dibahome 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام با JForms یه فرم طراحی کردم اما عنوان فیلدها سمت چپ هستن باید چکار کنم؟ ایم هم لینک فرم : http://www.rahsazeco.com/index.php?option=com_jforms&view=form&id=1&Itemid=18 این کارا رو 2تا سایت انجان دادم . قبلا هم این مشکل مطرح شده بود اما متاسفانه مشکل دوستمون حل نشد. ممنون میشم دوستان کمک کنن. با سپاس:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز چون نمی تونم تست کنم، ممکنه اشتباه باشه. اما چیزی رو که گفتم امتحان کن: components/com_jforms/views/form/default.css به این آدرس از روت جولات برو. بعد در خط شماره ی 50، گزینه ی float را برابر left قرار بده. ببین مشکلت حل میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. ممنون از دوست عزیز محمد جان. ولی این کاری ه شما گفتید بکنید عملی نیست. من کار صحیح را به شما میگم انجام بدید نتیجه می گیرید.(خودم امتحان کردم.) در فایل components/com_jforms/views/form/default.css کد زیرا پیدا کنید: div.jform form input, div.jform form select, div.jform form textarea, div.jform form fieldset{ margin-bottom:0px; float:right;margin-top:5px; } و در این خطوط کد float:right; را حذف کنید. left نکنید چون عملی نیست و قالب بهم می ریزد. موفق باشید. 1 واکنش ها : poroje نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dibahome 0 ارسال شده در بهمن 90 مرسی مشکل حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در فروردین 92 سلام. ممنون از دوست عزیز محمد جان. ولی این کاری ه شما گفتید بکنید عملی نیست. من کار صحیح را به شما میگم انجام بدید نتیجه می گیرید.(خودم امتحان کردم.) در فایل components/com_jforms/views/form/default.css کد زیرا پیدا کنید: div.jform form input, div.jform form select, div.jform form textarea, div.jform form fieldset{ margin-bottom:0px; float:right;margin-top:5px; } و در این خطوط کد float:right; را حذف کنید. left نکنید چون عملی نیست و قالب بهم می ریزد.موفق باشید. با تشکر از راهنماییتون.مشکل حل شد اما قسمت مربوط به باکس های انتخابی که به مجموعه باز میشه ازش یکی رو انتخاب میکنیم همچنان چپ چین هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام دموی آنلاین بدید (آدرس سایت) موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام مشکلی مشاهده نشد ! یک اسکرین شات قرار بدید کش مرورگرتون رو هم پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر