sabanet69 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان گل من قالب که تو این لینک هست را خیلی خوشم امده ازش نصب هم کردم اینم لینکش ببنید کلیک کنید حالا من چندتا ماژول دوست داشتم نصب کردم مثل ماژول اسلاید شو من هر ماژول اسلاید شو نصب می کنم تو هر موقیعتی قرار می دم نمیاد هرچی می ذارم دوست دارم رو موقیت هید سایت باشه ولی نمیاد دوستان با معرفت کسی هست برام ماژول را نصب کنه را موقیعت هیدر بذار کار کنه البته ماژولی می خوام که دید بعضی سایت ها روی عکسش کلیک می کنند به لینک مورد نظر انتقال پیدا می کنند کسی هست حرفه ای چندتا کار کوچک برام بکنه منتظر هستم یا علی :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز لطفا در زدن تاپیک کلمات مناسب بکار ببرید اینجا یک فضای مجازی برای کمک به طراحان وب است شما خودتون باید ماژول رو نصب کنید ما می تونیم به شما کمک کنیم اگر در نصب یا استفاده از اون مشکل دارین شما چه افزونه هایی رو نصب کردین که کار نمیکرد لطفا ادرس سایتتون رو بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabanet69 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام شرمنده من تو انجمن تمام ماژول های که برای اسلاید شو بود را دان و نصب کردم رو هر موفیعتی هم گذاشتم نشد دوست دارم رو هیدر قرار بگیر بعد کسی می تونی برام این کارو بکنه پیغام خصوصی بده ادرس هم هست amazonweb.ir حالا شرمنده اگر حرف ها به شما خوش ایند نبود و دیگران باید ببخشید منتظر هستم یکی می تونه برام درست کنه راهنمای نه خوذش عملی انجام بده ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 سلام الان که اسلایدشو رو در موقعیت هدر نشون میده فقط باید اندازه اسلایدشو رو با هدر یکی کنید و آدرس عکس هاتون رو در ماژول اسلایدشو قرار بدین تا عکساتونو هم نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabanet69 0 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز شرمنده شما این کارو برام می کنید می خوام رو عکس هاش کلیک می کنم بر به ادرس که می دم می تونی ممنونعزیزان یکی هست بتونه قالب من را شکل همین قالب که تو این لینک هست بکنه http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid= من هرکاری می کنم نمی تونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabanet69 0 ارسال شده در بهمن 90 ببنید من می خوام سایت مثل این باشه اسلاید شو یک طرف اخبار سایت هم کنارش به اون قران یکی پیدا می شه این کارو برای ما بکنه جواب بده خداوکیلی کمک کنید دیگه http://yool.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در بهمن 90 سلام محیط آموزشی هست و بهتره خودتون نا جایی که امکانش هست یاد بگیرید اما اشکالی نداره اطلاعات سایتتون رو پیغام خصوصی کنید کمکتون کنم بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. برای اسلاید شو از اسلاید شویی که در جومینا منتشر شده است استفاده کنید. برای اینکه آن در کنار آخرین اخبار در آید ، باید موقعیتش را طوری تنظیم کنید تا اینطوری باشد. شما می توانید در موقعیت کنار هم بسازید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر