mobtadi 2 ارسال شده در دی 91 باسلام.من میخوام نسخه 2.5.8 رو که از خود سایت جومینا دانلود کردم رو نصب کنم ولی متاسفانه بعد از انتخاب زبان(پارسی) و به محض ورود به مرحله بعد متن زیر در بالا صفحه ظاهر میشه: Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in C:\xampp\htdocs\joomla1\language\fa-IR\fa-IR.localise.php on line 254 و نصب از مرحله 4 (دیتابیس) به مرحله بعدی نمیره و در حالت لود باقی میمونه.... باتشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام از ومپ سرور نسخه wampserver 2.0 استفاده کنید لینک دانلود : http://localhostr.com/download/so9jaqH/WampServer2.0c_tr.rar بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mobtadi 2 ارسال شده در دی 91 سلام از ومپ سرور نسخه wampserver 2.0 استفاده کنید لینک دانلود : http://localhostr.com/download/so9jaqH/WampServer2.0c_tr.rar بدرود ممنون دانلود کردم.حالامیشه بگید که جوملا رو تو کدوم پوشه ومپ باید کپی کنم؟ توی زمپ که htdocs بود ولی اینجارو نمیدونم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام در پوشه www در این پوشه باید پوشه ای دیگر به نام مثلا joomina ساخته و محتویات جوملا رو در این پوشه بریزید یعنی پوشه joomina ادرس به این صورت میشه localhost/joomina بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mobtadi 2 ارسال شده در دی 91 سلام در پوشه www در این پوشه باید پوشه ای دیگر به نام مثلا joomina ساخته و محتویات جوملا رو در این پوشه بریزید یعنی پوشه joomina ادرس به این صورت میشه localhost/joomina بدرود واقعاازتون ممنونم.تونستم نصبش کنم.میخواستم بدونم اگه اون فایل index.php که داخل پوشه www رو پاک کنم،مشکل ساز میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام اون یک اطلاعات از سرور مجازی که دارید به شما میده مثلا نوع php ورژن php و... با حذفش هم مشکلی پیش نخواهد آمد بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mobtadi 2 ارسال شده در دی 91 سلام اون یک اطلاعات از سرور مجازی که دارید به شما میده مثلا نوع php ورژن php و... با حذفش هم مشکلی پیش نخواهد آمد بدرود باز هم ممنون به خاطر اینکه وقت میذازید و اهمیت میدید. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 خواهش میکنم بسیار خرسندیم که مشکل شما حل شده ولی یک نکته هست که باید یادآور شوم : برای تشکر از شخصی و همین طور برای فرهنگ سازی از دکمه "سپاس " کنار هر پست لطفا استفاده کنید تا پست های اضافه تری بوجود نیاد. بسیار سپاس گذاریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdidalton 0 ارسال شده در دی 91 منم همین مشکل رو داشتم در xampp ... دو تا تغییر در فایل : language\fa-IR\fa-IR.localise.php ایجاد کردم و درست شد . یکی خط 98 : تبدیل : public function calendar($format, $local = false) به public function calendar($format, $local = false, $translate = true) یکی هم در انتهای فایل تگ php بسته نشده بود : ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tahere 0 ارسال شده در دی 91 باسلام.من میخوام نسخه 2.5.8 رو که از خود سایت جومینا دانلود کردم رو نصب کنم ولی متاسفانه بعد از انتخاب زبان(پارسی) و به محض ورود به مرحله بعد متن زیر در بالا صفحه ظاهر میشه: Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format' date=' $local = false, $translate = true) in [b']C:\xampp\htdocs\joomla1\language\fa-IR\fa-IR.localise.php[/b] on line 254 و نصب از مرحله 4 (دیتابیس) به مرحله بعدی نمیره و در حالت لود باقی میمونه.... باتشکر. سلام من هم موقع نصب جوملا 2.5 همین مشکل را دارم البته لوکال نیست روی هاست دارم نصب می کنم و وقتی اطلاعات قسمت پایگاه داده رو پر می کنم و دکمه ادامه رو می زنم مدت خیلی زیادی با علامت لود می مونه و هیچ اتفاقی نمی افته. نه خطایی می ده نه به صفحه بعد می ره این کار را 3 بار از اول امتحان کردم ولی هر سه بار همین طور بوده. چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 مشکلی نیس 10 دقیقه حداقل منتظر بمونید اگه دیدید هیچ اتفاقی نیفتاد من میگم چیکار کنید . با تشکر درضمن باید تاپیک جدید واسه این سوال ایجاد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر