rogera75 0 ارسال شده در آذر 92 سلام.من یه سوا ابتدایی دارم فروم رو هم گشتم جوابمو پیدا نکردم. من ویندوزمو عوض کردم.یه قالب کاستومایز شده داشتم روی لوکال با xampp ادیتش می کردم.فولدر htdocs رو قبل ویندوز عوض کردن بک آپ گرفنم.الان که ویندوز جدید ریختم و xampp نصب کردم ، htdocs رو کپی کردم سر جاش ولی این ارور میاد :database connection error (3) .باید چیکار کنم؟ هسته جوملا هم 2.5 مال همین سایت بود .ممنون اگه جوابم جایی بوده معذرت من الان عضو شدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rogera75 0 ارسال شده در آذر 92 سلام.من یه سوا ابتدایی دارم فروم رو هم گشتم جوابمو پیدا نکردم. من ویندوزمو عوض کردم.یه قالب کاستومایز شده داشتم روی لوکال با xampp ادیتش می کردم.فولدر htdocs رو قبل ویندوز عوض کردن بک آپ گرفنم.الان که ویندوز جدید ریختم و xampp نصب کردم ، htdocs رو کپی کردم سر جاش ولی این ارور میاد :database connection error (3) .باید چیکار کنم؟ هسته جوملا هم 2.5 مال همین سایت بود .ممنون اگه جوابم جایی بوده معذرت من الان عضو شدم بذارید ساده تر بگم.من سایتم لوکال بود.ویندوز عوض کردم . قبلش فولدر htdocs رو یه جا بکاپ گرفتم.الان ویندوز جدید ریختم xampp هم نصب کردم.روش ام درسته که htdocs رو کپی کردم سر جاش و این ارورو داد؟ اگه نه باید چیکار کنم ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آذر 92 بک آپ گرفتن از سایتی که روی لوکاله این نیست که فقط پوشه htdocs رو کپی کنید یا فقط از اون بک آپ بگیرید شما باید از جداول دیتابیس هم بک آپ تهیه کنید و یه سری مراحل دیگر را نیز انجام دهید به نظ من بهترین راه برای بک آپ گرفتن از سایت چه بر روی لوکال و چه بر روی هاست استفاده از افزونه آکیبا بک آپ است که شما میتوانید آن را بر روی فرمت زیپ تنظیم کرده و از سایت خود بک آپ تهیه کنید و به راحتی به هر هاستی که میخواهید انتقال دهید. 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rogera75 0 ارسال شده در آذر 92 بک آپ گرفتن از سایتی که روی لوکاله این نیست که فقط پوشه htdocs رو کپی کنید یا فقط از اون بک آپ بگیرید شما باید از جداول دیتابیس هم بک آپ تهیه کنید و یه سری مراحل دیگر را نیز انجام دهید به نظ من بهترین راه برای بک آپ گرفتن از سایت چه بر روی لوکال و چه بر روی هاست استفاده از افزونه آکیبا بک آپ است که شما میتوانید آن را بر روی فرمت زیپ تنظیم کرده و از سایت خود بک آپ تهیه کنید و به راحتی به هر هاستی که میخواهید انتقال دهید. ممنون از شما.حالا من برای اینکه فقط از قالب قبلی بتونم استفاده کنم با توجه به اینکه فقط اون پوشه رو دارم از قبل ، چه راهی دارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) خب شما پوشه قالب مورد نظرتون رو کپی کنید در قسمت قالب جوملای جدیدتون کپی کنید و سپس مراحل رو به ترتیب انجام دهید:: در قسمت مدیریت جوملا / مدیریت افزونه ها / سربرگ جستجو پاک سازی کش رو بزنید و سپس جستجو رو کلیک کنید قالب مورد نظر رو پیدا خواهد کرد تیک رو بزنید و از کلید نصب استفاده کنید مشکلی بود در خدمتم ویرایش شده آذر 92 توسط mahdi1448 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rogera75 0 ارسال شده در آذر 92 خب شما پوشه قالب مورد نظرتون رو کپی کنید در قسمت قالب جوملای جدیدتون کپی کنید و سپس مراحل رو به ترتیب انجام دهید:: در قسمت مدیریت جوملا / مدیریت افزونه ها / سربرگ جستجو پاک سازی کش رو بزنید و سپس جستجو رو کلیک کنید قالب مورد نظر رو پیدا خواهد کرد تیک رو بزنید و از کلید نصب استفاده کنید مشکلی بود در خدمتم واقعا ممنونم ببخشید من تازه کار ام فقط دارم یه سایت شخصی کوچیک برای خودم راه میندازم.من فایل زیپ شده قالب اصلیمو ندارم، قالبو دستکاری کردم و فقط پوشه htdocs رو دارم.این پوشه ها که میگین دقیقا کجان؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آذر 92 xampp/htdocs/joomla/templates پس از رفتن به آدرس بالا قالب مورد نظرتون موجوده آن را کپی کنید به پوشه قالب های جوملا جدیدتون که آدرسش هم مثل آدرس بالاست joomla=پوشه ای که جوملا در آن نصبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rogera75 0 ارسال شده در آذر 92 xampp/htdocs/joomla/templates پس از رفتن به آدرس بالا قالب مورد نظرتون موجوده آن را کپی کنید به پوشه قالب های جوملا جدیدتون که آدرسش هم مثل آدرس بالاست joomla=پوشه ای که جوملا در آن نصبه این کارارو انجام دادم و نصب از پوشه رو زدم ولی اینو میگه : ناتوان در یافتن فایل xml خطا COM_INSTALLER_TYPE_TYPE_MEDIA در نصب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rogera75 0 ارسال شده در آذر 92 این کارارو انجام دادم و نصب از پوشه رو زدم ولی اینو میگه : ناتوان در یافتن فایل xmlخطا COM_INSTALLER_TYPE_TYPE_MEDIA در نصب ممنون درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آذر 92 عزیز من کی گفتم شما از این راه نصب کن گفتم قالب قبلی رو کپی کن به آدرس قالب جوملای جدیدتون و از روشی که در پست های قبلی توضیح دادم پیش برو. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rogera75 0 ارسال شده در آذر 92 عزیز من کی گفتم شما از این راه نصب کن گفتم قالب قبلی رو کپی کن به آدرس قالب جوملای جدیدتون و از روشی که در پست های قبلی توضیح دادم پیش برو. من همین کاری که گفتینو کردم وقتی نصبو می زدم خودش میرفت روو صفحه نصب قالب ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آذر 92 من همین کاری که گفتینو کردم وقتی نصبو می زدم خودش میرفت روو صفحه نصب قالب ! الان مشکلتون حل نشده؟؟ اگه نشده دقیقا توضیح بدید تا کمکتون کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rogera75 0 ارسال شده در آذر 92 الان مشکلتون حل نشده؟؟ اگه نشده دقیقا توضیح بدید تا کمکتون کنم ممنونم .برای اینکه تاپیکو زیاد شلوغ نکنم به آیدیتون مسج دادم که انگار نیستین.حل نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آذر 92 من الان توی آیدیم هستم ادد کنید فک نکنم مشکلی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر