m74diba 1 ارسال شده در دی 92 سلام قبلا وقتی متنی را تایپ می کردم می توانستم رنگ و فونت را عوض کنم ولی الان در ویرایشگر متن این امکان را ندارم و حتی نمیتوانم سایز متن را عوض کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 92 سلام قبلا وقتی متنی را تایپ می کردم می توانستم رنگ و فونت را عوض کنم ولی الان در ویرایشگر متن این امکان را ندارم و حتی نمیتوانم سایز متن را عوض کنم خب فکر کنم ادیتور پیش فرض جوملا این امکان را نداشته باشه شما میتونید ادیتوری که این امکانات را داراست را امتحان کنید. مثل AcyMailing که امکانات زیادی نیز داره. البته در سایت جومینا هم یه سرچی بکنید ادیتور خوب زیاده که اگر پیدا کنم لینک براتون میزارم. موفق باشید. ----------------------------------------------------------------------------------------------- بفرمایید اینم از لینک ادیتور ادیتور بسیار پیشرفته و پرامکاناتی است که در جومینا منتشر شده است. کلیک کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) درود بر شما ابتدا دو نکته رو خیلی مهم دونستم که بگم تا دوستان دیگر گمراه نشوند. AcyMailing سیستم ارسال ایمیل است نه ادیتور اقای mahdi1448 ان لینکی که قرار دادید برای جوملا 1.5 است ولی مسیر تاپیک دوست مون 2.5 است. زین پس کمی دقت فرمایید. ____________ کاربر عزیز m74diba : وارد پلاگین TinyMce شوید و گزینه نوع عملکرد رو روی توسعه یافته قرار بدید. سپس وارد تنظیمات کلی شوید و "ادیتور پیش فرض" را روی TinyMce قرار بدید حل می شود ویرایش شده دی 92 توسط محمدحسین میری 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 92 درود بر شما ابتدا دو نکته رو خیلی مهم دونستم که بگم تا دوستان دیگر گمراه نشوند. AcyMailing سیستم ارسال ایمیل است نه ادیتور اقای mahdi1448 ان لینکی که قرار دادید برای جوملا 1.5 است ولی مسیر تاپیک دوست مون 2.5 است. زین پس کمی دقت فرمایید. ____________ کاربر عزیز m74diba : وارد پلاگین TinyMce شوید و گزینه نوع عملکرد رو روی توسعه یافته قرار بدید. سپس وارد تنظیمات کلی شوید و "ادیتور پیش فرض" را روی TinyMce قرار بدید حل می شود ممنون از تذکر شما جناب میری ولی افزونه AcyMailing به جر سیستم خبرنامه ایمیلی ادیتور بسیار خوبی هم داره که گاها خودم از اون استفاده میکنم پس فکر نمیکنم دوستمون رو گمراه کرده باشم اما لینک افزونه ای که گذاشتم رو شرمندم ندیدم که منتشر شده برای چه نسخه ای بود بازم تشکر بابت تذکرتون 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر