alireza10025 6 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با سلام من سال گذشته از 1.5 به جوملا 2.5 مهاجرت کردم و تنها مشکلی که وجود دارد، عدم وجود گزینه ارتقاء در بخش کامپوننت ها است. البته در بخش مدیریت افزونه ها، گزینه ارتقا موجود بود اما علامت قفل روی آن بود. چطور میتوان آنرا ایجاد کرد؟ با سپاس ویرایش شده دی 92 توسط alireza10025 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با سلام من سال گذشته از 1.5 به جوملا 2.5 مهاجرت کردم و تنها مشکلی که وجود دارد، عدم وجود گزینه ارتقاء در بخش کامپوننت ها است. البته در بخش مدیریت افزونه ها، گزینه ارتقا موجود بود اما علامت قفل روی آن بود. چطور میتوان آنرا ایجاد کرد؟ با سپاس منظورتون از ارتقا کدومه؟؟ ارتقا به نسخه جدید جوملا 2.5؟؟؟ یا ارتقا به جوملای جدید تر مثل 3 ویرایش شده دی 92 توسط mahdi1448 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با سلام دوست خوبم، مگر فرقی هم میکند؟ چون توسط همین دکمه می توانید به جوملا 3 هم ارتقا یابید. البته آیکونهایی که مشخص میکنند هسته به روز است و افزونه ها به روز هستند، در صفحه اول مدیریت موجود است اما فکر میکنم در بخش کامپوننت ها هم باید چنین کلیدی وجود داشته باشد. فکر می کنید همین آیکونها کافی باشند؟ با سپاس ویرایش شده دی 92 توسط alireza10025 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما حق با شماست فرقی نمی کند. دکمه تنظیمات بالا سمت چپ کار می کند؟ یک اسکرین شات از صفحه کامپوننت " بروزسانی جوملا " اینجا قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر