masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام،من تب ساز هایی که داخل جومینا بود را دانلود کردم اما واقعا به درد من نخورد یعنی اون چیزی که میخواستم نبود یه افزونه تب ساز میخوام که عکس ها رانشان بدهد و بشود امتیاز هم به آن داد مخصوص بازی هست. یه عکس نشان میدهم که منظورم را بفهمید عکس شماره یک عکس شماره 2 من دنبال این افزونه خیلی گشتم ولی پیدا نکردم خواهشا یک همچین چیزی برای من پیدا کنید.مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام می تونید از ماژول تب ساز aqsg استفاده کنید که در جوملای جهانی موجوده می تونید حدود 25 تب بسازید و در هر کدام یک موقعیت ماژول رو تعریف کنید یعنی ماژول تون رو در موقعیت خاص منتشر می کنید بعد نام موقعیت رو به تب ساز بدید تا نشون داده بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام،لطفا اگه میشود آدرس جوملا جهانی را برای من بفرستید.مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 :thankyou: بینهایت مرسی از همتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 آدرس سایت: http://www.aqsg.com.au برای اینکه نیاز به ثبت نام بود من در آپلود سنتر جومینا آپلودش کردم Simple jQuery Tabs v1.5.3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر