Mrhossein 4 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) سلام. من میخوام سایت جوملایی خودم رو به از لوکال به هاست منتقل کنم ولی نسخه اس کیو ال هاست5.1 هست درحالی که من هاست رو در لوکال با اس کیو ال 5.6 طراحی کردم. حالا برای رفع این مشکل دقیقا باید چکار کنم؟ یعنی نسخه اس کیو ال هاست از نسخه سایت من در لوکال پایین تر هست. 5.6 به 5.1 ویرایش شده دی 92 توسط Mrhossein نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 سلام. من میخوام سایت جوملایی خودم رو به از لوکال به هاست منتقل کنم ولی نسخه اس کیو ال هاست5.1 هست درحالی که من هاست رو در لوکال با اس کیو ال 5.6 طراحی کردم. حالا برای رفع این مشکل دقیقا باید چکار کنم؟ یعنی نسخه اس کیو ال هاست از نسخه سایت من در لوکال پایین تر هست. 5.6 به 5.1 اگر از جوملا 2.5 استفاده کرده باشد فکر نکنم مشکلی باشه. چون رو ورژن 5.0.4 + هم نصب میشه. شما از akeeba backup استفاده کن. یکبار دیگه نصب کن سایت رو ببین چی میشه. 3 واکنش ها : فرحزادیان، Mrhossein و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در دی 92 اگر از جوملا 2.5 استفاده کرده باشد فکر نکنم مشکلی باشه. چون رو ورژن 5.0.4 + هم نصب میشه. شما از akeeba backup استفاده کن. یکبار دیگه نصب کن سایت رو ببین چی میشه. جوملا 3.2 هست و به صورت دستی انتقال دادم. ولی با akeeba backup هم امتحان میکنم اگر کسی هم روش انتقال جداول sql رو میدونه لطفا راهنمایی کنه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) جوملا 3.2 هست و به صورت دستی انتقال دادم. ولی با akeeba backup هم امتحان میکنم اگر کسی هم روش انتقال جداول sql رو میدونه لطفا راهنمایی کنه ممنون Technical Requirements از طریق phpMyAdmin جداول یا دیتا بانک مورد نظر رو انتخاب و سپس export کنید. Import and export databases using phpMyAdmin ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد 2 واکنش ها : Mrhossein و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در دی 92 Technical Requirements از طریق phpMyAdmin جداول یا دیتا بانک مورد نظر رو انتخاب و سپس export کنید. Import and export databases using phpMyAdmin export کردن در مورد انتقال به نسخه های پایین تر جواب نمیده چون نسخه پایین تر قادر نیست backup رو باز کنه یک راهش اینه که جداول رو تک تک در دیتابیس مبدا وارد کنید که بخاطر تعداد زیاد جداول کار دشواریه ولی راه دیگه ای اگر باشه نمیدونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 export کردن در مورد انتقال به نسخه های پایین تر جواب نمیده چون نسخه پایین تر قادر نیست backup رو باز کنه با سلام شما اگه سرورتون درست کانفیگ شده باشه و با phpmyadmin از دیتابیس بک آپ گرفته باشید ، باید این کار جواب بده اگر به هنگام ایمپورت با خطایی برخورد میکنید ، متن خطا رو قرار بدید تا راهنماییتون کنیم موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با سلام شما اگه سرورتون درست کانفیگ شده باشه و با phpmyadmin از دیتابیس بک آپ گرفته باشید ، باید این کار جواب بده اگر به هنگام ایمپورت با خطایی برخورد میکنید ، متن خطا رو قرار بدید تا راهنماییتون کنیم موفق و پیروز باشید یا حق عرض کردم مشکل این هست که بک آپ دیتابیس من sql 5.6 و نسخه sql در cpanel 5.1 هست. کاملا مشخصه که نسخه های پایین تر قادر به باز کردن بک آپ نسخه های بالاتر نخواهند بود. مگر اینکه به طور دستی جداول رو تک تک در نسخه پایین تر بسازیم و اطلاعات جداول رو وارد کنیم که بسیار کار وقت گیری هست. من سعی کردم با akeeba backup یک بسته نصبی درست کنم ولی زمانی که فایل zip رو آپ می کنم صفحه نصب با خطای 404 نمایش داده میشه. این مشکل در این کاپوننت مشکل تازه ای نیست اما نمیدونم چطور رفعش کنم. اگر نسخه 3.8 اس کیو ال 5.1 رو پشتیبانی کنه با ایجاد بسته نصبی مشکل حل میشه ویرایش شده دی 92 توسط Mrhossein نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در دی 92 با تشکر از همگی با akeeba backup مشکل حل شد 1 واکنش ها : m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر