khademian 4 ارسال شده در تیر 92 دوستان یه راهنمایی برای اونایی که هنوز مشکل دارن. شما باید بعد از نصب ماژول حتما با به پرداخت تماس بگیرید تا براتون فعالش کنه. شماره 02127312015 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khademian 4 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان. یه سوال. من ماژول directpay استفاده کردم. آیا راهی هست که بشه تعداد محصول مورد نظر رو هم انتخاب کرد. مثلا یه کادری داشته باشه که مشتری تعداد محصول رو وارد کنه و مبلغ پرداختی بصورت خودکار حساب بشه. آقای تهرانی ممکنه این ویژگی رو اضاف کنید؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 92 سلام. بالاخره موفق شدم. ممنون از جومینا. ولی .... مشکل در فراخوانی تابع ایمیل این یعنی چی و راه حلش چیه؟ درود معمولا زمانی این پیام داده می شود که تنظیمات میل سرور اشکال داشته باشد. مواردی در مورد تنظیمات ایمیل در پیکره بندی جوملا قبلا مطرح شده که می توانید جستجو کنید. یاعلی 1 واکنش ها : علی موذنی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khademian 4 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان. یه سوال. من ماژول directpay استفاده کردم. آیا راهی هست که بشه تعداد محصول مورد نظر رو هم انتخاب کرد. مثلا یه کادری داشته باشه که مشتری تعداد محصول رو وارد کنه و مبلغ پرداختی بصورت خودکار حساب بشه. آقای تهرانی ممکنه این ویژگی رو اضاف کنید؟ کسی بلد نیست؟ یا اینکه تو ماژل fastpayment به جای قیمت، تعداد رو وارد کنی و قیمت رو حساب کنه و بنویسه، بعدش دکمه پرداخت بزنی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 92 کسی بلد نیست؟ یا اینکه تو ماژل fastpayment به جای قیمت، تعداد رو وارد کنی و قیمت رو حساب کنه و بنویسه، بعدش دکمه پرداخت بزنی درود کار نشد نداره دوست من. اما نیازمند برنامه نویسی و طی فرآیند هست که طرح آن در اینجا ممکن نیست. می تونید به دوستان برنامه نویس سفارش بدید یاعلی 1 واکنش ها : علی موذنی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khademian 4 ارسال شده در تیر 92 حیف که من خودم php بلد نیستم. ولی میدونم 1 خط برنامه بیشتر نیاز نداره. کافیه یه input بسازی اسمشو بذاری count بعد یه متغیر به اسم totalprice که حاصل ضرب price*count باشه. بعد به جای price باید totalprice رو پست کنه. کی میتونه این کار رو بکنه؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mocd 27 ارسال شده در تیر 92 حیف که من خودم php بلد نیستم. ولی میدونم 1 خط برنامه بیشتر نیاز نداره. کافیه یه input بسازی اسمشو بذاری count بعد یه متغیر به اسم totalprice که حاصل ضرب price*count باشه. بعد به جای price باید totalprice رو پست کنه. کی میتونه این کار رو بکنه؟ سلام فایل پیوست رو به جای فایل mod_joominadirectpay.php در فولدر modules -> mod_joominadirectpay هاستتون قرار بدید. در ماژول بعد از زدن دکمه خرید یه متن هم به عنوان تعداد در بخش توضیحات در کامپوننت اضافه میشه. امیدوارم بدردتون بخوره. یا علی mod_joominadirectpay.php 3 واکنش ها : حسینی پارسا، khademian و مصطفی صفرعلی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen297 1 ارسال شده در تیر 92 با سلام بعد از پر کردن فرم هنگام ورود به سایت بانک در این صفحه می مونه. مشکل از چیه ؟ در حال انتقال به بانکلطفا کمی صبر نمایید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mocd 27 ارسال شده در تیر 92 با سلام بعد از پر کردن فرم هنگام ورود به سایت بانک در این صفحه می مونه. مشکل از چیه ؟ در حال انتقال به بانک لطفا کمی صبر نمایید سلام من هم همین مشکل رو داشتم. مشکل از آی پی بود. با یه آی پی غیر از آی پی سایت به بانک ملت وصل می شد و به همین دلیل ورود به بانک غیر مجاز بود و در صفحه انتقال به بانک می موند. با شرکت به پرداخت تماس بگیرید و بپرسید که چه آی پی در لاگ فایل ترمینال شما ثبت شده و بعدش همون آی پی که ثبت شده رو بگید به لیست آی پی های مجاز ترمینالتون اضاف کنن. امیدوارم مفید باشه یا علی 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen297 1 ارسال شده در تیر 92 سلام من هم همین مشکل رو داشتم. مشکل از آی پی بود. با یه آی پی غیر از آی پی سایت به بانک ملت وصل می شد و به همین دلیل ورود به بانک غیر مجاز بود و در صفحه انتقال به بانک می موند. با شرکت به پرداخت تماس بگیرید و بپرسید که چه آی پی در لاگ فایل ترمینال شما ثبت شده و بعدش همون آی پی که ثبت شده رو بگید به لیست آی پی های مجاز ترمینالتون اضاف کنن. امیدوارم مفید باشه یا علی سلام ممنون از پاسخ تون من از به پرداخت سوال کردم . آی پی درست بود مشکل در ارسال رمز عبور بود که یک حرف و پس و پیش فرستاده بودند. مشکل من حل شد. ممنون 1 واکنش ها : mocd به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wawinfo 1 ارسال شده در تیر 92 با سلام من این درگاه رو نصب کردم و قسمت های اول مشکلی نداره فقط وقتی به مرحله پرداخت می رسه به درگاه انتقال پیدا نمیکنه و این ارور را میده Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php:3) in /libraries/joomla/session/session.php on line 532 آقا بعدا گفتین این مشکل حل شده، میشه بگین چطور ؟ چون منم همین مشکل رو دارم ممنون به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 92 آقا بعدا گفتین این مشکل حل شده، میشه بگین چطور ؟ چون منم همین مشکل رو دارم ممنون درود دوست من، به نظر می رسد مشکل شما از نسخه ی جوملا باشد. آیا از نسخه ی 2.5.11 استفاده می کنید؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wawinfo 1 ارسال شده در تیر 92 بله نسخه 2.5.11 new.cyberconnect.ir به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wawinfo 1 ارسال شده در تیر 92 من مشکل رو با به پرداخت ملت مطرح کردم و خوشبختانه پرداخت انجام میشه اما این اروری که گفتم هنوز نشون داده میشه!!!!! کسی میتونه کمک کنه؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 92 من مشکل رو با به پرداخت ملت مطرح کردم و خوشبختانه پرداخت انجام میشه اما این اروری که گفتم هنوز نشون داده میشه!!!!! کسی میتونه کمک کنه؟ درود آنطور که تست شد پرداخت انجام نمی شود و در صفحه ی واسط به بانک گیر می کند که مشکل از اطلاعات ترمینال و بخصوص آی پی است. یاعلی 1 واکنش ها : wawinfo به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wawinfo 1 ارسال شده در تیر 92 ممنون از شما آقای حسینی. خودم چندباره تست میکنم پرداخت انجام میشه اما اروری که گفتم باقیه ولی من قسمت نمایش خطا ها رو غیرفعال کردم که نمایش داده نشه. منظور کلی اینه که این ارور از کجا میتونه باشه: Warning: session_start() [function.session-start]:Cannot send session cache limiter - headers already sent (outputstarted at/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php:3)in /libraries/joomla/session/session.php on line 532 ظاهرا نشستی که باید بین سایت و درگاه شروع بشه به خطا میرسه . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 92 ممنون از شما آقای حسینی. خودم چندباره تست میکنم پرداخت انجام میشه اما اروری که گفتم باقیه ولی من قسمت نمایش خطا ها رو غیرفعال کردم که نمایش داده نشه. منظور کلی اینه که این ارور از کجا میتونه باشه: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php:3) in /libraries/joomla/session/session.php on line 532 ظاهرا نشستی که باید بین سایت و درگاه شروع بشه به خطا میرسه . درود نمایش خطا ها را فعال و اطلاع دهید تا بررسی کنم یاعلی 1 واکنش ها : wawinfo به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wawinfo 1 ارسال شده در تیر 92 بازهم ممنون. نمایش خطاها فعال شد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 92 بازهم ممنون. نمایش خطاها فعال شد. درود موراد curlssl و curl را چک کردید که روی سرور فعال هست یا خیر؟ یاعلی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wawinfo 1 ارسال شده در تیر 92 بله چک کردم فعاله. بازم عرض کنم که به صفحه پرداخت بانک ملت متصل میشه بعد از چند ثانیه و پرداخت هم با موفقیت انجام میشه. بازم ممنون که وقت میذارید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mocd 27 ارسال شده در تیر 92 بله چک کردم فعاله. بازم عرض کنم که به صفحه پرداخت بانک ملت متصل میشه بعد از چند ثانیه و پرداخت هم با موفقیت انجام میشه. بازم ممنون که وقت میذارید. سلام من هم این مشکل رو داشتم. این وارنینگ اختلالی در روند پرداخت ایجاد نمی کرد. فکر کنم این مشکل از فایل configuration.php یا php.ini باشه. فایل configuration.php رو با notepad++ باز کنید و به صورت UTF-8 encoding without BOM ذخیره و آپلود کنید. (دقت کنید که داخل فایل configuration.php در ابتدا و انتهای سطرها space نباشه و همچنین خط خالی داخل فایل وجود نداشته باشه) امیدوارم کار کنه یا علی 2 واکنش ها : p30yaran و wawinfo به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khademian 4 ارسال شده در تیر 92 سلام فایل پیوست رو به جای فایل mod_joominadirectpay.php در فولدر modules -> mod_joominadirectpay هاستتون قرار بدید. در ماژول بعد از زدن دکمه خرید یه متن هم به عنوان تعداد در بخش توضیحات در کامپوننت اضافه میشه. امیدوارم بدردتون بخوره. یا علی ممنون. خیلی به دردم خورد. ولی یه مشکلی هست. این ماژول باید تو صفحه اول باشه و هرجای دیگه باشه کار نمیکنه. چون وقتی میزنیم محاسبه قیمت میاد numberr=xxx رو به آدرس صفحه اول اضاف میکنه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mocd 27 ارسال شده در تیر 92 ممنون. خیلی به دردم خورد. ولی یه مشکلی هست. این ماژول باید تو صفحه اول باشه و هرجای دیگه باشه کار نمیکنه. چون وقتی میزنیم محاسبه قیمت میاد numberr=xxx رو به آدرس صفحه اول اضاف میکنه سلام این فایل رو جایگزین کنید. امیدوارم درست شه یا علی mod_joominadirectpay.php 1 واکنش ها : khademian به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeidrp 2 ارسال شده در مرداد 92 اگه کسی در لیست بندی تراکنشها مشکلی داشت به این تاپیک مراجعه کنید، جناب mocdمشکل رو حل کرد. 1 واکنش ها : mocd به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوست عزیز روشی که شما فرمودید رو من تست کردم اما نتیجه نداد فایل Configuration.php از اول با نوع ذکر شده UTF-8 encoding without BOM ذخیره شده بود! اومدم فاصله اول هر سطر رو هم برداشتم و فایل رو مجددا آپلود کردم اما بازم جواب نداد آیا راه دیگری ندارد ! کسی پیشنهاد دیگه ای نداره با تشکراز شما سلام من هم این مشکل رو داشتم. این وارنینگ اختلالی در روند پرداخت ایجاد نمی کرد. فکر کنم این مشکل از فایل configuration.php یا php.ini باشه. فایل configuration.php رو با notepad++ باز کنید و به صورت UTF-8 encoding without BOM ذخیره و آپلود کنید. (دقت کنید که داخل فایل configuration.php در ابتدا و انتهای سطرها space نباشه و همچنین خط خالی داخل فایل وجود نداشته باشه) امیدوارم کار کنه یا علی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر