zlili35 0 ارسال شده در آذر 89 سلام من یک نسخه بسته ی نصبی آماده ی جوملا از یک شرکت خارجی دارم حالا می خوام یک ماژول و یک کامپونت از اون تو رو بیارم بیرون و یک جای دیگه توی یک قالب دیگه استفاده کنم آیا راهی هست که اون ماژول یا کامپوننت رو بیارم بیرون ؟؟؟؟ خیلی ضروریه ... کسی راهی بلده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست گرامی شدنش می شه منتهی باید وقت بزارید و دقت داشته باشید که چیزی از قلم نیفته و ... بهترین کار اینه که اول شما خود بسته رو ببینید شاید بصورت جداگانه افزونه های بکار برده شده در بسته موجود باشن و اگر این چنین نبود با توجه به اسم ماژول و کامپوننت مورد نظر اونها رو سرچ کنید و یا اسمشون رو بفرمائید تا اگر دوستان سراغ داشته باشند براتون قرار بدن... در این سایت هم می تونید سرچ کنید http://extensions.joomla.org موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در آذر 89 ماله یک قالبه که خودش اینو نوشته توی اکستنشن جوملا گشتم نبود آیا راهی هست که از خود جوملا یک جوری برش دارم .ماله یک قالبه که خودش اینو نوشته توی اکستنشن جوملا گشتم نبود آیا راهی هست که از خود جوملا یک جوری برش دارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام میشه بگید از کدوم قالب و کدوم ماژول استفاده میکنید یا حداقل بگید کارشون چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در آذر 89 مرسی سرچ کردم تو تورنت پیداش کردم . از همه ی شما دوستان ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
simorgh128 1 ارسال شده در آذر 89 هرچند كه مشكل دوستم.ن حل شد اما روشي كه من استفاده ميكنم اينه كه بعد از اكستركت كردن پوشه بسته نصبي ، در پوشه ماژولها ؛ پوشه ماژول مورد نظر رو دوباره زيپ ميكنم و استفاده ميكنم . بعضي وقتها اين روش جواب نميده و بايد پوشه ماژول مورد نظر رو در پوشه ماژولهاي جوملاي خودتون كپي كنيد و تو ديتا بيس بسته نصبي جداول مربوط به ماژول مورد نظر رو اكسپرت كنيد و بعد در جوملاي خودتون ايمپورت كنيد. موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آذر 89 بیشتر اوقات ماژول ها 2 فایل Php و Xml خارج از پوشه خودشون دارند که آنها هم باید در فایلی که زیپ می کنید قرار داده بشوند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر