آرسام 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان سايتمو بردم روی هاست حالا نمي تونم افزونه اضافه کنم، توی فايل منيجر پوشه ی tmp يک پوشه ساختم افزونه رو آپلود کردم آدرس پوشه رو برای نصب که می دم خطا ميده لطفا پوشه ای که بسته نصبی در آن قرار دارد مشخص نمایید لطفا راهنماييم کنيد ممنون با جوملا 2.5 سايتو طراحی کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در شهریور 92 سلام دو نکته رو رعایت کنید انشا ا... حل میشه 1) فایل را در مسیری که نام فارسی دارد قرار ندهید 2) فایل را به صورت زیپ نصب کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آرسام 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام دو نکته رو رعایت کنید انشا ا... حل میشه 1) فایل را در مسیری که نام فارسی دارد قرار ندهید 2) فایل را به صورت زیپ نصب کنید یاعلی دو نکته رو رعايت کردم بازم همون خطا رو ميده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوست عزیز این پیغامی که گفتید به خاطر اینه که شما اول باید افزونه رو اکستراکت کنید و فایل اصلی که مال نصب کردن هست رو نصب کنید 1 واکنش ها : آرسام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آرسام 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوست عزیز این پیغامی که گفتید به خاطر اینه که شما اول باید افزونه رو اکستراکت کنید و فایل اصلی که مال نصب کردن هست رو نصب کنید سلام يعنی بعد از اينکه آپلود کردم بايد اکستراکت کنم؟ احتياج نيست ديتابيسی بسازم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 92 برای نصب افزونه اصلا نیازی به ساخت دیتابیس و این چیزا نیست وقتی دانلود کردید اون رو اکستراکت کنید(البته همه ی افزونه ها نیاز نیست) سپس فایل اصلی اون رو پیدا کرده و در قسمت نصب افزونه از روی کامپیوتر خودتون نصبش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر