mohsen_rem23 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام خدمت همه دوستان یه مشکلی دارم توو سایتم قسمت ثبت نام ، یا بازیابی کلمه عبور تمامی فرم های بجای راست به چپ ، همگی چپ به راست هستند هرچی گردم پیدا نکردم چه ماژولی هستش یا چه جووری درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود لطفن آدرس سایت تان را قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_rem23 0 ارسال شده در شهریور 92 درود لطفن آدرس سایت تان را قرار بدید بصورت لوکال دارم تست می کنم البته رو هاست هم چک کردم همین مشکل هست ، البته در حال حاضر روی هاست نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 92 دوست عزیز بهتره اول سایت رو روی هاست انتقال بدید تا دوستان با چک کردن اون بتونند مشکلتون رو حل کنند اگر فعلا قصد هزینه کردن برای سایت رو ندارید میتونید از سرویس های هاست رایگان برای تست استفاده کنید در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر