vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان من قصد دارم که منوی اصلی سایت رو در بالای سایت نمایش ندم (نمیخوام سایت منو داشته باشه) اما منوی اصلی از طریق ماژول تعیین نشده فکر میکنم از طریق خود قالب قرار داده شده اما توی تنظیمات قالب نمیتونم حذفش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام میتونید یک منو ایجاد کنید ولی برای اون منو ، آیتم منو ایجاد نکنید . بعد در تنظیمات قالبتون منوی بدون آیتم منو رو انتخاب کنید از طریق css هم میشه قسمت منو رو کلا" مخفی کرد برای اینکار لازمه آدرس سایتتون رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : vapa_71 و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alexi 0 ارسال شده در مهر 93 من میخام یک سری آیتم های منو رو مخفی کنم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر http://shamsekhoy.ac.ir/web/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 سوال جدید در تایپک جدید در تاپیک جدید توضیحات بیشتری هم بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر