simorgh128 1 ارسال شده در شهریور 89 با سلام اين ماژول ليست عناوين خبر رو نشون ميده و توضيحات خبر با قرار گرفتن موس بر روي اون به صورت tooltip نمايش داده ميشه . البته اين ماژول قبلا توسط اقاي سهيل نوين فرد در جومفا فارسي شده بود اما خوب راست چين نشده بود كه اصلاح شد. دمو سمت چپ و ستون آخرين اخبار كاراته دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در شهریور 89 با عرض سلام من یه سوال داشتم در دمو اگر به منوی بالا توجه کنید به صورت نواری باز و بسته میشوند یعنی با رفتن روی ان باز میشود ماژول این چیست لطفاً توضیح دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
simorgh128 1 ارسال شده در شهریور 89 با عرض سلام من یه سوال داشتم در دمو اگر به منوی بالا توجه کنید به صورت نواری باز و بسته میشوند یعنی با رفتن روی ان باز میشود ماژول این چیست لطفاً توضیح دهید دوست عزيز از كامپوننت swmenufree استفاده شده. اگر در انجمن بگرديد فارسي شده اش با نام منو ساز آبشاري موجوده لينك نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pclian 0 ارسال شده در دی 89 simorgh128 دوست عزیز این لینک دانلود از سیستم دانلود پاک شده میشه دوباره آپلود کنید ؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
simorgh128 1 ارسال شده در دی 89 سلام هر چي گشتم تو فايلام پيداش نكردم. خودم هم مجبور ششدم دوباره نسخه اصلي رو تو سايت استفاده كنم . تولتيپ ها چپ چين هستند لينك دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در فروردین 90 پیشنهاد من استفاده از Camp26 Breaking News هست که تو بسته خبری جومینا موجوده. هم از نظر زیبائی و هم کاربردی. تولتیپ ها کاملا راست چین هستن.عنوان و خلاصه خبر توی تولتیپ نمایش داده میشه.عنوان و خلاصه خبر با دو پس زمینه ی رنگ متفاوت نشون داده میشه.ساعت درج خبر هم زده میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر