jooomina 1 ارسال شده در بهمن 92 با سلام. من قبلا در ماژل های سفارشی کد قرار میدادم مثل ابزارها ولی الان کدی رو در ماژول سفارشی قرار دادم ولی در سایت نمایش داده نمیشود. از کدهای دیگر هم استفاده کردم باز هم نمایش نداد. حالت ویرایشگر جوملا رو هم کدنگار گذاشتم باز هم نمایش نداد ولی در سایتی دیگر قرار دادم مشکلی نداشت. به تازگی هم افزونه ای نصب نکرده ام. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما پلاگین sourcecer رو جستجو کنید زین پس با این پلاگین کد هاتون رو قرار بدید 1 واکنش ها : jooomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jooomina 1 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) با سلام.من پلاگینی که فرموده بودید رو نصب کردم البته ورژنی که برای جوملا 2.5 و 3 هست.از سایت جوملا لاتین گرفتم.بعد از نصب یک دکمه به نام insert code به ویرایشگر اضافه شد . با زدن این دکمه یک صفحه باز میشه که باید کد رو در اینجا وارد کنیم ولی نمیدونم کدم رو کجای این صفحه باید بذارم.صفحه مورد نظر که باید کد رو قرار بدیم: {source} <!-- You can place html anywhere within the source tags --> <script language="javascript" type="text/javascript"> // You can place JavaScript like this </script> <?php // You can place PHP like this ?> کدی که میخواهم وارد کنم : <script type="text/javascript" src="http://www.zarinpal.com/webservice/TrustCode"></script><noscript><a href="https://www.zarinpal.com/users/receptive_websites">ZarinPal Receptive Websites</a></noscript> و آیا ویرایشگر باید در حالت کدنگار باشد؟با تشکر. ویرایش شده اسفند 92 توسط jooomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما شما کدت رو جای این کد بذار <script language="javascript" type="text/javascript"> // You can place JavaScript like this </script> یعنی کد بالا رو پاک کن و این کد رو بذار سپس ماژول را هر موقعیتی که خاستی منتشر و فعال کن 2 واکنش ها : فرحزادیان و jooomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jooomina 1 ارسال شده در اسفند 92 با سلام. من این کد یا هر کدی رو که در این مکان قرار بدم در سایت نمایش نمیده. کد زرین پال -اوقات شرعی و غیره .هر کاری میکنم در سایت نمایش نمیده .لطفا راهنمایی فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
takpc 4 ارسال شده در اسفند 92 با سلام دوست گرامی اگر بخواهيد بدون اون پلاگين كد ها را قرار دهيد بايد به مديريت پلاگين ها رفته و بخش تنظيمات پلاگين ويرايشگر جوملا TinyMCE برويد و در گزينه عناصر ممنوعه كلمه script را حذف كنيد. يك تصوير هم از اون قسمت براي شما گرفتم تا بهتر متوجه شويد. انشالله مشكل شما برطرف مي گردد. 3 واکنش ها : فرحزادیان، hesam_bdl و jooomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%8C-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%88-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7-javascript-html-php.html موفق باشید 2 واکنش ها : takpc و jooomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jooomina 1 ارسال شده در اسفند 92 با سلام. ممنون از راهنمایی دوستان واقعا لطف میکنن و وقت میذارن من هنوز مشکلم پابرجاست و برطرف نشده. من قبلا در این مواقع از ویرایشگر کدنگار استفاده می کردم ولی الان نمیدونم چرا جواب نمیده . دوستان هم پیشنهاد کردن از این پلاگین سورسر استفاده کنم ولی یا من بلد نیستم استفاده کنم یا مشکل دیگه ای هست با توضیحات دوستان هم هنوز حل نشده .کلا هنگ کردم. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ با سلام. یه نکته هم اینکه من نمی خوام بین مطالب کدی وارد کنم . من میخوام کدهای یک ابزار رو مثلا ابزار اوقات شرعی رو در یک ماژول سفارشی قرار بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
takpc 4 ارسال شده در اسفند 92 با سلام دوست گرامي جناب فرحزاديان عزيز توضويحات من را كامل كردند و لينك آموزش سايت جومينا را گذاشتند بله دقيقا اين تنظيمات جهت درج كد در ماژول دستي براي ابزارهاي خواص مانند آمار گير يا اوقات شرعي يا هر ابزار ديگر كه با كد اسكريپ نوشته شده باشد در صورتي كه مشكل برطرف نشد اطلاعات سايت را در پيام خصوصي يا ايميل ارسال كنيد تا بررسي كنم . با سلام. یه نکته هم اینکه من نمی خوام بین مطالب کدی وارد کنم . من میخوام کدهای یک ابزار رو مثلا ابزار اوقات شرعی رو در یک ماژول سفارشی قرار بدم. 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jooomina 1 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) با سلام. یکی از دوستان سایت من رو برسی کرد برای این مشکل و نظرشون اینه که: بررسی انجام شدمشکل از تنظیمات قیلطر جوملای شما هست که نمی تونه تگ اسکریپت را اجرا کنه و آن را تغییر نام میده و مشکل به همین خاطر است. من هم تنظیمات را بررسی کردم ولی مشکل حل نشد. ماژول های کد سفارشی هم واستون نصب کردم ولی بازم مشکل تغییر دادن کد ها را داشت...بهترین راه حل این مشکل، قرار دادن کد ها در قالب است. برای اینکار شما می توانید کد ها را در فایل index.php قالب و در جای دلخواه قرار دهید. به نظر دوستان آیا راه حلی غیر از قرار دادن کد ها در index.php وجود داره ویرایش شده اسفند 92 توسط jooomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام پلاگین Sourcerer افزونه خوبی برای قرار دادن کد هستش . اگر درست کد تون رو وارد کرده باشید نباید مشکلی پیش بیاد شما نحوه وارد کردن کدتون در Sourcerer را اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jooomina 1 ارسال شده در اسفند 92 با سلاممثلا این کد رو با این پلاگین میخوام وارد کنم <script type="text/javascript" src="http://www.zarinpal.com/webservice/TrustCode"></script><noscript><a href="https://www.zarinpal.com/users/receptive_websites">ZarinPal Receptive Websites</a></noscript> وقتی کد رو قرار دادم و ذخیره کردم به این شکل میشه {source} <script type="text/j-avascript" src="http://www.zarinpal.com/webservice/TrustCode"></script><noscript><a href="https://www.zarinpal.com/users/receptive_websites">ZarinPal Receptive Websites</a></noscript> {/source اگر دقت کنیم وقتی من ماژول رو ذخیره میکنم این قسمتtype="text/javascript"به این قسمت تبدیل میشهtype="text/ j-avascript"من با این پلاگین و بدون پلاگین هم امتحان کردم نشد.خلاصه دیگه از بس تلاش کردم کلافه شدم.از اینFlexi Custom Codeهم استفاده کردم باز هم نشد.با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام خب الان اون خط سوم رو اگه دقت کنید به این صورت وارد کردید {/source در صورتیکه میبایست بصورت زیر وارد کنید {/source} در ضمن ، خروجی کدها در داخل ادیتور نباید نشون داده بشه یعنی خروجی باید خود کد رو داخل ادیتور نشون بده و خروجی اصلی کدها باید داخل سایت نشون داده بشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesam_bdl 1 ارسال شده در فروردین 93 با سلام دوست گرامی اگر بخواهيد بدون اون پلاگين كد ها را قرار دهيد بايد به مديريت پلاگين ها رفته و بخش تنظيمات پلاگين ويرايشگر جوملا TinyMCE برويد و در گزينه عناصر ممنوعه كلمه script را حذف كنيد. يك تصوير هم از اون قسمت براي شما گرفتم تا بهتر متوجه شويد. انشالله مشكل شما برطرف مي گردد. با تشکر مشکل من برطرف شد. با راه حلتون. اما چرا اینجوریه؟! فکر کنم اگه کلا حذف کنم کلمه اسکریپرو مشکل امنیتی پیش بیاد نه؟ ولی به هر حال پلاگین هایی مثل سورسرر sourserer هم همین کارو میکنن دیگه. پیشنهد من اینه که بعد از اعمال تغییر کلمه اسکریپ رو به کلمات ممنوعه برگردونید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر