alishahrokh 0 ارسال شده در آذر 92 سلام به کاربران جومینا دوستان من با مطلالب خوبی که تو این انجمن بود تونستم بسیاری از مشکلات فروشگاهمو حل کنم و دست اونایی که این تاپیکهارو زدن درد نکنه من یک مشکل پیدا کردم میخواستم دوستان کمکم کنند من وقتی از قسمت کامپوننت وارد قسمت Unite Revolution Slider میشوم، تصویر اسلادشو را انتخاب میکنم بعد که متن اضافه میکنم متن خیلی کوچیک هست و رنگش مشکی هست. دوستان چجوری باید رنگ و فونت و کلا اینجور تنظیمات رو درست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) سلام به کاربران جومینا دوستان من با مطلالب خوبی که تو این انجمن بود تونستم بسیاری از مشکلات فروشگاهمو حل کنم و دست اونایی که این تاپیکهارو زدن درد نکنه من یک مشکل پیدا کردم میخواستم دوستان کمکم کنند من وقتی از قسمت کامپوننت وارد قسمت Unite Revolution Slider میشوم، تصویر اسلادشو را انتخاب میکنم بعد که متن اضافه میکنم متن خیلی کوچیک هست و رنگش مشکی هست. دوستان چجوری باید رنگ و فونت و کلا اینجور تنظیمات رو درست کنم سلام همانطور که در بالای کادر متن نوشته شده ، شما می تونید متن Html رو وارد اون بکنید. کافیه به ایجاد مطلب جدید در جوملا بروید و در ویرایشگر(ادیتور) متنی رو بنویسید و هرطور که خواستید شکل و اندازه و ظاهر اون رو تغییر بدهید، بعد روی تغییر دید ویرایشگر (بهhtml) کلیک کنید و متن html رو کپی کنید و در قسمت بالا (فروشگاه ما در نظر دارد) وارد نمایید. شب شما بخیر ویرایش شده آذر 92 توسط saber_s 1 واکنش ها : alishahrokh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر