قالی و یا ماژول یه طوری پیاده کنید و از جوملا قابل تنظیم نیست، در جوملا کاری که میتونید کنید همانی هست که خودتان اشاره کردید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام میتونید از افزونه زیر استفاده کنید که توان چنین کاری رو داره http://extensions.joomla.org/extensions/structure-a-navigation/menu-systems/drop-a-tab-menus/11578 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر